- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr 

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

Dün okadar yoğunluğum vardı ki bir türlü uğramaya fırsatım olmadı hatta evede geç geldim
Gece girip bir sizlere bakayım dedim bu seferde internet çalışmadı, cebimdeki pakette bitince bir çööö bile diyemedim sinir oldum
Sabahta geç uyandım ve sanırım bu ara yine insülin direncindenmidir nedir inanılmaz halsizdim öğlene kadar
Eşim İnternet için Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu halletti ama hemen anneme yemeğe gidince yine bakamadım
Daha yeni eve geldim ama kendimi anında buraya attım
Bu arada adaşım yoğunmuş o yüzden bu haftada liste benden
Hemen paylaşıyorum
Canım sanırım yanlış hatırlıyorsun çünkü bendeki listeye göre kilo vermişsin hemde gayet güzel bir fark görmüşsün
Listeyi paylaşınca görürsün nasılsın 
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Kaçak Oynakbaşı geldiiii
Dün okadar yoğunluğum vardı ki bir türlü uğramaya fırsatım olmadı hatta evede geç geldim
Gece girip bir sizlere bakayım dedim bu seferde internet çalışmadı, cebimdeki pakette bitince bir çööö bile diyemedim sinir oldum
Sabahta geç uyandım ve sanırım bu ara yine insülin direncindenmidir nedir inanılmaz halsizdim öğlene kadar
Eşim İnternet için Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu halletti ama hemen anneme yemeğe gidince yine bakamadım
Daha yeni eve geldim ama kendimi anında buraya attım
Bu arada adaşım yoğunmuş o yüzden bu haftada liste benden
Hemen paylaşıyorum
selamün aleykümmmm
arkadaşlar dün sabah tartıldım ve maalesef kaçamaklarımın zararını gördüm üzülerek ve utanarak bildirim yapıyorum
82 00![]()
Canım sanırım yanlış hatırlıyorsun çünkü bendeki listeye göre kilo vermişsin hemde gayet güzel bir fark görmüşsün
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım beraber zayıflıyalım inşallah geçen yaz 12 kilo vermiştim ama misliyle geri aldım10 gün önce 87.9 ile tekrar başladığım diet serüvenime
bu sabah 83.9 olarak devam ediyorum bu defa daha kararlıyım yazın da kardeşimin düğünüde var tabi kilolar gitmeli yani hedefim 60 inşallah . Bende bugün 1 dilim çavdar ekmeğiyle güzel bi kahvaltı yaptıktan sonra öğle yemeginde kırmızı meyveli olandan special K, akşamda yağsız salata yedim aralarda çok acıkırsam yeşil elma yiyorum ve mutlaka günde 1 saat yürüyüş bandındayım gücüm olursa sabah akşam da olabiliyo
inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
![]()
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz