Sağ olasın canım valla çok pis gaza geldim

göreceğiz bakalım yağlarmı inat benmi

Sabah erkenden lesliyi yapınca akşam üzere eşim gelmeden tekrar yapmak ağır gelmedi hatta yarın sabah 2mil akşamda 2mil niyetindeyim

en azından kilo veremesemde ( ki bukadar spora ve dikkat etmeye kesin gider diye düşünüyorum ) ama olurda tartıda ibre oynamasa bile kilomdan daha az göstermek bile beni motive eder
Ohhhh kısırda yenmezmi beee

bende çok severim hatta kısır olunca başka birşey yemem bir öğün olarak düşünürüm ( nasılsa kısır karatayda serbest

) ama bu hafta kesinlikle kaçamak yok cumartesiye kadar ( cumartesi gün var ama oradada çok yemeyeceğim hatta sırf salata yiyeceğim )
akşamıda eşimle baş başa yemeğe gideceğiz o zamanda büyük ihtimal sırf tavuklu salata yerim

eşimle sinemaya gidiceğiz bir aksilik olmazsa ( doğum günüm şerefine

) Pazarda kesinlikle çok çok dikkatli olacağım ki bir gecelik keyif bana yine artı olarak dönmemiş olsun ( ki sporumuda o gün sabah erkenden kalkıp güne gitmeden yaparım

gece yapabilirmiyim emin değilim ama dışarda dolanırız nasılsa )
Canım öğlende kursada gitsen mutlaka yanına atıştırmalık sağlıklı birşey al olmadı kutu ayran götür yanında ( en azından metabolizman etkilenmez uzun süre aç kalıp

)
Aslında yatacağına yakın spor daha etkiliymiş ( sabaha kadar metabolizmanın çalışmasını sağlıyormuş

)
Eminim kardeşinin düğününe kadar fıstık gibi olursun