80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemcim kendime kızıyorum cünki şu iki kg veripte bir yetmişleri göremedim kızgınlıgım ondan ama bu hafta cok sıkacagım cok hemde inanilmaz bir şekilde sıkacam

selma ablaa 700gr da iyi ne diyorsun senn, artida olmadigina sükret :))
nidam abla birinci görünüyor simdilik > 1400gr

nidam ablayi gecebilecekmiyim merak ediorumm

amannn 8 kişi olmuş kızlarr.. ben avatarımı ayarlıyım derken dolmuş buralarr :)))))

evet şimdilik nidam birinci görünüyo.. aylinn geçersin sen :))))

kızlarr benim çıkmam lazımm.. tartılcam şimdi.. bi çıkariim kıyafetlerimi :kedi: ..
ama ark. zile bastı geçerken.. çayı koy ekmek alıp kahvaltıya geliyorum dedi.. daha kızımın yatağı duruyo.. keyif yapıyo içinde yaa :)))) ortalığı halletmem lazımm.. çayı koyiim... vaktim olduğu ilk an yazcam kilomu...

ben özlemm.. cnımm ne demek istediğini anlamadım.. yada inş. benim anladığım şeyi dmek istememişsindir... :jeyyar: kim kime köstek oluyo yada olmak istiyo ki... burda destek var destekk.. köstek olmak isteyenleri eleriz zaten aramızdan rahat olsun herkes .. ok?
tartıldığım zaman yazcam kilomu.. hem neden yazmıyım kii.. sır mı bu? geçen hafta veremedim gene yazdımm.. neyse...

selmaa.. vermişin işte kız.. 70 leri de görürüz inş. canmm.. dert etme sen.. motivasyonunu bozma...

millet gece yarısı yazıyo sorun olmuyoo... bi daha bende tartılmadan girmicem siteye.. ne problem oldu cidden yaa... hevesim kaldı biyerimde yani :dilcikar:

bebeg yanlış anlamışsın benim demek istediğim de bu biz destek için buradayız yazdıklarımın tümünü okursan ne demek istediğimi anlarsın canım

ayy bayanlar benim karnim cok aciyooo
kas tutulmasi olmus dünden yaaaa
cok göbek attim oyun havasi pop roman, hoptek, vee oryantalll hihoyyyt :jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ya benim demek istediğim çok farklıydı bugun istediğiz saatte bildirirsiniz buna kimse karışamaz benim demek istediğim çok farklıydı inanmıyorum yaa

ayrıca şunu da belirteyim kimse cevap yazmayınca kendi kendime o lülülü yü yaptım kimseye saygısızlık yapmam ben hepinizi seviyorum ıYı Kı VARSINIZ

Ohhh ne gÜzel İŞte aylİncİĞİm İmrendİm sana canım

yanlis anlasilma oldu sanirim aranizdaa
cözülüür

ay abla valla süperdi dün kaydirigubbakcemile2
kücük bi kadinlar matinesiydi
girisi cok uygunn, camiye yardim olarak yapilmis, kermes gibi birazda, bi dügün salonunda.
bi yemekler sattilarrr görmeee...... pastalarrr tatlilarr köfteler mantilarr sarmalarr salatalarr kahve cay hepsiii, ayy istahiniz acilmadi umarim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben sadece KISIR ve patates salatasi yedim
manti yicektim nerdeyse DUR dedim kaydirigubbakcemile3

kızlar selam.. Ancak geldim karne almaya gittik. Oğluşum taktir almış.. Çok mutluyum... Ama sancıdan hopluyorum dünden beri idrar yollarımı mı üşüttüm ne böbreğimi sol yumurtam mı bir sancı var hop hop hoplatıyor beni.. Akşam "acile gidelim" dedim eşime.. "Ee şimdi dokrar ne diyeceğiz"..Kadın doğuma mı gideceğiz? İğne mi yapacaklar? " Delirtti beni gitmedim.. ama sancıdan yerimde de duramıyorum.. Kızlar bu kadar muhabbetten sonra kilomu da bildiriyorum.. Benim tartı eskilerden tam gram göremiyorum ama 74 ile 73 arası.. sanırım 73.50 oluyor. Kısaca 500 gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…