80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr:16::16:
güzel bi sabah bnm için dün bütün ütülerimi yaptım üstümden büyük bi yük kalktı..okullar açıldı ya artık düzene girer...okullar varken her hafta düzenli ütü yapıyorum ve rahat ediyorum...öbür türlü aksatıyorum...biraz temizlik ve yemek işim var akşamada pazara çıkıcam başka işim yok..haftayada muhasebe kursum başlıyor yani sezonu açıyorum... :92::92:

slow sevenlere
http://www.youtube.com/watch?v=781qXgx4snE:77:
Bu Can SenSiZ YaŞaMaSaDa OLuR...!!! - YouTube

günaydın kızlar ben pzts itibaren sizinleyim.cmts buraya yazmıştım pzts başlamıştım diyete.başlangıç kilom malesefki 90.200 emzirme dönemi kilosu
bu hafta 89.200 inşallah vermeye devam ederim.bebişimi de sağlıcakla emziririm.inş ben veririm kızım kilo alır :)

Selam Canım..İkimizde aynı sayılırız sanırım.Bende geçen hafta başladım diyete.88 kiloyum bende ve bende emziriyorum.Senin bebek ne kadarlık.Benimk 5.5 aylık.

gülaycımmmm
elayın dogum günü kutlu olsunnnn. mutlu yıllar elayaa annesi ve babası ileee

bizim dogum günümüzde salı günü:69:
banucum sağol canım Elay adına iyi dilekleri ben kabul ediyim artık,senin paşalarada nice yaşlar,allah ayırmadan ,huzur,sağlık içinde dede yapsın onları....
kızının dogum günü kutlu olsun canım. saglıklı huzurlu ve sizinle nice güzel yaslar görür inş.
sağol zekiyecim inşallah...
sagol canımmm benimm evett çok begendimm çokkk memnunummm harika harika spor harika hocalar harika
arkadaslar harika ben harikayımm ee daha ne olsunnn:66::66::66::66:

canımmmm Rabbimmm daha nice nice senelere erdirsinn,
sana babasına vatanına hayırlı bir evlat etsin inşşşş.

ömrünü uzunn ve bereketli kılsınn, kaderi şansı güzel olsun inşşşş.

Rabbim cümlemizin evladına hayırlı yazılar yazsın inşşşş.
iyiki dogmuşş, iyiki senin gibi onu çok seven bir annesi varrr
dogum günü kutlu olsunnnn inşşşşşşş.:71::71::71::71::71::71:

http://sl.glitter-graphics.net/pub/529/529624dgtzmz33zz.gif

bunlarda sevda teyzesinden fıstığımaaa..........:54:
sevdacım güzel yazına ve cici hediyene teşekkürler elay seni öptü :69:
selam kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum geçmişe tam bakamadım ama gördüğüm kadarıyla

gülay kızının dogum günüymüş Rabbim sevdikleriyle annesiyle babasıyla uzun hayırlı ömürler yaşatsın inşallah canım

kızlar yaa ne güzel genel olarak bicogumuz spor yapıyor bi totoyu ben mi kaldıramıyorum neee

bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum nasipse kızlar bu hafta çok yogun geçecek işyerindeki işleri toparlamam lazım çünkü evi yerleştiresiye kadar bikaç gün işe gitmeyeceğim ev temizlenecek 2 bayan tutacagım özel eşyalar kolilenecek gerisini taşıma firması hallediyor zaten.çok yorulacagım belki ama çok şükür bitiyor düşünmekten canım çıktı bataryasından elektrik prizine boyasından parkesine fayansından kapısına kadar herşeye koşturduk hazır yeni ev almak daha rahatmış gerçi bundada herşey benim zevkim diyorsun oda ayrı bi zevk Rabbim herkese nasip etsin kiradan kurtulmayı inşallah
sağol canım ,teşekkürler...şükür evine yerleşiyorsun,bu haftada bittimi senden rahatı kalmıcak,çok uzun süredir, koş koş koş....Allah kolaylıklar versin ...
vay be :53:

dogum günü kutlu olsun bütün güzellikler onunla olsun :71:
sağol arkadaşım
kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
sağol nülgüncüm...

ben yeniyim ama anladığım kadarıyla gülay arkadaşımızın kızının doğum günü.nice mutlu sağlıklı senelere miniğine canım.
evet canım miniğimin doğum günüsüydü ,teşekkürler
Gülay,yavrunuza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Deniz,güle güle sağlıkla oturun inşallah.
Kilo bildirimim:
başlangıç:91.2
geçen hafta:65.7
bu hafta:64.9
giden :0.8
toplamda giden:26.3
hedef:57
boy:1.65
beden:40-42
spor:120 dakika
sağol tatlım ,bu arada bende tebrik ederim 800 için :34:
merhabalar arkadaşlar.
gülaycım kızının doğum gününü kutlarım canım.nice yıllara inşallah.
denizcim,seninde taşınma telaşın varmış.kolay gelsin canım.
unuttuklarım vardır mutlaka.özür:16:
amin inşallah canım
canıımmm kaptanım saol desteğin için biliyorum vazgeçmek gibi bir lüksüm yok
er geç olacakkk...
bu arada gezmede söylenebilecek beyaz yalana bayıldım evet ye bugün yarın yeme gibi sözler hep duyulur hoş gezmelerim de yok hiç ama geçen yıl okuldan günüm vardı oda ayda bir idare etmiştim birinde salatalık domates peynir istemiştim birinde hepsinde 1 er çatal ucundan almıştım birinde de ne var ne yoksa hepsinden yemiştim ama bu yıl gün de yok gezme de yokk yani allahtan pasta börek yokkk hayatımda birde onlar olsa tümden gitmez bu kilolar...

bu arada gülaycım kızının doğum günü kutlu olsun allah nicelerini göstersinnn

denizcim allah sağlıkla oturmayı nasip etsin yeni evindee..
allahım bizlere de göstersinnn
sağol ayşe'cim...
banucum ben arkadaşta anlatmış ama fırından 1 ekmeklik hamur alıyorum ki tabiki daha güzeli eVde yapılanı ama fırından alınan da süper oluyor..
Incecik tepsiye yayıyorum arkasından salçayı sulandırıp ki istersen baharat da ekleyebilirsin sosa..
Fırça yardımıyla sürüyorum arkasından rendelenmiş kaşar koyup
evde ne varsa ki genelde özel istekle yaptıysam sosis sucuk mısır mantar zytin kaşar biber ne varsa koyuyorum domates de koyabilirsin çook ince dilimler halinde veya minik küpler halinde arkasından tekrar kaşarrr ohhh yemede yanında yat aslında..
Dediğim gibi dışarda pizza yiyebileceğin en ii yerde bile kendi yaptığının 10 da birini yiyemezsin az hamur bol malzeme...
Kahtada iken bir kere dışarda yemiştik ve iki gün mide ağrısı çekmiştim mayası yüzünden ...
Ayyy bu kadar anlattım ya canım çekmedi desem yalan olur bari bende yapayım eşime kızıma bende ince bi parça yerim artıkkkk...
ayşe gıı canım çekti şimdi,bugün yapcam valla
cnm ya ağız alışkanlığı dolma yazmışım sarma aslında:))

banu kadın olmak bazen meziyet bazen eziyet. benimkiyle bugün sürekli kavga ettik mutfak işine karışmasına sinir oluyorum ya. kafasına göre buzluktaki maydonozları atmış tahmin etmemiş benim onları sakladığımı lazım oldu buzluğu açtım maydonoz yok bu birinci kavga sebebi
o kadar rahat ki dışarıdan geliyor kapıyı kilitlemiyor gece ben evde yoksam kapıyı kitlemeden uyuyor bugünde kapı açık kalmış kaç saat düşün ya delirdim yani tamam sitede oturuyoruz ama yinede olabilirmi ya. annem mis gibi ev salçası yapmış göndermiş 4-5 kilo neymiş efendim çok tuzluymuş atcakmış ay bazen çok sinirleniyorum ya.şimdi ayrı odalarda takılıyoruz

cnm tabletler artık parlatıcıda içeriyor diye ben kullanmıyorum ama tuzunu ayrı almak gerekiyor. ben tablet ve tuz kullanıyorum ayrıca parlatıcı kullanmıyorum .
bende mutfak işine karışan adamlara iflit olurum,eşimin alakası yokta ,babam öyledir,annem takılır bazen ,muzo seni boşucam sırf bu yüzden diye :9:
günaydınnnnnn

77.4
son zamanların en ii rakamı
:71::71::71: tebrikler tatlım
gülaycım kıznın yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu nice yaşlara...
seyhan hoşgeldin hemşom:34:
leila hoşgeldin aramıza:71:
banucum ben calgonit hepsi birarada tablet kullanıyorum. memnunum. önceden toz deterjan ve parlatıcı kullandım sadece o da iyiydi. tuz kullanmadım. kayınvaldeme kuruluma gelen kişi ankaranın suyu çok kireçli değil. kullanırsan bardakların falan çizilir demiş
sağol canım amin.
merhaba herkese...
sitede yeniyim... ilk gözüme çarpan bu grup oldu... 89 kilodan 78 e kadar indim ve hepsini geri aldım neredeyse..tabi bir çöküntü yaşadım ama yerimde sayarak hiçbirşey elde edemeyeceğiminde farkındayım...insallah hep beraber hedeflediğimiz kilolara inabiliriz....
11 kiloyumu geri aldın ,kötü olmuş,demekki bişiler yanlışmış,umarım burda bizimle zayıflarsın
Merhabaaa
85 kilo ile basladim bugün 4. günüm 83 e indim.
düzenli kahvaltı yapıyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum, 2 ana öğün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum gün içersinde metabolizmanın çalışması açısından sürekli bişeyler içiyorum (özellikle yeşil çay hergün) meyve, yoğurt fln yiyorum ayrıca sabah kalkınca ılık ballı su içiyorum çok iyi geliyorr devamı gelmesi dileğiyle herkese başarılar diliyorumm.. :3: :65:
hoşgeldin canım .
her gün akşam liste mi yazıyoruz??
evet her akşam yemek menülerimizi yazıyoruz gün içindeki,ona göre değerlendiriyoruz birbirimizi
Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan :43::43::43::43:
valla senin hakkın ödenmez deryam
merhaba arkadaslar öncelikle menümü yazayım;

uyanınca ; sirkeli su,bolca su

kahvaltı:peynirli domatesli 2 dilim uno denge ekmekle sandvic,yeşilçay,acı süs biberi

öğle:1 yumurta,1 havuc sote,2 kaşık yogurt,acı süs biberi

akşam:domates püresiyle pişmiş 2 parca biftek,3 tatlı kaşığı yoğurt,acı süs biberi

ara:1 bardak light süt(yarım çay kaşıgı kakao,yarım çay kaşığı tarcın,yarım çay kaşığı bal ekledim)

arkadaslar gözüm döndü resmen 25 gündür yemediğim ne varsa yiyesim var.pizza,kıymalı börek,tiramisu,muhallebi,dondurma,cikolata,tutku bisküvi,makarna,bulgur pilavı,cips aaaaaa cıldırıcam:52: :52: :52: :84: :84: :84:

hayır yememeliyim biliyorum.geri dönüşü yok bu diyetin.sonuna kadar Allah izin verdiği sürece devam etmeliyim.tatlı istegi yüzünden başım agrıyor resmen ya tarcınlı kakaolu süt ictim fayda vermedi.75e bir insem cok istediğim şeyleri yicem bir gün ama daha düşemedim bir türlü!

ya ben aslında 4-5 gündür protein agırlıklı besleniyorum.sürekli et tavuk balık yumurta. cok sevmeme rağmen bıktım yani o derece. böyle pırasa,enginar,fasulye felan özledim. az önce gittim meyve felan aldım kendime.meyveyle ara öğün yapmaya karar verdim.çikolataların,cipslerin arasından hışımla gectim.yinede iradem güçlenmiş yani.

az karbonhidrat bol protein baş ağrısı yapar mı? siz çok tecrübelisiniz bilirsiniz mutlaka.bana bir akıl,teselli verin ne olur,bi gaza getirin beni.:18: :18:
canım benim sen sabredeceksin, ve başaracaksın..ne o öyle yağlı şekerli şeyelr saymışsın,unut sen onları unut.tüh kaka :34:
Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım :66::66:
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum :14::14:
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar :61:

2uqch3o.jpg
kendim için söylüyorum rezalet..ama ellerine sağlık arkadaşım
kızlarrrrrrrrrrrr ehliyet almaya karar verdimmmm
hep aklımdaydı ama en kısa zamnda gidip yazılcamm vee kursa gitmiycem evde çalışıcam umarım çakmamm
sınavdaa:9::9::9::9::9:

cuma günü kesin karar verdim almaya araba kapının önünde bende evde sıkıla sıkıla oturyorum dedimm:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

ama bi sorun varki nasıll direksyon dersi vercek özgür bana çocukları ne yapcaz:26::26::26::26::26:

kursta verdiklerii sınavı geçmek için yeterli olurmu acaba?

banu kurstaki geçmene yeter ama trafiğe çıkmana yetmez,ek ders alırsın olmazsa ,yada ehliyeti al bi özgür sana müsait oldukça öğretir...başarılar canım:54:

kızlar geçmişe daldım ,günaydın demedim...GUAYDINNNNLARRRR

herkesi atlamadan yazmaya çalıştım 2 gündürçok yoğun geçirdim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile çünkü inanılmaz nezle oldum,boğaz ağrısıda var üstene üstün bide boynum iki yandan tutulmuş başım ne sağa ne sola,tüm gece uyuyamadım...
dün salihliye kurşunlu kaplıcalarına gittik annemleri aldık ,jakuzi keyfi yaptık kocamla ama sonra ben felç tabi,kendimi koruyamadım sanırım...

c.teside elayın doğum günü kutlması vardı,cuma günü b-fite gidemedim,bugünde bu boyunla hayatta yapamam herhalde bilmiorum çok bozuk durumdayım...bide şey bu ay bi kaçamak sonucu hamile olabilirim..umarım henüz değildir,ben daha hazır değilim ..Allahtan hayırlısı ama adetim 2 ekimde bakalım bekliyorummmmm

bu arada izlem ve tülin nerdesiniz kuzum siz ???

bugünkü menümü yazayım

sabah 10:30
kaşarlı omlet 3-4 çatal
1 çay kaşığı bal
roka
yarım domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 1 küçük armut

ara 1 su bardağı süt

18:30
4-5 kaşık ıspanak kavurması
2-3 kaşık taze turşu (ıspanak kökü ve biberden yaptım bol elma sirkesi ve limon koydum birde sarımsak)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
25 tane kadar çekirdeksiz üzüm

ara
1 su bardağı süt

3 litre su
1 naneli yeşilçay
1 kayısılı form çayı
1 tarçın karanfil çayı

1 saat spor ( 45 dakika leslie + 15 dakika twist+pilates)

canım çok güzel bi menü...

iyi geceler kızlarrrrr........
geceleirn yargıcı izlem hatunnnn yoklugun belli oluyor neti arızlaı sanırım gelir p.tesi günü inşşş

denizzz
ayy vallahi okuyunca üzüldüm ya bugün hep iş yaptın
yarınd akalan işlerlee misafiri agırlaaa sonra btün hafta çalış kolay gelsin cnm vallahi
işte adın olmak bir meziyet harbidende yaa:23::23::23::23::23:
amaa bendee çalışmak için can atıyorum yogunluga razıyım yaniii:31::31::31::31:

ayşeee
menün ve spor yinee çok gözelllll cnmmm:24::24::24::24:

güleysaaa
cnm ben leisleyi kkkkkkkkkkkkkkkkıfla diye bi siteden indirmiştim ama şimdi yasaklanmış snaırım
ben indireli 1.5 yıl filan oldu cnm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ızlar bişiy sorcammm şimdi akşam eşime geliren bulaşık makinası detrjanı al dedimm
bi markette indirim vardı 120 tablet 22 lira ama alırken sor herşeyi içindemii dedimm parlatıcı ve tuzu ben duydum telden kasiyer hatun hepsi içinde dediii bende bakmadan açtım amaa bildiign tablet yanii tuz ve parlatıcı eklemek gerekiyor sanırım degilmi calgonit clasicc yazıyorr :26::26::26::26::26: birde imi diyor tuz kullanmıyorum kimi diyor parlatıcı kullanmıyorum aranızda varmı kullanmayan?????????????????????????

tabletlerde hepsi bi arada yazıyor ama bende anlayamadım bu olayı. enişte makine satısı yapan biri. oda tuzsuz çalıştırmanın iyi olmadıgını söylüyor. parlatıcıda kullanıyorum ancak sirekede iyi fikir. ben sirkeyi makine yi temizlemede kullanıyordum. bi kase dolduruyorum sirkeyi. alta koyuyorum makine bosken calıştırıyorum. kireç veya tıkanıklık varsa temizliyor.

günaydınnnnnn

77.4
son zamanların en ii rakamı

işte emegin karşılıgı süpersin canım devam devam inş bu hafata senin haftan olacak

günaydın kızlarrrrrrr
sıkıcı bir pazar özgürde mesaidee pöfffffff temizlik yapayım dedimmm amaa halimde yok
annem halılarımı yıkıycakkk bend ebi temzilik yapayımdiyorum cam kapı
ameliyat öncesi:30::30::30::30::30:

nilgüncümm
evet cnm çok yediriyor insana bende niyetlendim ama yapmadım
hatta geçen marketee gittim halk kek 18 tanesi 3 liraydı 2 kutu aldım
kendim yapınca yiyorum diye:))
sirke bişiy yapmıyormu cnm makinaya zarar vermiyor degilmi?

benimde cnm sıkıldı yaaa pijama takımıyla tarıldım
65.3 geldim onları çıkamrış olsamda 64.9 filan gelirdimmi
ne oluyor anlayamadım yaa:26::26::26::26: cumaya kadarda tartılmak istemiyorum
en azındann görüpte cnm sıkılmazzz:14::14::14::14:

banu bende hergun tartılan biriyim. ve hiçte iyi olmuyor. azıcık fazla göreyim moralim bozuluyor. sonra sınırı aşıyorum. bende bu hafta tartılmama kararı aldım bakalım. sıkma canını bu hafata telafi edersin inş

yarınnn kırmızı biber, patlıcan vee domates alıcam
biraz kahvaltılık yapıcam, birazda közleyip kırmızı biber yapıcammm
ama közlemek vaktimi alıyor acaba biberleri haşlasammm
vitamin kaybı olurmu?

banu nerde nasıl kzlüyorsun. fırının ızgara teline sırala 20 dk da közleniyor. cokta oyalamıyor insanı. haslama közleme gibi lezzetli olmuyor bence. birde ister istemez su kalıyor ve vitaminini alıyor

günaydın kızlar

sohbete katılmıyorum ama her gün okuyorum yazdıklarınızı.diyette bir konsantre sorunum var kendimi veremiyorum,canım acayip hamur işi çekiyor tutuyorum kendimi ama beynim diyeti algılamıyor.mevsimden diyorum acaba,yok yok bahane bunlar tamamen ben kaynaklı.eylül ayıda bitmek üzere ve doğru dürüst bir başlangıç yapamadım.birazda korkularım var,ya veremezsem diye kurban bayramında memlekete gidecem ve biraz kilo vermiş olarak gitmek istiyorum ve bundan dolayı üzerimde psikolojik bir baskı var,rahat değilim yani.bu arada bayrama 41 gün var. 5,5 hafta var sizce kaç kilo veririm.5 kilo versem keşke ................

menüm...................
haftaaa sonları yalnız çekilmiyor hiç:((((( sonuç buu:((

sabah
1 elma

kahvaltı
peynir,3 zeytin
2minik ekmek
şekersiz çay
türk kahvesi

öglen
2 haşlama baget
bol elma sirkeli ve limonlu salata

ara
4erik
1minik elma
1 haşaşlı galeta:31::31:

akşam
yaklaşık 4yk makarna:14::14::14::14::14::14:

1 saat spor
(biraz daha ip atlıycamm)
3lt su
5 fincan bitki çayı

banu menü gayet güzel neden begenmedinki. herşeyin en iyisini yapmaya odaklamışız kendimizi. herşeyi takarsak kafaya kendime işkence etmiş oluruz.

Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan :43::43::43::43:

kötü olmuş ya. çok sagol canım allah razı olsun her hafta ugrasıyorsun bizler için

merhaba arkadaslar öncelikle menümü yazayım;

uyanınca ; sirkeli su,bolca su

kahvaltı:peynirli domatesli 2 dilim uno denge ekmekle sandvic,yeşilçay,acı süs biberi

öğle:1 yumurta,1 havuc sote,2 kaşık yogurt,acı süs biberi

akşam:domates püresiyle pişmiş 2 parca biftek,3 tatlı kaşığı yoğurt,acı süs biberi

ara:1 bardak light süt(yarım çay kaşıgı kakao,yarım çay kaşığı tarcın,yarım çay kaşığı bal ekledim)

arkadaslar gözüm döndü resmen 25 gündür yemediğim ne varsa yiyesim var.pizza,kıymalı börek,tiramisu,muhallebi,dondurma,cikolata,tutku bisküvi,makarna,bulgur pilavı,cips aaaaaa cıldırıcam:52: :52: :52: :84: :84: :84:

hayır yememeliyim biliyorum.geri dönüşü yok bu diyetin.sonuna kadar Allah izin verdiği sürece devam etmeliyim.tatlı istegi yüzünden başım agrıyor resmen ya tarcınlı kakaolu süt ictim fayda vermedi.75e bir insem cok istediğim şeyleri yicem bir gün ama daha düşemedim bir türlü!

ya ben aslında 4-5 gündür protein agırlıklı besleniyorum.sürekli et tavuk balık yumurta. cok sevmeme rağmen bıktım yani o derece. böyle pırasa,enginar,fasulye felan özledim. az önce gittim meyve felan aldım kendime.meyveyle ara öğün yapmaya karar verdim.çikolataların,cipslerin arasından hışımla gectim.yinede iradem güçlenmiş yani.

az karbonhidrat bol protein baş ağrısı yapar mı? siz çok tecrübelisiniz bilirsiniz mutlaka.bana bir akıl,teselli verin ne olur,bi gaza getirin beni.:18: :18:

üstüste protoin agırlıklı beslenmek kafa agrısı yapar canım. derya acıklamış zaten yazcak bişey kalmamış. bende 3 defa k.h diyeti yaptım. bidaha yapmaya cesaret edemiyorum sonucları cok guzel ama. kafam atarsa yaparım tekrardan ama anca 3 günlük.

Excel yarısından fazlasını kurtardı verinin çok uğraşmadım :66::66:
Ve yanlış hatırlamıyorsam buraya geldiğimden beri ilk defa listenin sonundayım, berbat hissediyorum :14::14:
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle arkadaşlar :61:

2uqch3o.jpg

ellerin dert görmesin boydasım. çok ugrasmadan kurtarmana sevindim. derya bak 72 ye kadar tekrar düşmüştün ondan sonra sana bişeyler oluyor. geriye kalıyor 4 kilo ama sen bırakıyorsun hemen. hadi bu hafata toparlan ve bi baslangıç yap. (diyene bak:1:)

kızlar geçmişi tam olarak bitiremedim. işlere girişmem lazım. bugun ev süpürüp silcem utu camaşır falan akşam yaparım arada girer okururum yine.

ellerin dert görmesin boydasım. çok ugrasmadan kurtarmana sevindim. derya bak 72 ye kadar tekrar düşmüştün ondan sonra sana bişeyler oluyor. geriye kalıyor 4 kilo ama sen bırakıyorsun hemen. hadi bu hafata toparlan ve bi baslangıç yap. (diyene bak:1:)

Yavrum tam takip edemedim ama sen benim kadar oyalanmadın sanırım belli bir kiloda :43:
Aylardır 73-74-75.... 72'leri gördüğüm anda gözüm dönüyor sıkılıyorum..Zaten çok da hevesle yaptığım söylenemez ama..
Ya bende banunun kafasından ilerleyeceğim sanırım öyle protein diyetleri, katı listeler çok sıkıyor beni artık tepetaklak oluyor herşey :59: O yüzden tam buğday ekmeğimi alacağım bugün normal eşim ne yiyorsa ben de aynısının azını yiyeceğim..Artık ne kadar işe yararsa..Haftada 500 gr hedef koydum kendime fazlasını istemiyorum yeter ki bitsin bu yol artık yeter çok sıkıldım..Kendime verdiğim sözlerden de, bekleyen kotlarımdan da, suçluluk duygusundan da :84::84::84::84:

Bugün yeni bir başlangıç yapmıştım zaten halime bak, 18 kilo verdim hala iradesizler gibi pazartesi başlangıçları yapıyorum :36::36::36:

vay arkadas nedir bizim bu şanssızlığımız kendi öz metabolizmalarımız bile bize düşman:41:
canım işte geceleri tarcınlı light süt iciyorum o baya tutuyor beni.bir tek bugün biraz kriz gibi yeme istegi geldi hemen kalktım leslie ile 2 mile yürüdüm.burada sizinle sohbet ettim duşumu aldım gecti bileeee:24:

yarın daha iyi olacagımı biliyorum meyve girecek cünkü vücuduma.sabah da dersim erken belki hızlı olsun diye bir kase kelogs ve bir meyve yerim. yanıma da 3 tane light bisküvi alırım ara ögün olarak.

bu arada cikolatalı kelogs k mısır gevregini denediniz mi valla ben cok seviyorum kahvaltıda yiyince baya tatlı istegini kesiyor.bak aklıma gledi yarın gidipte alayım:56:

canım sakın üzme kendini istedigin kıyafetleri alacaksın.bak ben bugün spor yaparken kollarımı calıstırıyordum böyle yukarı asagı hareket ettiririken.birden gözümü kapattım ve sanki yukarıdan topuklu ayakkabılar,şirin etekler,şık elbiseler kapıyormuşum gibi hayal ettim.Allah'tan oda arkadasım yoktu rezil olurdum öyle bir hışımla kollarımı kaldırmışım ki yukarı feci agrıyorlar:1:

neyse hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar:16:
canım ne güzel bak diyet bisküvi yerine al yanına bir meyve veya ayran iç okulda bende öyle yapıyorum veyaaa fındık ceviz badem kuru üzüm at çantana hem kuru üzüm tatlı ihtiyacını giderir hem de şeker dengeleyici enerji verir...
ben okula hiçbişi götürmeemde alıyorum kantinden bir ayrann ohhh mis gibii
bu kellogslarda çok karbon var canım dikkat et..
bak ben akşamdan ekmeğimi domatesimi hazırlıyorum bir tabağın içine zeytin peynirini koy birde yumurta haşla akşamdan
sabaha hepsi hazır bir tabakta beklesi hem üşenmezsin hemde hızlı bir şekilde bitirmiş olursun kahvaltıyıı....
birde sağlıklı seni tok tutacak şeyler yemiş olursunn...
okuldada süt iç ara öğün mesela ohhhhhhhhhhhhhhhh gitsin kilolar...
kızlar geçmişe daldım ,günaydın demedim...GUAYDINNNNLARRRR

herkesi atlamadan yazmaya çalıştım 2 gündürçok yoğun geçirdim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile çünkü inanılmaz nezle oldum,boğaz ağrısıda var üstene üstün bide boynum iki yandan tutulmuş başım ne sağa ne sola,tüm gece uyuyamadım...
dün salihliye kurşunlu kaplıcalarına gittik annemleri aldık ,jakuzi keyfi yaptık kocamla ama sonra ben felç tabi,kendimi koruyamadım sanırım...

c.teside elayın doğum günü kutlması vardı,cuma günü b-fite gidemedim,bugünde bu boyunla hayatta yapamam herhalde bilmiorum çok bozuk durumdayım...bide şey bu ay bi kaçamak sonucu hamile olabilirim..umarım henüz değildir,ben daha hazır değilim ..Allahtan hayırlısı ama adetim 2 ekimde bakalım bekliyorummmmm

bu arada izlem ve tülin nerdesiniz kuzum siz ???
canım geçmiş olsun tam hastalık zamanı bende çok korkuyorum bu dönemde hastalanmaya birde bir başladımı benim grip nezle geçmiyor kış boyuncaa..
okulda sürekli konuş boğazım da dinlenmiyorr ...
birde galiba şüpheleniyorsun hamilelik için aman dikkat et canım yaa verilecek kilolarımız var daha bende hedefime ulaşıp sabitleyip öyle 2. düşünüyorummm...
günaydın kızlar

sohbete katılmıyorum ama her gün okuyorum yazdıklarınızı.diyette bir konsantre sorunum var kendimi veremiyorum,canım acayip hamur işi çekiyor tutuyorum kendimi ama beynim diyeti algılamıyor.mevsimden diyorum acaba,yok yok bahane bunlar tamamen ben kaynaklı.eylül ayıda bitmek üzere ve doğru dürüst bir başlangıç yapamadım.birazda korkularım var,ya veremezsem diye kurban bayramında memlekete gidecem ve biraz kilo vermiş olarak gitmek istiyorum ve bundan dolayı üzerimde psikolojik bir baskı var,rahat değilim yani.bu arada bayrama 41 gün var. 5,5 hafta var sizce kaç kilo veririm.5 kilo versem keşke ................

canım stres yapma kendinee 5 kilo olmaz ama 3 kilo olur az olsun senin olsunnnn... yoksa çok çabuk sıkılırsınnnn sen azmet gerisi gelir...

Yavrum tam takip edemedim ama sen benim kadar oyalanmadın sanırım belli bir kiloda :43:
Aylardır 73-74-75.... 72'leri gördüğüm anda gözüm dönüyor sıkılıyorum..Zaten çok da hevesle yaptığım söylenemez ama..
Ya bende banunun kafasından ilerleyeceğim sanırım öyle protein diyetleri, katı listeler çok sıkıyor beni artık tepetaklak oluyor herşey :59: O yüzden tam buğday ekmeğimi alacağım bugün normal eşim ne yiyorsa ben de aynısının azını yiyeceğim..Artık ne kadar işe yararsa..Haftada 500 gr hedef koydum kendime fazlasını istemiyorum yeter ki bitsin bu yol artık yeter çok sıkıldım..Kendime verdiğim sözlerden de, bekleyen kotlarımdan da, suçluluk duygusundan da :84::84::84::84:

Bugün yeni bir başlangıç yapmıştım zaten halime bak, 18 kilo verdim hala iradesizler gibi pazartesi başlangıçları yapıyorum :36::36::36:

deryacım canını sıkma sen benden daha tecrübelisin ama bak dediğin şu bu diyeti değilde ne bulursan ondan azıcık ye yanında yoğurt salat
ben bu hafta doymadan kalmayı öğrendim
gece hafiften aç yatmayı öğrendim
vee tabiki spor
geçen hafta full spor ve diyete rağmen +500 çıktım ama pes etmedim bak bu hafta hızlı hızlı gidiyor ..
hem vücudun bu arada dinlenmiş oldu öyle düşün benim koca bir yazı yok saydığım gibiiii....
sen bizlerden daha iyisini bilirsinnn canım ama naçizane fikirler...
bu arada tasarımlar yine süper.......

doktorum programında detoks çorbası vardı tarif alan varmı. ben kaçırdım

ee alan varmı acabaaaa:26::26::26::26::26:

evet canım miniğimin doğum günüsüydü ,teşekkürler

sağol tatlım ,bu arada bende tebrik ederim 800 için :34:

amin inşallah canım

sağol ayşe'cim...

ayşe gıı canım çekti şimdi,bugün yapcam valla

bende mutfak işine karışan adamlara iflit olurum,eşimin alakası yokta ,babam öyledir,annem takılır bazen ,muzo seni boşucam sırf bu yüzden diye :9:

:71::71::71: tebrikler tatlım

sağol canım amin.

11 kiloyumu geri aldın ,kötü olmuş,demekki bişiler yanlışmış,umarım burda bizimle zayıflarsın

hoşgeldin canım .

evet her akşam yemek menülerimizi yazıyoruz gün içindeki,ona göre değerlendiriyoruz birbirimizi

valla senin hakkın ödenmez deryam

canım benim sen sabredeceksin, ve başaracaksın..ne o öyle yağlı şekerli şeyelr saymışsın,unut sen onları unut.tüh kaka :34:

kendim için söylüyorum rezalet..ama ellerine sağlık arkadaşım

banu kurstaki geçmene yeter ama trafiğe çıkmana yetmez,ek ders alırsın olmazsa ,yada ehliyeti al bi özgür sana müsait oldukça öğretir...başarılar canım:54:

cnmm çok geçmiş olsunnn . özgür direksyon dersiii vericekkk zaten kursun direksyon derslerinede katılcamm
inşş:)

canım çok güzel bi menü...

tabletlerde hepsi bi arada yazıyor ama bende anlayamadım bu olayı. enişte makine satısı yapan biri. oda tuzsuz çalıştırmanın iyi olmadıgını söylüyor. parlatıcıda kullanıyorum ancak sirekede iyi fikir. ben sirkeyi makine yi temizlemede kullanıyordum. bi kase dolduruyorum sirkeyi. alta koyuyorum makine bosken calıştırıyorum. kireç veya tıkanıklık varsa temizliyor.

işte emegin karşılıgı süpersin canım devam devam inş bu hafata senin haftan olacak

banu bende hergun tartılan biriyim. ve hiçte iyi olmuyor. azıcık fazla göreyim moralim bozuluyor. sonra sınırı aşıyorum. bende bu hafta tartılmama kararı aldım bakalım. sıkma canını bu hafata telafi edersin inş

banu nerde nasıl kzlüyorsun. fırının ızgara teline sırala 20 dk da közleniyor. cokta oyalamıyor insanı. haslama közleme gibi lezzetli olmuyor bence. birde ister istemez su kalıyor ve vitaminini alıyor

cnm fırında közlüycemm sen nasıl yaptın uyutma yöntemimii yaptın yoksa dolaptadamı tutucaksın?

ya valla ben artık öle takılıyorum ve mutluyumda 58 kiloya düşmek içinde 10 ay veridm kendime
zatenn benimm kendimee gelmemm ekimin ortasını bulucak gibi:2::2:
sendee öle yap derya birde sen bana göre şanslısınn bünyen kilo veriyor takılmalrın uzun boylu olmuyor:40::40::40::40:

günaydın
günaydınnn aheyyy aheyyyyyy

dün 77.400
bugün 76.700
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
çok sevindim ayşecim snein adına bak ben demiştim sana giderrrr diyeeeeeee
hadi bakalımmm 1. belli oldu:)

tünaydıııııın herkese

yine lanet tarı 82,5 de inat ettim kırıcam bu tartıyııı:9::9::9:

hava güzel ben de güzel hissediyorumm içim huzurlu rahatım oh oh

sabah kendime kepek ekmeğine tost yaptım yeşilçay ile yedim

şimdi il yerinde 2 si bir arada içiyommmm

sizleride çok seviyomm

günaydın kızlar

deryacım liste süper olmuş ellerine sağlık...ben tartılamadım sabit yazmana sevindim.inş.haftaya doğru düzgün bir bildirim yaparım....aynı kilolarda dönüp dolaşmak artık canımı sıkıyor...benden sonra başlayıp aynı hızla devam edip kilo veren arkadaşları görünce kendi iradesizliğime çok kızıyorum.dün oğlumun doğum gününü yaptık ilk yaş günü insan heycanlanıyor çok güzel bir duygu geçen yıl bu zamanlar kucağıma almak için sabırsızlanırken dün yaşını kutladık....allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

gülay'cım elayımın doğum günü ve banu'cum denizim ve kayramında doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara...

sevdamcee walla bu menülerle kısa sürede hedefe ulaşırsın.Ara öğün yapıyor musun yoksa sadece yazdıklarınla günü tamamlıyor musun?

banucum ben fırının ızgara teline dizip közlüyorum.komşular pideciye götürüyorlarmış o da mantıklı hem miktarca fazla közleniyor odun ateşinde (daha lezzetli) hemde elektrik çok yakmaz...

füsuncum nerede oturuyordun?topiğimizde öğretmen arkadaşımız çok ne güzel....

nilgün canım becerikli hatunsun vessalam...ellerine sağlık.turşuda kuruyor musun?ben hiç denemedim...kv aramız aynı genelde onunlayken 3 maymunu oynuyorum yoksa sinirlerim hopluyor.çok yavaş (tembel) ama bi o kadar bilmiş çok fazla özgüven ve birtek onun dediği doğru herşeyi bilir,yapar,becerir ..........böyle bir kişilik yaptığını beğenmez....ama nedense hiç yaptığını görmeyiş hep dili geçmişte yaşıyoruz.yapardım,ederdim vs...

Arkadaslar merhaba
2 hafta ust uste bildirim yapamadım listeden atıldım değil mi
bildiirm yapamadığım 1. cuma tatil öncesi işimi toparlamaya odaklanmısım burayı ve bildirimi tamamen unuttum maalesef
ertesi gün aklıma geldi diyebilirim
2. cuma da tatil de oldugum için bildirim yapamadım gene
assos ta ufak bir tatil yaptık ama hava serindi
minik kurabiye denize girmeyi cok istedi ama girilmeyecek kadar da soğuktu
bir değişiklik oldu iste hepimize

listede olmasamda bildirimlerime devam edeceğim
"boyle bakalım yeni bir baslangıc yapıyorum gene" cümlesini de kurmak istemişyorum artık kendim de kendimden sıkıldım
ama bugun giyindim ise geldim kendimi iy ihissediyorum bakalımm

sabah
1 dilim ekmek, 1 dilim kşar peyniri ve 1 adet salatalık domates
ara
acıktıgım icin biraz fazla oldu
1 dilim ekmek, 1 dilim peyniri ve 2 adet salatalık domates
ve 4 zeytin ile sivri biber ve ve BAL
ara
bol sütlü kahve

devamı gelecek bakalımm

sizler nasılsınız
geçmişi okuyamadım artık bu noktadan devam edeceğimmm

hu huuuuuuuuuuuuu :79::79::79::79: ben geldiiiiiimmmmmmmm....:81::81::81::81::81:kızlarrrr nasılsınızzzzzz.ooohhh beeee insanın evi gibisi varmııııı:68::68::68::68::68: geçmişe detaylı olmasada bakamda geleeemmmm ben yokken neleeeeerr olmuşşş..:6::6::6::6:özlediiimmmmmmm siziiiiiiiii:70::70::70::70::70::70::70::70:

Back
X