80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim şuan uyduğum bir prensip yok sadece kalori sayıyorum ve akşamdan sabaha en az 12 saat aç kalmaya çalışıyorum yani 5-6 dan sonra akşam yemiyorum tatlı yok bol su başka birşey yok malesef ama ben de şu durum var aç değilim mesela su içiyorum acıkıyorum

Canım yine sen bilirsin ama uzun vadede bu şekilde kendini aç bırakırsan kesinlikle metabolizma yavaşlıyor :KK43:
İnan ben geçmişte sabahtan akşama kadar aç kaldığım günleride geçirdim ve hiç zayıflamadım aksine son gittiğim diyetisyen sen metabolizmanı çökme durumuna getirmişsin kendinide yırtsan çok zor kilo verirsin demişti ve dediği çıktı aksine üzerine dünya kilo aldım :KK57:
Hani minik minikde olsa birşeyler yesen arada sanki biraz daha iyi olur gibime geliyor ama tabi karar senin yine ;)

Iyi akşamlar arkadaşlar.
Geçmişi okumadan menümü yazayım hemen
Sabah:kkk kahvaltısı
5 tane güllü lokum.
Saat 6 da:yoğurt çorbası
Fasulye kavurması
Yarım bardak kefir
Yarım saat bantta yürüdüm.10 dak. Pedal çevirdim.
Saat 9.30 gibi 1kase Yulaflı şeftalili yoğurt yedim.az sonra adaçaýımı içicem.
Sonrada hibiskus.

Hemşom sende epey çekmişsin desene. Sabır çok önemli ama bir yerden sonra da insan patlama noktasına geliyor. Şükür ki eşin durumu anlamış, anlamayanlar için sabır biter bir yerden sonra.

Çeşmeli senin doğduğun yermi yoksa eşinin köyümü canım?
Çeşmeli benim doğduğum yer canım.
Eşim trabzon sürmeneli

dunku menum
sabah: muz zeytin peynir ve ceviz grubu
ogleden sonra: 3 dilim borek ve 1 dilim hashadli tatli
aksam: 7 kadar sarma, 1 bardak ayran bol salata
spor gece bir saati geckin trambolin ve plates derlemesi ve bir saat yuruyus yani hatami telafi etmeye calidtim.

bu gunku menum
sabah: 1 yumurta on zeytin bir parca peynir ve tereyag 4 ceviz 1 salatalik
ogleden sonra: 36 zeytin ve 3 ceviz
aksam: 1kiremitte alabalik bol salata ve bir parca lavas
bir top dondurma
dpor bir saat eliptik bisiklet trambolin ve plates derlemesi
spora baslamaya calisiyorum bir de.elimden geldigince sabah aksam yapmaya calisacam. ha birde o borekler tamamen goz donmesi sonucu olustu. oglen biseler atistirmam sart galiba. bit yerde terslik var ama nerde bilmiyorum

Aynen öyle :KK66: bu arada okullar açılacak dediğine göre Lisedesin sanırım :KK66:
Şu an kaç kilosun tam :KK64:
Bak benim kızımda da biraz fazlalık var ( 14 yaşında kendisi :KK48: ) ve 4 gündür cebine indirdiği iki programı günde iki yere uyguluyor :KK66: inan daha 4 gün olmasına rağmen bugün komşu görünce kız ne güzel belin ortaya çıkmaya başlamış dedi :KK66: istersen o programları da yazayım telefonun uyumluysa ( ki şimdiki kızlarda hep akıllı telefonlar var :KK48: ) bir indirip dene istersen :KK66: yarım saatini almaz üstelik süper sıkılaştırıyor :KK66: 3 kg versen bile 6 kg vermiş gibi görünürsün sıkılaşınca :KK66:

Programların adı ;

1. 7Minutes
2. CaynaxA6W ( bu karın içinmiş :) )

Benim kız ne zaman yapsa kan ter içinde kalıyor ama çokta uzun sürmeyen programlar :KK66:
Ben hesapta dün başlıyacaktım ama parka yürüyerek gidip gelince yapmadım :) yürüş tamam diye :) bugünde yine biraz yürüdüm ama inşallah akşam yapacağım bende kızımla :KK66:

ben 167 boyunda 85 kiloyum şu an zaten lisanslı valeybolcuyum haftada 5 gün 3 saate yakın antremanlarım var o yüzden vücudumun kas oranı yeterince fazla 85 kilo olmama rağmen 38- 40 beden giyiyorum geçen yaz 85 ten 73 e kadar düşmüştüm sonra ergenlik dönemi falan derken geriye aldım 15.5 den 16 yaşımdayım benim amacım şuan sıkılaşmak değil sadece tartıdaki rakamları azaltmak ama yinede öneriniz için teşekkürler

Bugün ki menumu bende yazayim bari
Sabah bi havuç
Bi paket tuzlu çubuk
Akşamda bi küçük biber dolmasi
2kepce kremali sebze corbasi
Yarim kase cacık
Bugün 83,7 yi gördüm düğünden sonra 86 ya kadar cikmistim hamilelikte her gün dahadq gidiyor

Minigimin teyzeleri bugün 2.41 cm olumsuz 7 haftaya girmisiz bugün ama kalp atisini doktorum tam net göremedim dedi yarin sabah AC karnina kan vericem haftaya kontrole gidicem NT ve üst düzey ultrason cekilmemi istedi neden istedi bilmiyorum
Canını sıkma bebeğin daha çok küçük ve muhtemelen hamileliğinin geç oluşmuş. Ben yaşadığım için söylüyorum. İkinci hamileliğimde adetim 10 gün geçmişti doktora gittim kalp atışlarını duyamadı 15 gün sonraya tekrar çağırdı yani toplamda 55 gün yani adetten sayınca 8. haftada duydu kalp atışını. Biraz sabret canım . Eğer santimde büyüme varsa sorun yoktur zaten. Rabbim hayırlısını versin.

Günaydın kızlar geçmişi bitirdim iki günlük menümü paylaşayım
salı
Sabah (7:30)
1 kuru incir
2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık maydanoz (limonlu, zeytinyağlı, acı biberli)

Ara (10:45)
1 küçük elma

Öğle (12:30)
4 köfte büyüklüğünde tavuk göğüs haşlama salatama kattım
salata (zeytinyağlı, tuzsuz limonlu ve acı kırımızı biberli)
1 dili k.ekmeği

Ara (15:30)
2 adet kuru kayısı

Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı kırmızı biberli)
1 dilim k.ekmeği

Sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, Bol siyah çay
spor leslie ile 2 mil (30 dak)
-------------------------------------------------------
çarşamba
Sabah (8:00)
1 kuru incir
2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 yumurta
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık maydanoz (limonlu, zeytinyağlı, acı kırımızı biberli)

Ara (10:15)
Çeyrek susamsız simit (meyve unutmuşum yanıma almaya)

Öğle (12:15)
1 kase çorba
salata (zeytinyağlı, tuzsuz limonlu ve acı kırımızı biberli)

Ara (15:30)
2 adet kuru kayısı
Çeyrek susamsız simit

Ara (17:00)
Dondurma (Haftalık sütlü tatlı hakkımı kullandım)

Akşam (18:00)
5 yemek kaşığı kara lahana yemeği az bulgurlu
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı kırmızı biberli)

Sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, Bol siyah çay
spor leslie ile 2 mil (30 dak)

Simit olunca ekmek haklarımı kullanmadım. Sporu da yarım saatten fazla yapamadım istiyorum ama zaman yok. Bitki çaylarımı da ihmal ettim. Birde içtiğim suyu ve diğer sıvıları yemekle kesinlikle tüketmiyorum. Yemeklerden en az 10 dak önce ve sonrasında su içiyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür siteye girebildim ;) sabah uyarı veriyordu bir türlü giremedim.
Güzelce kahvaltımı ettim birazdanda komşu ablam kahve içmeye gelcek :) ara öğün olucak kahve faslım :)

Annem sağ olsun yine çağırdı ama biraz erteledim duş falan alacağım daha bahanesiyle öğleden sonra geliriz siz öğlenlik yiyin dedim ;) evde dünden kalma biraz yoğurtlu biberim var sabahta tavuk suyuna çorba yaptım tazecik onları yerim ara olarakta bir meyve yersem akşama kadar yeterli olur nasılsa annemlerde erken yiyoruz akşam yemeğini ;)

Umarım herkes için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada kızlar çoook teşekkür ederim ikişer günlükte olsa menüleriniz paylaşmışsınız ;) inşallah önümüzdeki hafta menü bildirimleri daha fazla olur eksiklerde yuvaya dönünce ;)
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

anam imi gun ugramadik bir gecmis birikmis heralde yaridini okuyamadim yeni gwlwn arkadaslarim hos gelmis. cecomun kaptanligi hayirli olsun

:KK15::KK15::KK15::KK15:
Kız ne kaptanlığı ben oynak başı ilan ettim kendimi :KK48::KK48::KK48::KK48:
Umarım banada bir faydası olur oynak başı olmak ;) daha disiplinli olurum o bahaneyle diye düşünüyorum ;)

Dün gece eşime dedim Aşkım topikte oynak başı oldum diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasıl gülüyor bir oynak başılığın eksikti karıcığım diye :KK48::KK48::KK48: dedim öyle deme ben Hoca ilan edildiysem o zaman başta ben Cemaate düzgün örnek olmam lazım :KK48::KK48::KK48::KK48: Nasıl gülüyor senin hocalığınla hareket eden Cemaatin vay haline diye :KK70::KK70::KK70:
Adamı kesinlikle utandırmam şart oldu ;)

ben 167 boyunda 85 kiloyum şu an zaten lisanslı valeybolcuyum haftada 5 gün 3 saate yakın antremanlarım var o yüzden vücudumun kas oranı yeterince fazla 85 kilo olmama rağmen 38- 40 beden giyiyorum geçen yaz 85 ten 73 e kadar düşmüştüm sonra ergenlik dönemi falan derken geriye aldım 15.5 den 16 yaşımdayım benim amacım şuan sıkılaşmak değil sadece tartıdaki rakamları azaltmak ama yinede öneriniz için teşekkürler

Maşallah canım ne güzel ;) Benim kızımda bir ara basketbola başlamıştı hatta Yavru Kartallarda lisanlı oynamaya başlamıştı ama sonra okullar çok yoğun olunca bırakmak zorunda kaldı o_O şimdi hep pişmanlığını yaşıyorum keşke devam etmesini isteseymişim şimdi en azından daha fit olurdu diye ama kısmet değilmiş demekki ;)
İnşallah sende benim kızda daha az görürsünüz yakında tartıda ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür siteye girebildim :KK66: sabah uyarı veriyordu bir türlü giremedim.
Güzelce kahvaltımı ettim birazdanda komşu ablam kahve içmeye gelcek :) ara öğün olucak kahve faslım :)

Annem sağ olsun yine çağırdı ama biraz erteledim duş falan alacağım daha bahanesiyle öğleden sonra geliriz siz öğlenlik yiyin dedim :KK66: evde dünden kalma biraz yoğurtlu biberim var sabahta tavuk suyuna çorba yaptım tazecik onları yerim ara olarakta bir meyve yersem akşama kadar yeterli olur nasılsa annemlerde erken yiyoruz akşam yemeğini :KK66:

Umarım herkes için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada kızlar çoook teşekkür ederim ikişer günlükte olsa menüleriniz paylaşmışsınız :KK66: inşallah önümüzdeki hafta menü bildirimleri daha fazla olur eksiklerde yuvaya dönünce :KK66:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Canım haftaya ben yokum şimdiden söyleyeyim ama gerekirse bir haftalık menü paylaşırım döndüğümde :KK48: Not alırım yediklerimi olurmu. En azından birkaç gününü yazarım buraya. Haftaya bir haftalık farklı bir menü uygulayacam. Salı günü başlayacam inşallah. Çünkü diyetisyenim kontrolden bir hafta önce uygula dedi. Bakalım nasıl bir etki edecek. Döndüğümde paylaşırım canım.

Selamlar selamlar selamlar... :) :) :)

Bu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Şimdi o kötü menülerden bir kesit sunayım size :)

Sabah 10:30
Patates kızartması( kayınvalidem hazırlamış yemeyince çok ısrar edip üzülüyo :KK43: )domates
Salatalık
Şekersiz çay

17:30
Yarım kumru
Şekersiz çay

19:30
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu

Spor ve su yok :KK43:

ablacım maşallah bebeğine :nazar::KK46:

inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ablacım :nazar::KK46:
sağol kuzucum benim inşallah cnnnm

Canını sıkma bebeğin daha çok küçük ve muhtemelen hamileliğinin geç oluşmuş. Ben yaşadığım için söylüyorum. İkinci hamileliğimde adetim 10 gün geçmişti doktora gittim kalp atışlarını duyamadı 15 gün sonraya tekrar çağırdı yani toplamda 55 gün yani adetten sayınca 8. haftada duydu kalp atışını. Biraz sabret canım . Eğer santimde büyüme varsa sorun yoktur zaten. Rabbim hayırlısını versin.
yani doktor bebek boyutu hakkında bisey demedi ultrason fotoğrafinda 2.41 cnm yaziyor ultrason
Her zaman iyi gösteremiyor sevmiyorum falan dedi ama ben endişeye kapildim
Selamlar selamlar selamlar... :) :) :)

Bu kötü menüleri yazmak takım açısından sıkıntı oluyosa yazmayabilirim canlar.. Ama günah çıkarmak iyi geliyo yavaş yavaş moda giriyorum..
Şimdi o kötü menülerden bir kesit sunayım size :)

Sabah 10:30
Patates kızartması( kayınvalidem hazırlamış yemeyince çok ısrar edip üzülüyo :KK43: )domates
Salatalık
Şekersiz çay

17:30
Yarım kumru
Şekersiz çay

19:30
Bir bardak kola
2 minik dilim tiramisu

Spor ve su yok :KK43:
edacim sen nasilsin gorusmeyeli alisabildin mi evine ayni zamanlaradaydi dugunlerimiz

sağol kuzucum benim inşallah cnnnm

yani doktor bebek boyutu hakkında bisey demedi ultrason fotoğrafinda 2.41 cnm yaziyor ultrason
Her zaman iyi gösteremiyor sevmiyorum falan dedi ama ben endişeye kapildim
edacim sen nasilsin gorusmeyeli alisabildin mi evine ayni zamanlaradaydi dugunlerimiz
hatta aynı gün müydü neydi :) hızlısın canım masaallah Allah hayırla sağlıkla kucagina almayı nasip etsin...
Benim durumlar karışık ayrı bi evde olsaydık daha çabuk alışırdım evime evliliğime..ama çok şükür bi sıkıntı yok tanımaya çalışıyoruz birbirimizi :) senin nasıl gidiyo alıştın mı istanbula evliliğe...

Back
X