• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben size yetişemiyorum hanımlar. Sabahları salataya dadandım. Süt yerine ayran içiyorum artık yumurta peynir zeytin ceviz badem. Akşam ciğer ıyy hiç sevmem ama kansızlık olduğu için yedim. yanında bol salata. 6.30 gibi bitti yemek ama aççııımmm:KK61: Yemiycem dayancam :cry:
afiyet olsun canim..protein agirlikli beslenmek guzel secim..spor yapmiyormusun canim..tartidan cok aynadaki durum daha önemli unutmayalim...

hayirli aksamlar kizlar...
simdi sporumu yaptim söyle ayaklarimi uzattim dinleniyorum...
menumu yazayim...
sabah 1 dilim kek ve kahve
ara 1 elma 1 kahve
ögle melemen,lahana sarma,peynir,salata
aksam 1 kase patlamis misir
2 litre su,2 detoks cayi
30 dk lesli
45 dk bisiklet
20 squot:) cok yorucu olsada denedim..bakalim biraz sekillenebilecekmi arka taraf:)
süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum kio_O

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle :KK66:

Eki Görüntüle 1412160 Eki Görüntüle 1412163

Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır :KK66:
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )

Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum :KK68:
afiyet olsun canim bende en son saat 5 de yedim...

İyi akşamlar şekerlerrr:KK36::KK36:

Selam kizlar nasilsiniz benimdiyet spor alak bulak oldu gecen haftalarda misafirler vardi cocuklar evdeydi bu haftads adetim gecikti esimde spor yaptirmiyor bekle diye diye ona gore hava hos tabi ama diyette gibiyim az yiyorum sksam 7 den sonra bsey yemiyrm bakalim ne olucak test felan yaptirmadim beklicem 15 gun belki olurum diye

Bir test yaptırsaydın için rahat olurdu canımmm hayırlısı olsun:KK19:

Bi de su alinti yapmayi basarabilseydim:KK43:

alıntı yapmakta zorlanıyorsan FURKER FURKER olarak da yazabilirsin cnmmm :KK19:kime yazmak istiyorsan nikinin önüne @ işareti koysan olur

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :21:
Aslında eve geleli bir saat oldu ama kızla ilgilenmekten ancak fırsatım oldu :KK66:

Menüler ufak ufak bildirilmeye başlanmış tabi bende hepsini tek tek not ettim ( cumaya kadar alıştırma ama eğer haftaya 3 gün bildirim eksik yapan olursa kaptana ileticeğim ki oda karar verir listeye dahil edip etmeyeceğine sonuçta boşuna uğraşmasın kızcağız :KK66: )
Bu arada tabiki bildiremediğimiz günlerde olursa ertesi gün toptan yazabiliriz menüleri :KK66:

Umarım sizler içinde uygundur ( kafama göre birşey yapmak istemem ama sonuçta zaten 7 gün menü bildirirken yarısı yoksa o kararı kaptanımıza devrederiz diye düşündüm tabi çoğunluk olmaz derse artık başka ortak bir kural koyarız ki menüler düzenli paylaşılsın :KK60: )

Aslında var tabi ama yazın tezgahlar daha renkli ya daha bir zevkli geliyor bana manav alışverişi :KK48:
Ispanak ve brokoli kızlar ağızlarına sürmüyorlar maalesef :KK67: kavga dövüş yediriyorum yinede :KK48:
Dönüşte manavıma uğradım ve karnabahar, pırasa, kereviz ve kırmızı lahanayla marul aldım :KK66:

Yarın inşallah zeytinyağlı pırasa yapmayı düşünüyorum :KK66: ertesi günde bir bakliyat yaparım ( nohut olabilir ) diye düşünüyorum :KK66: iki günlük menü isimleri konunca rahatladım :KK66:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle :KK68:

Bence menün gayette güzel canım :KK68: eminim güzel bir rakam olarak dönecek sana :KK60:

Ellerine sağlık cecommm.Takip olmazsa ciddiyet olmaz kuzummm

Elbette ulaşacaksınız şüphen olmasın :KK68: menüleri önceden planlamak rahat oluyor bitanemm z.yağlı pırasa müthiş bağırsak çalıştırır:kk77:

Canım hepsi müthiş görünüyor :KK68: bol bol eksi olarak dönecek sana bu yediklerin :KK66:
Şu rawı bende kesinlikle şimdi hemen araştırmaya başlıyorum :KK60: okuyarak kafam belki daha iyi basar şu renkli suları gördükçe içim gidiyor :KK48:

Teşekkür ederim adaşımmmm amacım kilo vermek değil artık cecom yeter bu kadar sğalıklı besleneyim insülin direncim hortlamasın tekrar tek dileğim bu :KK60:

hosgeldin cecom..afiyet seker olsun canim aldigin sebzeleri afiyetle yiyin..bencede insan 2 gunluk menuyu cikarinca cok cok rahatliyor..benimde bugunden sarmam kaldi yanina corba salata yapicam yarin icin..ertesi gunede kuru fasulye niyetim var her an degismesse:) haklisin arkadasim..bence menu takibi cok ise yariyacak..kilo vermek isteyen yazsin menusunu:) ve yapsin sporunu...leslidede gruplar ayarlanmis simdi orda geziniyordum...
kaptancim sanada afiyet olsun cok guzel besleniyorsun...

Teşekkkürler Yıldızcım:KK60:

Kaptanım maalesef pirinç pilavı.
ilk defa bu kadar canım istedi.
ama bu son.sporda yapamsdım zati.
tibetler yalan oldu.
haftanın 3 günü kursa gidiyorum.
kursa gitmeden kahvsltımı yetiştirebiliyorum ancak.
hafta sonlarıda geziyoruz.
ama başlıycam yeniden:110:
Swetcim bu arada adım yağmur değil fatoş:KK51:

:oops::oops::KK23::KK23:Yerin dibine gridiğim an şu an özür dilerim Fatoşcummm 2 kez yağmur dedim dimi:KK17::KK17: afedersin cnmmm :KK60:Ben de yeni başladım kuzum 7* 5 teyim:21: pirinç = şeker ama çok da lezzetli mübarek haklısın kuzum sık yemediğin sürece ve telafi ettiğin sürece vucut tolore edebilir:KK19:

Bugun sabah yumurta peynir zeytin cevizli bademli salata aksam da kiymali karnabahar uc kasik ancaydi. Salata corba . Aksam oglan un helvasi istedi. Yaptim ama tadina bile bakmadim.Oruc gibi hissettim. Aferin bana:) bu sefer basarmak istiyorum. Bu arada kacamak cok cok az kucuk bi dilim ananasla yarim portakal yedim oglen saatlerinde. 1.5 litre su iki bardak bitki cayi

Un helvasına hayır diyebildiğin için hakikateb bravoooo:nazar::nazar: Başarmaman için bir neden söyle:KK60:meyveyi ne zaman yersen ye canım akşam hariç tabiii mutlaka üzerine tarçın dök yanında da çok az süt veya yoğurt tüketki meyve insülinini zıplatmasın:KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür bu sabahta erkenden uyandım ve şu an kahvaltımı ederken birde size bakayım dedim ( tabağım bitmek üzere keyfle yiyorum resmen :kk77: )
Bu arada sabah aç karnına Dvitaminimide aldım ( tadı pek hoş değildi ama Allahtan ayda bir ampul içilecek :KK48: )
Kahvaltım bitincede hemen B12mi de içeceğim ( eşim hap şeklinde almış ilk hafta günde 2 adet sabah/akşam daha sonralarıda günde 1 adet alınacakmış :KK66: )
İnşallah faydasını görmeye başlarım bir hafta sonrada daha güzel kilolar gider :21::21::21:

Bende menü takip listemizi oluşturdum :KK66:
Evet grupların başka topiklere ayrılması iyi olmuş yoksa çok kalabalık olacaktı tek sayfada sonra insan üstesinden gelemeyecekti :KK66: Dün yaptım artık bugünde yine aynı saatlerde yaparım en azından daha iyi oluyor işlerim bitmiş olunca :KK66:

Hayırlısı canım :KK68: İnşallah güzel haberlerle dönersin :KK66:
Sporu dert etme canım hamile de kalsan beslenmene dikkat edebilirsin ve spor yapmadan sağlıklı bir şekilde hamileysende o süreci halledersin :KK60:

Mutlaka faydası olur cecommmm eminimmm:KK19:

Yok canim beklicem bu defa zaten farkuna bile varmiyorm zamn geciyo 6 yasinda ikizlerim var onlara bakmaktan farkinda degilimbu defada cok iyi baslamistim diyete felan

Hakkında hayırlısı bitanemmm ikizler de küçük hakikatenn:KK51:

Ben kahveyi çok seviyorum.Yeşil kahvede zayıflatıyor dediler sevinmiştim. Yeşil kahve aldım ama yok böyle bir şey yaa hiç sevmedim :KK43:

Canım bu tür efsaneler zaman zaman çoğalıyor bizlerin zaaflarından yararlanıyorlar malesef prim vermememiz lazım öyle mucize bir şey yok keşke olsa Türk kahvesi hepsinden iyi bana göre:KK50:

Ne zaman umutsuzluğa düşsem bunu izliyorum.Size de tavsiye ederim.

Çok güzel bir video canım paylaştığın için tşkler:KK16::KK16:

2 mil lesli yurundu...
:KK9::KK9::KK9:

Slm hanımlar tarçınla limonu günde ne kadar icebiliyoruz

Tarçın kabuğunu limonu içtiğin su şişesine ya da bardağına koyabilriisn cnm gün boyu iç bir mahsuru yok
:KK50:

Merhabalar arkadaşlar.
bugün saar 10da kalktım.
kursa gitmedim.
oğluşu kbb.dr.a götürdüm.alerjik sorunları var.
ordsn geldik.saat 1dekahvaltım bitti.
az sonra 1meyve yerim belki.yoksa akşam canım istiyo.
ben iki sene önce karatayla 1ayda 4kilo vermiştim.erken kahvaltı edip öğlen yemeği yerine meyve ve süt t7ketiyordum.
akşamda normal öğün yapıyordum.
Şimdi yine öyle devam etmeyi düşünüyorum.geç kahvaltı edersemde iki öğün yapcam.
Kahvaltım şöyle
pastırmalı yumurta
peynir domates 1tatlı kaßığı reçel.
1adet nar yiycem şimdi.
Dünden kalan musakkam var.yanına bi çorba bide pilav yaptımmı tsmamdır.
eşimde kabak tatlısı istemişti.
akşamdsn şekere yatırdım.
şimdi ocağa koycam.
Allahtan hiç sevmem kendilerini:-)
bakalım bunca işin arasında spor yapabilecekmiyim:KK51:
akşama veririm raporu:KK58:
oğluşuna geçmiş olsun Fatoşcumm kahvaltı mecburen geç kalmış:KK16: yine mi domtis:KK20:kabak tatlısı zaten kendindenşeker içeriyor fırında yaparsan şeker koymana gerek kalmaz cnmm:KK16:

Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyle :KK68::KK68::KK68:İnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi :21::21::21::21:

Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Artık dinlenme zamanı :KK66: 2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük :KK48:

İşe yaramıyor mu yoksa sadece tadımı kötü :KK64:
Hala alacağım hesapta :KK48:

Süpersin canım valla helal sana gelemesende gelir gelmez 3 günlük menünüde yazıyorsun :KK60:
Bu arada menülerinde süper :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bol bol eksi olarak dönecek yarın inşallahhhhhhhhh :KK60:

Canım dilediğin kadar içebilirsin sakıncası yok :KK66:

ohhh şanslısın prensesinin elinden kahvenin lezzeti de bir başka olur:KK60:

Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle :KK66:

Eki Görüntüle 1412160 Eki Görüntüle 1412163

Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır :KK66:
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )

Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum :KK68:

Afiyetolsun cecommmm:KK60:Yarın inş tartı hepinizin yüzünü güldürür kuzum:21:

Kizlar yesil kahvemi ictim aksam yemegim icin bekliyorum

Geç kalmışsın sanki bugün Mehtapcımo_O

Iyi akşamlar arkadaşlar.
benim kızla çarşıya çıkan ne olur.
Dolaşmaktan helak olur:-)
birsürü pantalon giydi çıkardı.
neyse bitane beğendi ama biriki yet daha var onlarada bakıcaz.
babamız şehir dışiındaydı.oyüzden market alışverişini yapıp eve döndük.
Sporumuda gece yaparım diyodum ama yarın kurs var.desen hazırlamam lazım.
gelelim akşam yefiklerime.
yoğurt çorbası patlıcan musakka
bulgur pilavı yoğurt
çayın yanına 1muz.
yaf.acıkmıştım.çok yedim:KK17:

Cimcime sayesinde zorunlu spor yaptın desene:KK48: o muz olmasaymışşş:KK20::KK20: neyseki bugün bulgur pilavıymış:21:

Ben size yetişemiyorum hanımlar. Sabahları salataya dadandım. Süt yerine ayran içiyorum artık yumurta peynir zeytin ceviz badem. Akşam ciğer ıyy hiç sevmem ama kansızlık olduğu için yedim. yanında bol salata. 6.30 gibi bitti yemek ama aççııımmm:KK61: Yemiycem dayancam :cry:

Bitanemm kahvaltı illaki klasik olacak diye bir kural yok istersen akşam öğünü gibi de yiyebilirisn.
Şayet açsan olmaz en azından ayran iç istediğin kadar cnmmm tok tutsun seni:KK50:

süpersiniz ya Ben sporu tıkandığım yerde sokcam devreye başlamadım daha belki 80 den sonra. 80 olur muyum kio_O
oda iyi ama ben sporsuz hic zayiflayamam herhalde..bu kadar cabaladigim halde zor kilo verenlerdenim...sen kac kiloydun canim..ama unutma sporla 5 kilo veren 10 kilo vermis gibi görünüyo..ben o yuzden sporla verme taraftariyim...:KK66:

merhabalar, Bugun cok yogun bir gun benim icin.
ilk gunden yazmayi ihmal etmeyim istedim. Bugunki menumu hemen yaziyorum sabah bir dilim ekmek, peynir, maydanoz, elmali cay, arada bir elma, oglen disarida oldugumdan peynir 2 dilim ekmek yedim , aksama corba ve yogurtlu kuskonmaz. benim simdi tekrar cikmam gerekiyor aksam geri donerim grsrz
afiyet olsun canim..ekmekler biraz fazlami ne..ertesi gün dengelersin ins..

Gelelim benim gün soru raporuma
06,30: 2 bardak su
07,00 yeşillk suyu (maydanoz 1/2 limon tatlı kaşığı çörek otu ve 1 diş sarımsak bu gelenekselleşti):eek:
09,30 Kahvaltı kk+ kuşburnu
1 şekersiz kahve+ 2 kuru erik hemen kahvaltı sonrası
2,5 lt limonlu su

18,00: akşam yemeği =kelle paça + 10 çeşit otlu bir yemek komşumuz yapmış:kk77: salata

fıstıklar kelle paçaya rawdan kalan filizlenmiş nohutları ekledimmm süper oldu ne pişmiş ne çiğ 2 yemek kaşığı kadardı:KK52:
Leptinin dibine vurdum bugün:21::21: Acıksaydım kefir ve meyvemi içecektim ama gerek kalmadı:21:meyvemi sabah yemediğime pişman oldum:KK16:

Birazdan yeşilçayımı içerim ve kapanış

45 dk spor koşu bandında yürüyüş +tiffany rothe+ plunk + barfiks hareketleri:21::21:

Eklentiler

• 20150212_175514.webp
    20150212_175514.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 20150212_104751.webp
    20150212_104751.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 103
Ablalarim dunden beri hedef belirlemistim biyoloji den ve mattan bi de Ingilizce den Cambridge University nin kitabi geldi onlardan 1000 soru cozcem diye an itibariyle bitirdim sizin yaniniza geliyim de menülerimi yaziyim dedim bi de şu an fen lisesindeyim okul 2.ligiyle 1.ligi arasinda gidip geliyorum 1.olmayi cook istiyorum cok cabaliyorum .menulerime geciymm iki gun boyunca ayniydi
sabah:süt ictim
öğle:yemekhanede tavuk+salata vardi
akşam:dersanedeydim acikcasi o tuzden bisi yemek aklima gelmedi dün bugunde form krakerlerden yedim hepinize iyi aksamlar ablalarimm benim cook uykum geldi yarin 5 te kalkip 7 ye kadar tekrar yapmam lazimm öptüm hepinizii

Ablalarim dunden beri hedef belirlemistim biyoloji den ve mattan bi de Ingilizce den Cambridge University nin kitabi geldi onlardan 1000 soru cozcem diye an itibariyle bitirdim sizin yaniniza geliyim de menülerimi yaziyim dedim bi de şu an fen lisesindeyim okul 2.ligiyle 1.ligi arasinda gidip geliyorum 1.olmayi cook istiyorum cok cabaliyorum .menulerime geciymm iki gun boyunca ayniydi
sabah:süt ictim
öğle:yemekhanede tavuk+salata vardi
akşam:dersanedeydim acikcasi o tuzden bisi yemek aklima gelmedi dün bugunde form krakerlerden yedim hepinize iyi aksamlar ablalarimm benim cook uykum geldi yarin 5 te kalkip 7 ye kadar tekrar yapmam lazimm öptüm hepinizii

Maşallah sana prensesimmmm ilerde bu emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah seni çok iyi yerlerde göreceğimize eminimmm . Prensesime 1, lik yakışır ne mutlu seni yetiştiren anne babaya:nazar::KK68:
Yalnız sen öğrencisin sabah sadece süt yeterli değil :KK20:tamam canın istemiyor biliyorum ama hiç olmazsa sütün yanında bir yerli muz bir avuç çiğ kuruyemiş ye kuzum:KK19:

akşamda en azından çorba slata yemelisin yada salata yoğurt yemezsen vucudun kıtlık moduna geçer ne olur yapma bunu

İyi geceler canım uyu dinlen:KK60:

İyi akşamlar şekerlerrr:KK36::KK36:

Bir test yaptırsaydın için rahat olurdu canımmm hayırlısı olsun:KK19:

alıntı yapmakta zorlanıyorsan FURKER FURKER olarak da yazabilirsin cnmmm :KK19:kime yazmak istiyorsan nikinin önüne @ işareti koysan olur

Ellerine sağlık cecommm.Takip olmazsa ciddiyet olmaz kuzummm

Elbette ulaşacaksınız şüphen olmasın :KK68: menüleri önceden planlamak rahat oluyor bitanemm z.yağlı pırasa müthiş bağırsak çalıştırır:kk77:

Teşekkür ederim adaşımmmm amacım kilo vermek değil artık cecom yeter bu kadar sğalıklı besleneyim insülin direncim hortlamasın tekrar tek dileğim bu :KK60:

Teşekkkürler Yıldızcım:KK60:

:oops::oops::KK23::KK23:Yerin dibine gridiğim an şu an özür dilerim Fatoşcummm 2 kez yağmur dedim dimi:KK17::KK17: afedersin cnmmm :KK60:Ben de yeni başladım kuzum 7* 5 teyim:21: pirinç = şeker ama çok da lezzetli mübarek haklısın kuzum sık yemediğin sürece ve telafi ettiğin sürece vucut tolore edebilir:KK19:

Un helvasına hayır diyebildiğin için hakikateb bravoooo:nazar::nazar: Başarmaman için bir neden söyle:KK60:meyveyi ne zaman yersen ye canım akşam hariç tabiii mutlaka üzerine tarçın dök yanında da çok az süt veya yoğurt tüketki meyve insülinini zıplatmasın:KK60:

Mutlaka faydası olur cecommmm eminimmm:KK19:

Hakkında hayırlısı bitanemmm ikizler de küçük hakikatenn:KK51:

Canım bu tür efsaneler zaman zaman çoğalıyor bizlerin zaaflarından yararlanıyorlar malesef prim vermememiz lazım öyle mucize bir şey yok keşke olsa Türk kahvesi hepsinden iyi bana göre:KK50:

Çok güzel bir video canım paylaştığın için tşkler:KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9:

Tarçın kabuğunu limonu içtiğin su şişesine ya da bardağına koyabilriisn cnm gün boyu iç bir mahsuru yok
:KK50:

oğluşuna geçmiş olsun Fatoşcumm kahvaltı mecburen geç kalmış:KK16: yine mi domtis:KK20:kabak tatlısı zaten kendindenşeker içeriyor fırında yaparsan şeker koymana gerek kalmaz cnmm:KK16:

ohhh şanslısın prensesinin elinden kahvenin lezzeti de bir başka olur:KK60:

Afiyetolsun cecommmm:KK60:Yarın inş tartı hepinizin yüzünü güldürür kuzum:21:

Geç kalmışsın sanki bugün Mehtapcımo_O

Cimcime sayesinde zorunlu spor yaptın desene:KK48: o muz olmasaymışşş:KK20::KK20: neyseki bugün bulgur pilavıymış:21:

Bitanemm kahvaltı illaki klasik olacak diye bir kural yok istersen akşam öğünü gibi de yiyebilirisn.
Şayet açsan olmaz en azından ayran iç istediğin kadar cnmmm tok tutsun seni:KK50:
Ne demek kaptanım.
bu kadar kişiyle uğraşıyosun.gayet normal .
bu aralar yine düzensiz uyuyorum.
o yüzden böyle araya pilavdı muzdu sıkıştırıyorum bişeyler.
neyse yarın kursum var.
biraz düzene girerim artık☺
menületine de bayılıyorum ksptanım.idolümsün
farkettim 7x5.
Dur sabah bende başlıyım.

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydınnnnn :KK68:

Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnn
Hayırlı Cumalarrrrr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Sabah 6da uyandım bugün ve şükür uykumu alabilmişim ( sağ olsun küçük cimcime ablasıyla kapışınca bizim yanımıza kaçtı ve uzun süre çenesi durmadı :KK48: )
Kahvaltımıda saat 07:30da bitirdim :21::21::21::21:

Bİr kaç saat sonra Lesliemide yaparım :KK66:
Bu arada akşamlık Nohudumuda ateşe koydum :21::21::21: hatta birazdan pişmiş olur (Öğlene doğru suya koyunca geceden haşlamıştım sabahta hemen soğanladım :KK68: )

Hatta şimdi baktım pişmiş bile yemeğim :KK48:

Öğlende Annemde buluşacağız kızkardeşimle :KK66: Birlikte biraz sohbet eder birde kahve içeriz diye düşündük o yüzden zaten yemeğimide erken yaptım ki eve gelir gelmez yiyebileyim :KK66:

:KK42:Ben bu isi beceremuyorum arkadaşlar kilo vereceğine 2 kilo aldım çok mutsuzum :cry:
Pesmi ediyim devamı ediyim bilemedimdaha kati bi diyetmi yapiyim

Canım sakın pes etme :KK20:
İlk hafta verememiş olabilirsin sonuçta vucut direniyor :KK66: Eminim önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç göreceksin ( regln yakınsa oda ödem yapmış olabilir :KK66: )

Sabah menulerimde oglenlerde sorun yok ama aksam kayınvalide ml erle yiyoruz o yüzden kaçıyor

Canım bence sabah kahvaltını sağlam yap ( emin ol o zaman öğlen acıkmazsın, hafif acıkma hissi olduğunda ayran iç ve akşam Kvne gittiğinde Çorba, salata ve yoğurda ağırlık ver tabi sebze yada et ne yaptıysa ondanda azda olsa ye )
Akşam yemeğinizide çok geç yemezseniz yatana kadar fazlasını bile eritirsin :KK66:
Bak bizim yediklerimizi miktar olarakda fotografta görüyorsun :KK66: hani öyle kuş kadar yemiyoruz :KK48:

Back
X