80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Düzenliydi galiba canm herseyde bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor çoğunlukla sorma canm hic bisey yiyemiyorum devam ki bulanti halindeyim fena yoruyor yumurcak zaten alem acele gelmesinden belli yaramazligi yarin inş kalp at işlerinin suyu caz bakalimm
eski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimm:110:

kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

alırız tabikiiii cimcime hoşgeldin aramıza cnm bnm meülerini düzenli paylaş hatalaını doğrularını yazalım bitanemmm

bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerde o_Oo_O bızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım:KK60:

ne güzel ..ben de kurtulurum inşallah şeker hapından.diyetisyenimin menüsüne uyuyorum şimdilik umarım her şey yolunda gider ve kilolar da gider gider gider :) :) :)

ben kurtuldum bitanemmm neslihan da kurtulacak inş kaçamak yapmazsa tabii az kaldı inan bana senin bu hastalıkta tarihe karışacak:KK5:

Merhabalar arkadaşlar.
Yazamadım kaç gündür.
Kızım lise son sınıf.dersanesi başladı dün.
Sabahları 9.30 dersi.
Bende seviniyodum kızı yolladktan sonra uyumam diye seviniyodum.
Ama uykucu şirin ben yine 12 ye kadar uyudum.off ya.çok kızıyorum kendime.
Ama yarın uyumıycam inşallah.
Bu arada ceco içtimamı var.
Çok iyi olur kontrol altında olmazsak sonuç alamayız bencede.
Böyle diyerekten bugünkü menüm:
Sabah:kkk 3-4 güllü lokum
Öğle:azar azar şeftali üzüm erik muz
Yulaflı yoğurt
Akşam:yoğurt çorbası
Kaßarlı fırın köfte
Sslata yoğurt yiycem inşallah
Bu arada bir türlü düzenli içemedğm bitki çaylarıma başladım.
Birer büyük kupa adaçayı ve hibiskus içtim.
Ve bolca limonlu su.
Sporumuda bilahere yazarım

kızlar benide aranız alın 15 yaşımdayım boyum 1.66 kilom 87 ee malum okullar açılıyo bide önümüzde kurban bayramı var kilo versem iyi olur En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
hoşgeldin tatlim aramiza her ne kadar ben hamilelikten dolayı devam edemezsemde burada sana destek olacak bi suru tatlimi tatil ablalarin var canım

eski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimm:110:

alırız tabikiiii cimcime hoşgeldin aramıza cnm bnm meülerini düzenli paylaş hatalaını doğrularını yazalım bitanemmm

bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerde o_Oo_O bızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım:KK60:
bi bakayim canim ayarlarla kizamiyorum ki gerçi bazen bulantilarr. Beni cildirtmiyor değil inş uzun surmez

Merhabalar arkadaşlar.
Yazamadım kaç gündür.
Sabahları 9.30 dersi.
Yulaflı yoğurt
Kaßarlı fırın köfte
Ve bolca limonlu su.

Allah zihin açıklığı versin prensesine cnmm tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun inş şimdiden
okullar açılınca düzene girersin cnmm erken yatıp erken kalkmak en güzeli metabolizma erken çalışmaya başlıyor yarın erkenden mesaj yaz bakalım :KK60: öğle meyvenin yanında yoğurt yemen süper ama tek bir meyve seç cnm hepsi birleşince azar da olsa kalori bombasıo_O güllü lokumu hiç görmedim:KK33: evet cecom teftiş müdiresi oldu kış geliyor yazın çok saldık toparlanalımki gelecek yaz çıpçıtır olsun
grupta neler yapıyorsunuz kızlar biraz anlatın :KK64:

günlük yediğin içtiğin herşeyi yazıyorsun cnmm içtiğin su menülerin sporların hafta sonu tartılıp kilonu bildiriyorsun pazar 18 e kadar yazın biraz dağıldık ama toparlanacağız bitanemmm uguladığın herhangi bir diyet varmı kendineden bahset biraz
ben sweet 6. takım kaptanıyım bu topiğinde müptelası 88 kilo ile başladım 62,5 im şu an hedefim 65 ti karatayla verdim cnm

mrb arkadaşlar bende hiç diyet yapamıyorum yemek saatlerim duzensiz gidiyo hep.sadece ekmek seker i kessem ve yemeklerden az yesem kilo verebilirmym ve bol su içsem

merhaba cnm hoşgeldinn un ve şeker ailesi il vedalaşarak elbette kilo verebiilirisn bol su ve her gün yarım saatlik yürüyüş yapabilirsen mutlaka gider cnm fakat az yemek çözüm değil az yersen kilo veremezsin sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yemelisin :)

:KK16:yuruyuş yapmm imkansız cnm ama evde spor aletm var onnla çalışırım oda verdirir heralde soylediğin gibi yapmaya çalışcm

merhaba cnm hoşgeldinn un ve şeker ailesi il vedalaşarak elbette kilo verebiilirisn bol su ve her gün yarım saatlik yürüyüş yapabilirsen mutlaka gider cnm fakat az yemek çözüm değil az yersen kilo veremezsin sağlıklı besinlerden doyuncaya dek yemelisin :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Hele şükür evime gelebildim :KK48:
Öğle yemeğinden sonra kızçelerimle yürüyerek parka gittik tabi annemide çağırdık ;)
Benim ufaklık Scooterıyla dolandı, bol bol oyun oynadı bizde o arada annemle şekersiz sütlü kahvemizi içtik ( hatun bir çantaya termosla kaynamış su, süt, fincanlar ve kavanoz içinde kahvesini de koymuş :KK48: )
Tabi benim büyük kız anneeee inanmıyorum yaaa falan moduna girdi ama baktı parkta millet cimlere oturup neredeyse piknik yapacak hemen lafını geri aldı :KK48: yine bari göze çarpmıyorsunuz ve bukadar abartmıyorsunuz diye :KK48::KK48::KK48:

Saat akşam 6ya kadar parktaydık ( tabi bir ileri bir geri kızı oynatmak çoğu zaman bana düştü ablamız mızıkınca :KK48: )
Dönüştede yine yürüdük ve toplamda 30 dakika yürüşüm oldu bu sayede ( az belki ama en azından bir başlangıç ;) )
Yarında çakma eltimle ( eşimin amca gelini ) başka bir parka gideceğiz :KK48:
Artık orada kızımı ikna edebilirsem kardeşiyle ilgilenmesi için bende çakma eltimle karşılıklıı sporumu yaparım inşallah ;)

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :)

kahvaltı15.webp Öğle15.webp akşam15.webp

Evet bugünde bunları yedim ve 2 litre su içtim ;) şimdide yatana kadar 1 litre daha içerim inşallah ;)

Sporumda işte 30 dakika yürüyüş ( spordan sayıyorum çünkü ben hep hızlı yürürüm üstelik annemlere vardığımda felaket yorulmuştum :KK48: )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Hele şükür evime gelebildim :KK48:
Öğle yemeğinden sonra kızçelerimle yürüyerek parka gittik tabi annemide çağırdık :KK66:
Benim ufaklık Scooterıyla dolandı, bol bol oyun oynadı bizde o arada annemle şekersiz sütlü kahvemizi içtik ( hatun bir çantaya termosla kaynamış su, süt, fincanlar ve kavanoz içinde kahvesini de koymuş :KK48: )
Tabi benim büyük kız anneeee inanmıyorum yaaa falan moduna girdi ama baktı parkta millet cimlere oturup neredeyse piknik yapacak hemen lafını geri aldı :KK48: yine bari göze çarpmıyorsunuz ve bukadar abartmıyorsunuz diye :KK48::KK48::KK48:

Saat akşam 6ya kadar parktaydık ( tabi bir ileri bir geri kızı oynatmak çoğu zaman bana düştü ablamız mızıkınca :KK48: )
Dönüştede yine yürüdük ve toplamda 30 dakika yürüşüm oldu bu sayede ( az belki ama en azından bir başlangıç :KK66: )
Yarında çakma eltimle ( eşimin amca gelini ) başka bir parka gideceğiz :KK48:
Artık orada kızımı ikna edebilirsem kardeşiyle ilgilenmesi için bende çakma eltimle karşılıklıı sporumu yaparım inşallah :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :)

Eki Görüntüle 1227175 Eki Görüntüle 1227176 Eki Görüntüle 1227177

Evet bugünde bunları yedim ve 2 litre su içtim :KK66: şimdide yatana kadar 1 litre daha içerim inşallah :KK66:

Sporumda işte 30 dakika yürüyüş ( spordan sayıyorum çünkü ben hep hızlı yürürüm üstelik annemlere vardığımda felaket yorulmuştum :KK48: )

a.s. adaşımmm hoşgeldinnn çok güzel bir gün geçirmişsin cnmmm sporda yapılmış süperr kahvaltında minik eksikler var sen zaten biliyorsun cnmmm öğle ve akşam harika patlıcan yağda kızarmamışsa süper fakat gezmede olduğun için sorun yok aynen devam cecommm :KK9::KK9:

ya ben de dün regl oldum tam 80 çıktım tartıda belki bir umut 79 lu kiloları görürüm sandım ama nafile ya ben duramıyorum çok tartılıyorum ee tabi moralim bozuluyor haftada 1 aç tartılmak gerekiyor dimi? siz nasıl yapıyorsunuz.

Canım biz haftada bir tartılıp buraya bildiriyoruz ;) hem birbirimizi kıyaslayabiliyoruz hani çok verene sorabiliyoruz kız ne yaptın sırrını ver diye :KK48: hemde her zaman tartılıp canımızı sıkmıyoruz çünkü malum her gün hatta günün farklı saatlerinde bile tartı değişiyor ;)
Bildirimlerimiz cumadan başlıyor en geç pazar öğlende yapılmış olması lazım ( kaptanımız akşam 18e kadar demiş ama daha erken olursa iyi olur sonuçta insan dalınca unutabiliyor ;) )

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın, babamda var bir ilaç kullanıyor ama bu özellikler ben de yok, ben yemiyorum diyorum ki 3 kilo verdim heralde bir tartılıyorum 700g vermişim. elim ayağım titremiyor acıkınca ama yine de olabilir mi acaba kan tahlili yaptırmak lazım

Bence sen yinede ihmal etme doktoruna rica et öyle bir şüphem var bakabilirmiyiz diye nasılsa bir kan tahliline bakıyor ;)

Kizlar bana buradan bildirim gelmiyor diye hepiniz ortadan kayboldunuz sandim:KK43: megerse site sen kaynakliymis nasilsiniz beni bulantilar öldürüyor 2 kiloya yakin verdim:KK43: yarin kontrolün var bakalim ne diyecek doktor

Yarın inşallah çok güzel haberlerini alırız ;)
Kuzu inşallah anneciğine fazla kilo aldırmadan gelicek ;) bulantında olsa sakın kendini salıp yatma canım çünkü insan yattıkca daha beter oluyor ;) benim büyükte malak gibi yattım gözümü açamadım ama ufakta sokakta doğuracaksın dediler en son :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hem kilo verdim onda hemde kendimi bir kaç gün sonra okadar iyi hissettim ki hiç bulantı diye birşey yaşamadım sonradan ;)

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK25:
Hemen senide haftalık menü bildirim listesine alıyorum ;) 2 hafta boyunca düzenli olarak menünü takip ettikten sonra kilo çizelgemizede giriyorsun ve hep birlikte hem eğlenip hemde kilolarımızdan kurtuluyoruz ;)

Yapman gereken sadece hergün yediğini yazmak ve bizimle arkidiş olmak :KK48:

Valla aynı şeyi bende dün gece merak ettim :KK64:
Acaba hasta falanmı yoksa mutlaka gelirdi üstelik okullarda tatil o_O
Dur ben iyisimi ona bir özelden mesaj atayım :KK66: bende cebi olsaydı oradan ulaşırdık ama oda yok :KK57:

Merhabalar arkadaşlar.
Yazamadım kaç gündür.
Sabahları 9.30 dersi.
Yulaflı yoğurt
Kaßarlı fırın köfte
Ve bolca limonlu su.

Heee oymak başı oldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama siz oynak başıda diyebilirsiniz :KK48::KK48::KK48::KK48:

Bu şekilde inşallah hepimiz bir güzel silkelenir kendimize gelir şu kilolardan daha çabuk kurtuluruz ( tabi başta ben )
Hani benimki kızım sana söylüyorum gelinim ( o ben oluyorum :KK70: ) sen anla olucak bu durumda :KK48:

grupta neler yapıyorsunuz kızlar biraz anlatın :KK64:mesela hergün menünüzü yazıyor musun uz ? yoksa haftalık mı ?

Adaşım banu zaten yazmış sana :KK66:
Her gün yediğini bizimle paylaşıyorsun ve bizlerde kendimizce senin affına sığınarak iyi yada şurada şu olsaydı daha iyidi gibi uyarılarda bulunuyoruz birbirimize ;)
Belki farkında olmadan benim bile vardır bir hatam ( kilo veremediğime göre :KK48: ) görenlerin insanlık namına bana böyle yapmalı rica olunur :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

mrb arkadaşlar bende hiç diyet yapamıyorum yemek saatlerim duzensiz gidiyo hep.sadece ekmek seker i kessem ve yemeklerden az yesem kilo verebilirmym ve bol su içsem

Sende aramıza hoşgeldin :KK25:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ;)
Senide hemen menü takip listesine kayıt ediyorum o halde ;) emin ol buradaki kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle ben neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kocaya bu kadar hesap vermiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana ama gerçekten buraya dadanınca insan kızlara akşam menü yazacağım bari şunu yemiyeyim diyor ;) insan kendine karşı dürüst olamıyor bazen ama karşısındakine dürüst davranmak istediği için vazgeçiyor zararlı şeyleri yemekten ;)

a.s. adaşımmm hoşgeldinnn çok güzel bir gün geçirmişsin cnmmm sporda yapılmış süperr kahvaltında minik eksikler var sen zaten biliyorsun cnmmm öğle ve akşam harika patlıcan yağda kızarmamışsa süper fakat gezmede olduğun için sorun yok aynen devam cecommm :KK9::KK9:

YOk canım anam okadar az yağla yaparki yemekleri hep diyorum kız şişeyi tencereye gösteripte yine gerimi çektin diye :KK70::KK70::KK70::KK70: patlıycanları yağsız tavada yumuşatmış ondan sonra direk fırına vermiş ;)

Ben kahvaltı yapamıyorum kahvaltıda yer isem öğlen olmadan acıkıyorum kendimi bildim bileli sabah 1batdak süt

Canım tamam bir bardak süt iyi de en azından yanında bir tanede olsa haşlanmış yumurta yemeye çalış yada ne bileyim omlet olur ;) yavaş yavaş kahvaltı alışkanlığı edinebilirsin bence ;) tabi yine sen bilirsin ;)

Adaşımmmm dünden beri topiği ihmal edenleri ve merak ettiklerimize özelden mesaj atıyorum :KK48:

Sürüden ayrılanları ve devamsızlık yapanlara geri çağrıyorum :KK48:
Topik olarak kendimize gelelim yaw bu yaz bitti sayılır bari bayrama kadar bir fark olsun hepimizde ve yazada bomba gibi girelim ;)

Bu arada herşey iyi hoş güzelde benim kafam hala Beyazcanımda kaldı o_O
İnşallah ondanda güzel haberler alırızda tam topiğimiz şenlik alanına döner ;)

Back
X