80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abla cizelgen yok ve kilonu hedefini verdigin kilo yazmamissin
halyile anlamadim

Evet aylıncıĞım burada ılk haftam...ve sıkı olarak...Öncekı 88 den 85,2 ye dÜŞmemm bıraz uzundu ÇÜnkÜ bazı Şeylerı kesmemıŞtım... Şımdı bÜtÜn abur cubur ve unlu Şekerlı herŞeyı kestım...

TeŞekkÜr ederım benÖzlemcıĞım...

Ya kızlar bana bırı Çızelge yapma lınkını versenız ben bunu yaptıĞım yerı hatırlayamadım....

ilk hafta zaten normall, bendede 2200gr gitmisti, sendede 2900gr gitmis
ikinci hafta azalt, yavas yavas vermeni diliyorum, cünkü yoksa geri alirsin tekrar
basarilar :teselli:

Hepınıze teŞekkÜr ederım kızlar...bende sızlerı tebrık edıyorum...baŞarılarımızın devamını dılıyorum... Hee Şuda varr tartı hep yÜzÜmÜze gÜlmÜyor maalesefff ama gÜldÜrmek elımızde...ben zamanında Çok aĞladım...

SERAY tebrik ederim canım haftanın irincicisin galiba

canım sağol çok teşekkür ederim.

slm canlarımmmm nasılsınız.???

BENDE BUGÜN ÇOK MUTLUYUM TARTILDIM SABAHLEYİN...

YAZIYORUM..;

baslangıç kilom:88
geçen haftaki kilom:85,20
bugun ki kilom:82,3
giden 2.90 gr
herkeze basarılar..
süpper.. tebrikler

tebrik ediyorum seray.hepimizisi de twebrik ediyorum çünkü hepimiz bu yola çıktık ve başaracagızzz
sağol canım.

beni tebrik edenler olmuş ama ben 1 mesaj yazana kadar 2 sayfa yazılıyorkaydirigubbakcemile3
idare ediverin gariii...
bende sizi ve burayı çok seviyorum.
şimdiye kadar yüz kere bırakmıştım yanlız başıma olsamlmaz:

haftayada bu şekilde verirsem 70 li kilolara iniyorum, çok mutluyum...zemuszemus

aylin canım çok sevindim şu kırmızı gül işine hayırlısı olsun bakem
bebeg kızın çok tatlu kuuu allah üniversite mezuniyet kepinide takmayı nasipq etsin inşallah
lavita paylaşımın çok güzeldi bu tür hikayeler bizi heyecanlandırıyor emin ol

sevdemer ablam hosgeldin
nasilsinnnn
senin kilo nerdeee

evt kirmizi gül :)

ya yine geçmişi okuyamadım yetiştiremedim zamanım yok kilo bildirimini yapıp çıkacağım kızlar öptüm sizi by kaçamaksız bir gün diliyorum
ilk kilo:82
bu hafta:78
bu hafta giden:1,100
hedeflenen:60

temmuz 11 e kadar 68 olmam lazım nasıl olacak bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…