Geçmiş olsun canım.:çok üzgünüm:hoşgeldin canım doğrusu pek kimse uğramaz oldu topiğe herkes bir yerlere dağıldı ama toparlanıcaz inş diyeti bırakan arkadaşlarımıza destek olucaz buna bende dahil tabi:dizimi sakatladıktan sonra moral motivasyon kalmadı bu hafta toparlarım inş:Saruboceq:
şimdi ye kadar ne yazdıysam sizlerin pek dikkatini çekemedim ama bari bende yazayım
sabah : 1/2 simit
öğlen :1/2 simit (yani geri kalanı halende bişey yemedim ) :)
ya banada 2-3 cümlecik bişeyler yazsanız. bişeymi olcak.:) ne var yaniiiiiiibende motive olmak istiyom ama siz beni hiççç kabul etmediniz sevindim alt gruba geldim diye ama üst grubum daha keyifliydi valla neyse 9 lulara zaten hiç çıkasım yok ara sıra onların halini sorsam yeter heralde.
şimdi ye kadar ne yazdıysam sizlerin pek dikkatini çekemedim ama bari bende yazayım
sabah : 1/2 simit
öğlen :1/2 simit (yani geri kalanı halende bişey yemedim ) :)
ya banada 2-3 cümlecik bişeyler yazsanız. bişeymi olcak.:) ne var yaniiiiiiibende motive olmak istiyom ama siz beni hiççç kabul etmediniz sevindim alt gruba geldim diye ama üst grubum daha keyifliydi valla neyse 9 lulara zaten hiç çıkasım yok ara sıra onların halini sorsam yeter heralde.
huuu kızlarr nerdesiniz
sabahtan beri benden başka kimse girmemiş yahulmaz: neoldu bi anlasam CADIARZU
bende 14.takımdayım bizdede kimse yok canım sıkıldı size yazım dedim kızlar yağmurgözlü senin takipcinim canım kilo vermeni çok istiyorum ilk hafta 4,5 verdin ya helal olsun valla nolur bozma diyetini güzel ve zayıf günler bizleri bekliyor.
günaydınlar
bu sahbahki menüm
2 dilim çavdar ekmeği (bu gün ekmeği biraz abarttım :kedi:)
beyaz peynir
domates salatalık
ve şekersiz çay
birazdan çıkacağım dr kontrolüm var bu gün giremem heralde
yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?