- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
tam yerine geldin canım :) hadi bakalım hep birlikte gitsin kilolar:))kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam yerine geldin canım :) hadi bakalım hep birlikte gitsin kilolar:))kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur![]()
afiyet olsun da yağ şeker olmasın :)Ben bugünlük yemek faslını bitirdim:) sabah 1 bardak süt öğlen 4adet lahmacun akşam domates salatalık 3 litre su, lahmacunlar ağır vicdan azabı yaptı sanki 3 gün acıkmam gibi geliyor
eski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimmDüzenliydi galiba canm herseyde bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor çoğunlukla sorma canm hic bisey yiyemiyorum devam ki bulanti halindeyim fena yoruyor yumurcak zaten alem acele gelmesinden belli yaramazligi yarin inş kalp at işlerinin suyu caz bakalimm
kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur![]()
ne güzel ..ben de kurtulurum inşallah şeker hapından.diyetisyenimin menüsüne uyuyorum şimdilik umarım her şey yolunda gider ve kilolar da gider gider gider :) :) :)
hoşgeldin tatlim aramiza her ne kadar ben hamilelikten dolayı devam edemezsemde burada sana destek olacak bi suru tatlimi tatil ablalarin var canımkızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur![]()
bi bakayim canim ayarlarla kizamiyorum ki gerçi bazen bulantilarr. Beni cildirtmiyor değil inş uzun surmezeski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimm
alırız tabikiiii cimcime hoşgeldin aramıza cnm bnm meülerini düzenli paylaş hatalaını doğrularını yazalım bitanemmm
bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerdebızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım
Merhabalar arkadaşlar.
Yazamadım kaç gündür.
Kızım lise son sınıf.dersanesi başladı dün.
Sabahları 9.30 dersi.
Bende seviniyodum kızı yolladktan sonra uyumam diye seviniyodum.
Ama uykucu şirin ben yine 12 ye kadar uyudum.off ya.çok kızıyorum kendime.
Ama yarın uyumıycam inşallah.
Bu arada ceco içtimamı var.
Çok iyi olur kontrol altında olmazsak sonuç alamayız bencede.
Böyle diyerekten bugünkü menüm:
Sabah:kkk 3-4 güllü lokum
Öğle:azar azar şeftali üzüm erik muz
Yulaflı yoğurt
Akşam:yoğurt çorbası
Kaßarlı fırın köfte
Sslata yoğurt yiycem inşallah
Bu arada bir türlü düzenli içemedğm bitki çaylarıma başladım.
Birer büyük kupa adaçayı ve hibiskus içtim.
Ve bolca limonlu su.
Sporumuda bilahere yazarım
grupta neler yapıyorsunuz kızlar biraz anlatın![]()
mrb arkadaşlar bende hiç diyet yapamıyorum yemek saatlerim duzensiz gidiyo hep.sadece ekmek seker i kessem ve yemeklerden az yesem kilo verebilirmym ve bol su içsem
merhaba cnm hoşgeldinn un ve şeker ailesi il vedalaşarak elbette kilo verebiilirisn bol su ve her gün yarım saatlik yürüyüş yapabilirsen mutlaka gider cnm fakat az yemek çözüm değil az yersen kilo veremezsin sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yemelisin :)
illa yürüyüş şart değil bitanem hareket olsun yeter oryantal olur zumba olur ip atlama olur ki favorimdir yeter ki hareket olsunyuruyuş yapmm imkansız cnm ama evde spor aletm var onnla çalışırım oda verdirir heralde soylediğin gibi yapmaya çalışcm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildim
Öğle yemeğinden sonra kızçelerimle yürüyerek parka gittik tabi annemide çağırdık
Benim ufaklık Scooterıyla dolandı, bol bol oyun oynadı bizde o arada annemle şekersiz sütlü kahvemizi içtik ( hatun bir çantaya termosla kaynamış su, süt, fincanlar ve kavanoz içinde kahvesini de koymuş)
Tabi benim büyük kız anneeee inanmıyorum yaaa falan moduna girdi ama baktı parkta millet cimlere oturup neredeyse piknik yapacak hemen lafını geri aldıyine bari göze çarpmıyorsunuz ve bukadar abartmıyorsunuz diye
Saat akşam 6ya kadar parktaydık ( tabi bir ileri bir geri kızı oynatmak çoğu zaman bana düştü ablamız mızıkınca)
Dönüştede yine yürüdük ve toplamda 30 dakika yürüşüm oldu bu sayede ( az belki ama en azından bir başlangıç)
Yarında çakma eltimle ( eşimin amca gelini ) başka bir parka gideceğiz
Artık orada kızımı ikna edebilirsem kardeşiyle ilgilenmesi için bende çakma eltimle karşılıklıı sporumu yaparım inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :)
Eki Görüntüle 1227175 Eki Görüntüle 1227176 Eki Görüntüle 1227177
Evet bugünde bunları yedim ve 2 litre su içtimşimdide yatana kadar 1 litre daha içerim inşallah
Sporumda işte 30 dakika yürüyüş ( spordan sayıyorum çünkü ben hep hızlı yürürüm üstelik annemlere vardığımda felaket yorulmuştum)
ya ben de dün regl oldum tam 80 çıktım tartıda belki bir umut 79 lu kiloları görürüm sandım ama nafile ya ben duramıyorum çok tartılıyorum ee tabi moralim bozuluyor haftada 1 aç tartılmak gerekiyor dimi? siz nasıl yapıyorsunuz.
çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın, babamda var bir ilaç kullanıyor ama bu özellikler ben de yok, ben yemiyorum diyorum ki 3 kilo verdim heralde bir tartılıyorum 700g vermişim. elim ayağım titremiyor acıkınca ama yine de olabilir mi acaba kan tahlili yaptırmak lazım
Kizlar bana buradan bildirim gelmiyor diye hepiniz ortadan kayboldunuz sandimmegerse site sen kaynakliymis nasilsiniz beni bulantilar öldürüyor 2 kiloya yakin verdim
yarin kontrolün var bakalim ne diyecek doktor
kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur![]()
bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerdebızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım
Merhabalar arkadaşlar.
Yazamadım kaç gündür.
Kızım lise son sınıf.dersanesi başladı dün.
Sabahları 9.30 dersi.
Bende seviniyodum kızı yolladktan sonra uyumam diye seviniyodum.
Ama uykucu şirin ben yine 12 ye kadar uyudum.off ya.çok kızıyorum kendime.
Ama yarın uyumıycam inşallah.
Bu arada ceco içtimamı var.
Çok iyi olur kontrol altında olmazsak sonuç alamayız bencede.
Böyle diyerekten bugünkü menüm:
Sabah:kkk 3-4 güllü lokum
Öğle:azar azar şeftali üzüm erik muz
Yulaflı yoğurt
Akşam:yoğurt çorbası
Kaßarlı fırın köfte
Sslata yoğurt yiycem inşallah
Bu arada bir türlü düzenli içemedğm bitki çaylarıma başladım.
Birer büyük kupa adaçayı ve hibiskus içtim.
Ve bolca limonlu su.
Sporumuda bilahere yazarım
grupta neler yapıyorsunuz kızlar biraz anlatınmesela hergün menünüzü yazıyor musun uz ? yoksa haftalık mı ?
mrb arkadaşlar bende hiç diyet yapamıyorum yemek saatlerim duzensiz gidiyo hep.sadece ekmek seker i kessem ve yemeklerden az yesem kilo verebilirmym ve bol su içsem
a.s. adaşımmm hoşgeldinnn çok güzel bir gün geçirmişsin cnmmm sporda yapılmış süperr kahvaltında minik eksikler var sen zaten biliyorsun cnmmm öğle ve akşam harika patlıcan yağda kızarmamışsa süper fakat gezmede olduğun için sorun yok aynen devam cecommm![]()
haklısın cnm 20 kilo vermm lazım dikkat edicm artık.bu arada teşkrlr yardımın içinilla yürüyüş şart değil bitanem hareket olsun yeter oryantal olur zumba olur ip atlama olur ki favorimdir yeter ki hareket olsun![]()
Ben kahvaltı yapamıyorum kahvaltıda yer isem öğlen olmadan acıkıyorum kendimi bildim bileli sabah 1batdak süt