80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar. İlk kilo bildirimini ben yapayım bugün.

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 69,5
giden: 1,00
toplam giden: 23,6

spor 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates

Veee 2 hafta sabit kiloda kaldıktan sonra bu hafta bir kilo gitmiş. :D :DDiyetisyenimin listemde ufak tefek değişiklikleri işe yaradı. Acı biber ve çörekotu. Sonunda altılı rakamları gördüm. 10 yıl önceki halime döndüm. İkinci hamileliğime 70 kilo ile başlamıştım. Çok hafifledim :KK73: :KK73: :KK73:
canım ya harikasın aynı tarihlerde başlamışız hemen hemen hatta senden azmışım yaşımda 10 yaş küçük ve sen mükemmel kilo vermişsin alkış kere alkış sana :)
Bende şubatta 89 la başlamıştım 75 i gördüm ramazanda ama 78 küsürum şuan çok utandım :(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK15:

Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah

Hepinize hayırlı cumalar

Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg :KK76::KK76::KK76:

Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun :KK66: Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti :KK66: bakalım önümüzdeki ay ne olucak :KK66: her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi :D:D:D:D

Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı :KK66: hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime :KK66: yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum :KK66:
Umarım hep böyle devam eder :KK66:
bir ayda dört kilo wuuuu :)

kızlarr ilk kilo bildirimimi yapıcam çok heycanlıyım :KK48:
başlangıç tarihi =26.08.2014
başlangıç 86.8kg
bugün=29.08.2014
şimdi 83.8kg:KK55:
hele sen 3 günde 3 kilo :) naptınız siz hacılar yerin dibine girdim resmen:110:

canım ya harikasın aynı tarihlerde başlamışız hemen hemen hatta senden azmışım yaşımda 10 yaş küçük ve sen mükemmel kilo vermişsin alkış kere alkış sana :)
Bende şubatta 89 la başlamıştım 75 i gördüm ramazanda ama 78 küsürum şuan çok utandım :KK43:

ben şuan okul formasına kilitlendim kremrengi pantolonmuş kızlarada açık renk şişman gösterir hırsıyla 3günde 3 kilo gitmiş zaten çoğu su ve ödemdir daha ilk hafta olduğu için ama yinede teşekkür ederim

Günaydın kızlar. İlk kilo bildirimini ben yapayım bugün.

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 69,5
giden: 1,00
toplam giden: 23,6

spor 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates

Veee 2 hafta sabit kiloda kaldıktan sonra bu hafta bir kilo gitmiş. :D :DDiyetisyenimin listemde ufak tefek değişiklikleri işe yaradı. Acı biber ve çörekotu. Sonunda altılı rakamları gördüm. 10 yıl önceki halime döndüm. İkinci hamileliğime 70 kilo ile başlamıştım. Çok hafifledim :KK73: :KK73: :KK73:

kızlarr ilk kilo bildirimimi yapıcam çok heycanlıyım :KK48:
başlangıç tarihi =26.08.2014
başlangıç 86.8kg
bugün=29.08.2014
şimdi 83.8kg:KK55:
ooo kızlar tebrik ederim harikasınız

haklısınız hepsi olmasada arada sırada manyak hocalar çıkıyor benim ilkokul öğretmenim çok iyiydi o konuda şanslıymışım 5 .sınıfta 6. matematik ve fen konularını bile işletti ertesi sene zorlanmayalım diye . bende kasım 26 doğumluyum sene sonu olunca biraz zorlandım ama sonra alıştım kızınız sanırım bu sene lise sınavlarına giricek eğer öyleyse ona ilk tavsiyem formül, final ,sınav ,martı ,dört renk ,neşeli yayınlarını asla almasın ben aldım hiç çözmeden çöpe gitti hiçbir şekilde faydası olmayan yayınlar. ben aslında bu sene 486 puan aldım 500 üzerinden bir soru daha çözseymişim Ankara Çankaya fen lisesi olucaktı ama nasip değilmiş Karabük fen lisesi oldu .ve puan hesaplama sistemi şöyle 2 dönemdede olan lise sınavları 700 puan üzerinden 6 7 8. sınıf ortalamaları 100 üzerinden ya

şöyle hesaplanıyor

mesela benim sınav puanım 685
6.sınıf ortalamam 97
7.sınıf ortalamam 95
8.sınıf ortalamam 95
şöyle oluyo 685+97+95+95=972
972/2=486 benim yerleştirme esas puanım oluyor

kızınıza son tavsiyem ben dersaneye gitmek istemedim bu sene anafen in tüm dersler konu anlatım kitabı almıştım kalın 750-800 sayfalık bir kitap ama çok işime yaradı mutlaka alsın
Seni tebrik ediyorum canım. böyle başarılı öğrencileri görünce çok mutlu oluyorum. dersaneye de gitmemişsin maşallah sana. Benim kızım da yedinci sınıfa başlayacak. Ortalamaları senin kadar olmasada 92 gibi. Gerçi benimki yeni sisteme göre 5.sınıf ta var. Dört yılın ortalaması olacaktır muhtemelen. Geçen sene dersanenin sınavına girmişti. Gitmek istedi. Ön kayıt yapılınca geçen yılın ikinci dönemini ücretsiz derslere gelebilir dediler. İyi oldu gitmesi. Benim açımdan iyi oldu aslında. Sınav zamanı ondan çok ben yoruluyordum. Birlikte çalışıyorduk çünkü. Dersane olunca ikinci dönem çok üzerine düşmedim. Ortalamasını düşüren de beden eğitimi dersi. İki dönemde de ortalaması 85 geldi. En zor yılı 7.sınıf. Bu seneyi kazasız atlatırsa 8 çok etkilemez gibi geliyor.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK15:

Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah

Hepinize hayırlı cumalar

Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg :KK76::KK76::KK76:

Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun :KK66: Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti :KK66: bakalım önümüzdeki ay ne olucak :KK66: her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi :D:D:D:D

Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı :KK66: hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime :KK66: yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum :KK66:
Umarım hep böyle devam eder :KK66:
Canım bir ayda 4 kilo çok iyi. En ideal şekilde vermişsin.

Canım kardeşine Rabbim acil şifalar versin :KK66:
Şu anda kardeşin daha önemli o yüzden menü sorun değil :KK66: buradan kopma yeter emin ol çok faydasını göreceksin :KK66:
Dediğin gibi evine geçtiğinde yaparsın nasılsa menü bildirimlerini :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasın canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah çok daha aşağılarıda göreceksin :KK66:
Darısı benimde başıma :KK48: tabi tüm topikteki hatunların :KK66:
İnşallah bende 10 sene önceki kilomu görürüm yakında ( 85 falandım herhalde o dönem :KK48: ama ona bile razıyım :KK48: )

Canım çokkkkk teşekkür ederim tavsiyen ve acıklaman için :KK66:
İnan şu yeni sistemi bende bir türlü anlamamıştım ama bana çok güzel izah etmişsin teşekkürler :KK15:
Senin sakın almasın dediğin yayınları benim kızımda pek beğenmiyor :KK48: çok basit geliyormuş ona:KK48:
Tudem çoğu zaman kullanıyordu genelde :KK66:

Aslında biz geçen sene dershaneye gitsin istedik ama sonra kuzeni ( şu an üniversitede ) yenge boşuna para verirsiniz önemli olan bir sonraki sene ( yani bu sene ) dedi ve kızımda vazgeçti. Bu senede bakalım dershanelerden arıyorlar paso ( bizimki deneme sınavlarına girince hepsi telefonlara ulaşmış oluyor :KK48: )
Benim kızımda genelde Tüm dersler konu anlatımlı alıyor kitaplarını ama eğer isterse dershaneye yazdıracağız.
Zaten bütün dersleri çok güzel sadece matematikte biraz tekliyoruz :KK48::KK48::KK48: eğer dershane istemezsede kesinlikle sadece matematikten özel ders aldırmayı düşünüyorum :KK66: sonuçta çok önemli matematik ama sınıf çok kalabalık olunca öğretmende ne yapsın bir kere anlatabiliyor ancak ( kendi itiraf etmişti müfredata yetişmek için ancak bir kere anlatıyorum anlıyan anlıyor anlamayan geri kalıyor diye )
İnşallah görürsün canım. Çok kendini kasma, rahat olunca daha iyi sonuç alıyorsun.

Bende şubatta 89 la başlamıştım 75 i gördüm ramazanda ama 78 küsürum şuan çok utandım :KK43:

Canım sen evlendin ya o yüzden biraz sarsıldın. Ama toparlarsın yeterki azimli ol. Kaçamak yapmayınca oluyor aslında. Her yaptığımız kaçamak kilo verme süresini biraz daha uzatıyor. 15 gündür bende kilo verememiştim. Ama sebebini çözdüm. Bayramdan sonra yanıma hiç yemek getirmedim iş yerinde yedim. ölçülü yedim ama haftanın 5 günü kırmızı etli yemek yiyince olmadı işte. Doktorun bana dediğin haftada iki gün kırmızı et 2 gün beyaz et üç gün çorba ve yanlarında salata. Ben salatamı yedim ama yemekler demekki yağlıydı ve giden olmadı. Bir haftadır yemeğimi yine yanımda taşıdım listeme tamamen uydum kaçamak yapmadım gibi bir şey. Sonuçta bir kilo gitti üstelik de reglın ikinci günündeyim.

Bugünkü menümü de paylaşayım haftaya yokum çünkü

Sabah (8:00)
1 kuru incir
2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 yumurtanın beyazı (sarısını oğlumun mamasına koydum :KK48:)
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık maydanoz (limonlu, zeytinyağlı, acı biberli)

Ara (10:30)
1 küçük elma

Öğle (12:00)
tavuk suda haşlayıp salataya ekledim
salata (zeytinyağlı, tuzsuz limonlu ve acı biberli)

Ara (15:30)
2 adet kuru kayısı

Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı kırmızı biberli)
1 dilim k.ekmeği

Su şu ana kadar 2 litre

Ara ve akşam yemeğimi yemedim ama bunları yemeyi planlıyorum

Canım sen evlendin ya o yüzden biraz sarsıldın. Ama toparlarsın yeterki azimli ol. Kaçamak yapmayınca oluyor aslında. Her yaptığımız kaçamak kilo verme süresini biraz daha uzatıyor. 15 gündür bende kilo verememiştim. Ama sebebini çözdüm. Bayramdan sonra yanıma hiç yemek getirmedim iş yerinde yedim. ölçülü yedim ama haftanın 5 günü kırmızı etli yemek yiyince olmadı işte. Doktorun bana dediğin haftada iki gün kırmızı et 2 gün beyaz et üç gün çorba ve yanlarında salata. Ben salatamı yedim ama yemekler demekki yağlıydı ve giden olmadı. Bir haftadır yemeğimi yine yanımda taşıdım listeme tamamen uydum kaçamak yapmadım gibi bir şey. Sonuçta bir kilo gitti üstelik de reglın ikinci günündeyim.
demek ki haftaya çok daha iyi geleceksin :)

Neyse kızlar ben kaçtım :KK25:

İşlerime girişeyim yoksa bitmeyecek :)
Daha sonrada bir ara inşallah kuaföre kaçar kaşlarımıda aradan çıkartırım :KK48:
Ne güzel bugün evde keyif yapacaktım ama kızkardeşim ille annemin hatırı içinde olsa git Anneme gelecek misafirleri ağırlamaya yardım et diye vicdanımı bızıkladı :KK48:
Şimdi gitmesem rahat oturamıyacağım evimde ama gidincede sinir olucağım çünkü erkek kardeşimim KVleri dengesizler ve akım diyeceğine ...okum diyen tipler :mad::mad:

Hay benim şu yufka yüreğime tüküreyim :KK70: anama kıyamıyorum
Benim büyük kız yardıma gitti ama işte onun yapacağı benimkiyle bir değil sonuçta :KK66:
Neyse olmadı kendimi mutfağa kapatırım :KK48: işleri bahane eder hiç onlarla muhattap olmam ;)

Herkese hoş sohbetler ve keyifli bir gün diliyorum :KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada cumada olsa menü bildirimlerini unutmayalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :KK31::KK31::KK31:
Geçen hafta eksik olan arkadaşlar çoktu ama inşallah bu hafta daha fazla olur ;)

Seni tebrik ediyorum canım. böyle başarılı öğrencileri görünce çok mutlu oluyorum. dersaneye de gitmemişsin maşallah sana. Benim kızım da yedinci sınıfa başlayacak. Ortalamaları senin kadar olmasada 92 gibi. Gerçi benimki yeni sisteme göre 5.sınıf ta var. Dört yılın ortalaması olacaktır muhtemelen. Geçen sene dersanenin sınavına girmişti. Gitmek istedi. Ön kayıt yapılınca geçen yılın ikinci dönemini ücretsiz derslere gelebilir dediler. İyi oldu gitmesi. Benim açımdan iyi oldu aslında. Sınav zamanı ondan çok ben yoruluyordum. Birlikte çalışıyorduk çünkü. Dersane olunca ikinci dönem çok üzerine düşmedim. Ortalamasını düşüren de beden eğitimi dersi. İki dönemde de ortalaması 85 geldi. En zor yılı 7.sınıf. Bu seneyi kazasız atlatırsa 8 çok etkilemez gibi geliyor.
Tesekkur ederim haklısınız 7.sınıfın zor olduğu doğru ama birazda abartı 7.sınıfta gözümüzü korkuttular atlattık 4.sınıf zor diye gözümüzü korkuttular atlattık ben bu sene lise 1 e baslıycam benide şimdi lise 3 zor diye korkutuyolar ama açıkcası hiç umrumda değil.çünkü ben bu söze inanıyorum
If you are not willing to learn no one can help you,ıf you are determined to learn,no one can stop you(eger ögrenmeye istekli degilseniz hic kimse size yardım edemez eger öğrenmeye istekliyseniz hiç kimse sizi durduramaz) kızınızın da basarılı olduğuna eminim ins istedigi liseyi kazanır

hayırlı cumalar arkadaşlar.
şöyle bir geçmişi okudum.
maşallah herkesler kilo vermiş.
tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:KK9:
kendimi motive olmuş hissediyorum:KK76:
cecom ben yarın yapıcam bildirimimi sorun olmaz değilmi:KK64:
az sonra kızımla çarşıya gidicez.kendime kot pantalon bakmıştım geçen hafta.
karar verememiştim.
şimdi kararımı verdim.gidip alıcam.
hepinizi çoook:KK15:

Menüm sabah 1 bardak elma suyu 1 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
öğle yemeği 3 kasik bulgur pilavı 1 kase yoğurt aksam yemegi 1 kase mercimek çorbası 2 kasik ıspanak yemegi yiycem

Back
X