80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben özlem yaaa üzdünüz beni yapmayın kızlar ağlama nolur yanlış anladınız birbirnizi bebeg gelince çözülür işler eminim nolur kırgınlık olmasın bebeg özleme bişi söle ya ağlamasın lmaz:
benimde moralimbozuldu şimdi noluyo biz kızlar hadi ama

ayy abla gecmis olsun, ihmal etme
öyle tartida zayiflamasi zevk vermiyo bana acikcasi
graminaa göstermesi lazim, 100gr bile mutlu edio insani kaydirigubbakcemile3

umarim cözülüüür
bebeg abla yanlis anladi

kızlar sağolun.. Ne yapayım vardı bir tane digitalim altta kaynım oturuyor tartılmak için aldı geri getirmedi.. Ben de eşime diyemedim artık bir daha alalım diye idare ediyorum..

selam
baharnazcım verdiigin tarifi aldım canım yerimseniben
başlangıç kilom :84.800
geçen haftaki kilom :83
bu haftaki kilom :82.500
500 gitmiş bu hafta veremedigimi biiyordum metebolizmam yavaşladı wc cıkamadım
neyse inşallah önümüzdeki hafta daha ii olur
not: handerya ark listeye ilk girdigimde 82.800 demiştim ama bir daha göremedim bu kiloyu 83 kabul ettim haber veriyim dedim

kızlar şimdi kilomu yazıyım
başlangıç:82
geçen hafta :78,5
bu hafta :78,5:sinifsinif:
giden yok kalan yok bişi olduğu yok aman işte bu hafta çok moralim bozuk ama hafta ya bende hollywood diyeti yapcam görün birinci olcam kaydirigubbakcemile2

aylincimmmm
bana gel kız benim boyancak mutfak o.odam ve koridor var gel gel yapıver bana ..zaten ceren bitirmiş baksana benim başıma atmış kaçmış zemuszemus

olsun canin sagolsun be ablam :teselli:

selma sakın öyle kendini suçlama yapmayın arkadaşlar ya motivasyonunuzu bozmayınn ne güzel 700 gr vermişsin selma aaaaaa

bencede aaaaa, demekki sağlıklı veriyorsun, geri gelmicek kilolar bunlar.a.s

ayy bayanlar benim karnim cok aciyooo
kas tutulmasi olmus dünden yaaaa
cok göbek attim oyun havasi pop roman, hoptek, vee oryantalll hihoyyyt :jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ama bize nispetmi yapıyosun sen :gitme:
Eğlenmene çok sevindim canım, burda öyle şeyler pek kalmadı, özellikle istanbulda.:çok üzgünüm:

Kızlar ben çoook mutluyum, sabah kalkar kalkmaz 7 ye geliyordu saat, hemen tartıldım.
İlk tartıldım 80.700 çıktı inanamadım, tekrar .çıktım 81 gösterdi. birkaç kere daha denedim hep 81 çıktı:lepi::lepi:
geçen hafta 82.700 düm bu arada.
Çok sevinçliyim.
Zaten beni görenlerde çok kilo vermişsin diyor.
1.70 boyundayım, az topuklu bişey giyip çıkınca, baya ince gözüküyorum.zemuszemus
Çok sevindim ben, zaten çok istikrarlı gittim.
Diyet yapınca veriyorum , herhangi bir rahatsızlığım yok ve metabolizmam da fena değildir. Verdiğiniz destek ve motivasyon için çok teşekkürler...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bebegggggg kızzzz nerdesinnnnn
gözlerim çift mi görüyo diyom ama yok yok değil
tammmmm 12 kişiyizzzzzzzzzzzzz
12 12 12 12 12 12 12 12
bu bir rekorrrrrrrrrrrr :lepi:alkisalkisalkis

yok be ablamm ne nispet yapicam, ama istanbulda öyle yerler olmadigina üzüldüm
burda cok yapiyorlar matine, haftaya cumada Kina var arkadasimin
ordada döktürürüm, keske persembe olsaydi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…