selam kızlar ben hala kamyon çarpımış gibiyim valla kendime gelemedim size bir selam vereyim yatıcam...900 gr vermişim ben bu hafta handeryacım ..dünkü serumdan sonra yine iyi diyorum..
benim durumumla ilgili de hemen açıklama yapayım ..ben 13 temmuzdan beri gayet sağlıklı diyetimi yapıyordum az ve sık sık yiyordum akşamları da meyve yiyordum ama ayran detoksuna bünyem böyle tepki verdi...gerçi dr yakınlarda çok üzüldüysen onun da etkisi olur dedi ki yakın zamanda bir kayıp yaşamıştım ...ondna böyle oldum..bir daha şokmuş detoksmuş tövbe zaten çok pişman oldum ki sadec ebir gün yapmıştım..ama her bünyede benim gibi etki yaratmıyor zaten...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok tşk ederim kızlar sağolun..ben bir hafta yıllık izinde olacağım haftaya p.tesiye dek yokum..
handeryacım bilgin olsun ...
gelemezsem hepiniz kendinize çok iyi bakın..
yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun kendini çok zorlama...
ben gidip yatıp dinleneyşm bu gece yola çıkıcaz...
öpyorum hepinizi..
geçmiş olsun canım kendine dikkat etselam kızlar ben hala kamyon çarpımış gibiyim valla kendime gelemedim size bir selam vereyim yatıcam...900 gr vermişim ben bu hafta handeryacım ..dünkü serumdan sonra yine iyi diyorum..
benim durumumla ilgili de hemen açıklama yapayım ..ben 13 temmuzdan beri gayet sağlıklı diyetimi yapıyordum az ve sık sık yiyordum akşamları da meyve yiyordum ama ayran detoksuna bünyem böyle tepki verdi...gerçi dr yakınlarda çok üzüldüysen onun da etkisi olur dedi ki yakın zamanda bir kayıp yaşamıştım ...ondna böyle oldum..bir daha şokmuş detoksmuş tövbe zaten çok pişman oldum ki sadec ebir gün yapmıştım..ama her bünyede benim gibi etki yaratmıyor zaten...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok tşk ederim kızlar sağolun..ben bir hafta yıllık izinde olacağım haftaya p.tesiye dek yokum..
handeryacım bilgin olsun ...
gelemezsem hepiniz kendinize çok iyi bakın..
yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun kendini çok zorlama...
ben gidip yatıp dinleneyşm bu gece yola çıkıcaz...
öpyorum hepinizi..
selam kızlar
elimphia çok geçmiş olsun
geçmişi tam okuyamadım yağmurgözlü sanada geçmiş olsun
aylin hadi silkin kendine gel artık işede başladın evde yemek yiyip benim gibi hareketsiz bir ortamda kalmıyorsun en azından,cümle biraz devrik oldu ne demek istediğimi anlamışsındır işte:)
yani evde hareketsiz kalıyorsun sıkılıyorsun habire yiyorsun demek istedim,insan çalışınca öyle olmuyor,en azından benim için böyle,uf yoruldum anlatabildimmi
kilo bildirimi yapıp kaçıyorum kaçamaksız bir gün diliyorum by öptüm
başlangıç:82
şimdiki:75,800
bu hafta giden:500
hedef kilo:60
kızlar nerelerdesiniz,bizim topik çöküyor
bebeg,aylin,seray,flatliners,benözlem,serradeniz,selma,merve,handerya,jasmin,calvin-clain,sonuyok,lavita,flex,elay,eflatun,nidam ve diğerleri eskilerden kimse yok.Bende zanlıların arasındayım biliyorum ama tekrar yeniden başlamak istiyorum hadi kızlar gelin bırakmayın.
handerya,aylin ve bir kaç kişi bende dahil çok nadir buralardayız,hani diyorduk ya burdan uzaklaşınca kilolarda geri geliyor diye aynen öyle.
Havalar biraz serinleyince gelir sanıyorum herkes.Umarım yine eskisi gibi olur.
Hadi ben kaçtım daha poğaça falan yapcem,kendime değil annem memlekete gidiyor ona yapcam.
Öptüm millet by!
günaydınlarrropuyorumnanaktan
günaydınlarrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?