- 19 Temmuz 2007

- 4.391

- 5.700

- 773

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kilom bu hafta sabitGünaydın arkadaşlar.
Bu hafta malesef sabit kilom.
74.6 yım. Fazla dikkat ettim ama belkide regl dendir.
Neyse sağlık olsun bakalım...
Aynen canım ben de girip bakıyorum kimse olmayınca ben de hevesden düşüyorumIyi pazarlar arkadaşlar.
valla bende girip bakıyorum kimse olmayınca yazasım gelmiyo.
hadi arkadaşlar toparlanalım hep birlikte.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.8
Gelen:200gr.
Sağol canım.inşallah.bu hsfta kısa yürüyüşler hariç spor yoktu zaten.haftaya faha iyi sonuçlar alırız inşallahAynen canım ben de girip bakıyorum kimse olmayınca ben de hevesden düşüyorum
Kilon için üzülme cumaya toparlarsın inşallah.![]()
Günaydın canım
Kızlar çok üzgünüm anca fırsat buldum pek düzenli giremiyorum inşallah zamanla düzenli giricem kilom 81 oldu yarın gibide regl dönemim başlıcak insallah ilerleyen haftalarda Av daha iyi olucak birde bu hafta 3 gün spor yapabildim bu hafta 6 gün planlıyorum birde kilo bildirimimi geç yaptığım için özürdilerim kabul edin noluuur![]()
Hoşgeldin yıldızcımSehercim eddoras ve oynakbasim ben geri dondum ..bir cok arkadas yeni gelmis..hos gelmis azminiz bol olsun..hadi kizlar toparlanalim..
Bben bisiklet suruyordum ya sanirim bana basen yapti ..neyse artik lesli ve yuruyus planim var...desteklerinizi bekliyorum..
tesekkur ederim canim..artik burdayim..az yemeye basladim bugun..ayni yazdigim gibi devam etti yemem..aksam yemeggimi de 5 de yemeyi dusunuyorum ins...ev halkina sutlac yaptim tadina dahi bakmadim..bu defa kararliyim..Hoşgeldin yıldızcım![]()