kızlar selam.. Ancak geldim karne almaya gittik. Oğluşum taktir almış.. Çok mutluyum... Ama sancıdan hopluyorum dünden beri idrar yollarımı mı üşüttüm ne böbreğimi sol yumurtam mı bir sancı var hop hop hoplatıyor beni.. Akşam "acile gidelim" dedim eşime.. "Ee şimdi dokrar ne diyeceğiz"..Kadın doğuma mı gideceğiz? İğne mi yapacaklar? " Delirtti beni gitmedim.. ama sancıdan yerimde de duramıyorum.. Kızlar bu kadar muhabbetten sonra kilomu da bildiriyorum.. Benim tartı eskilerden tam gram göremiyorum ama 74 ile 73 arası.. sanırım 73.50 oluyor. Kısaca 500 gr gitmiş
ben özlem yaaa üzdünüz beni yapmayın kızlar ağlama nolur yanlış anladınız birbirnizi bebeg gelince çözülür işler eminim nolur kırgınlık olmasın bebeg özleme bişi söle ya ağlamasınlmaz:
benimde moralimbozuldu şimdi noluyo biz kızlar hadi ama
bitanem bende çok özledim ama seni hiç bulamıyorum bide kaç gündür boya vardı yeni bittiSERRAM
CERENIM
SELMAM
yaaaaa özlediiim sizleri gelinde konusalim artik,
bebisimi özlemeye firsatiim olmuor bizi iki cenebaz lak lak ediyoruz, ama sizlerle konusamioyrum
bitanem bende çok özledim ama seni hiç bulamıyorum bide kaç gündür boya vardı yeni bitti
kızlar şimdi kilomu yazıyım
başlangıç:82
geçen hafta :78,5
bu hafta :78,5:sinifsinif:
giden yok kalan yok bişi olduğu yok aman işte bu hafta çok moralim bozuk ama hafta ya bende hollywood diyeti yapcam görün birinci olcam kaydirigubbakcemile2
selma sakın öyle kendini suçlama yapmayın arkadaşlar ya motivasyonunuzu bozmayınn ne güzel 700 gr vermişsin selma aaaaaa
ayy bayanlar benim karnim cok aciyooo
kas tutulmasi olmus dünden yaaaa
cok göbek attim oyun havasi pop roman, hoptek, vee oryantalll hihoyyyt :jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlar
bende yazayım kilomu
başlangıç 83
bugün 81
bencede aaaaa, demekki sağlıklı veriyorsun, geri gelmicek kilolar bunlar.a.s
Ama bize nispetmi yapıyosun sen :gitme:
Eğlenmene çok sevindim canım, burda öyle şeyler pek kalmadı, özellikle istanbulda.:çok üzgünüm:
Kızlar ben çoook mutluyum, sabah kalkar kalkmaz 7 ye geliyordu saat, hemen tartıldım.
İlk tartıldım 80.700 çıktı inanamadım, tekrar .çıktım 81 gösterdi. birkaç kere daha denedim hep 81 çıktı:lepi::lepi:
geçen hafta 82.700 düm bu arada.
Çok sevinçliyim.
Zaten beni görenlerde çok kilo vermişsin diyor.
1.70 boyundayım, az topuklu bişey giyip çıkınca, baya ince gözüküyorum.zemuszemus
Çok sevindim ben, zaten çok istikrarlı gittim.
Diyet yapınca veriyorum , herhangi bir rahatsızlığım yok ve metabolizmam da fena değildir. Verdiğiniz destek ve motivasyon için çok teşekkürler...kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar
bende yazayım kilomu
başlangıç 83
bugün 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?