• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammmmmm Fatoşşş kız seni görünce aklıma geldi ben bu hafta kilo listesini yine unuttum paylaşmayı :KK70::KK70::KK70::KK70: VAlla sonunda beni kovalayacaksınız senin gibi kaptan olmaz olsun diye :KK70:

Benim acilen bir kaptan yardımcısına ihtiyacım var :KK48: En azından ben yoğunken paslaşabileceğim :KK48:
Valla kızlarrrrrrrrrrr Fatoşun nezlinde sizlere sorayım gönüllü olan varmı :KK48: hem bana yardımcı olur hemde sorumluluk artınca kaçamak riskide azalıyor :KK66:

Tamam kızlar bende varım:KK76:
gerçi böyle tek tip beslenmek pek sağl8klı değil ama napalım.ćaremiz kalmadı.
gazamız mübarek olsun:KK48:

Süper o zaman Cumartesi herkes serbest gün ilan etsin tabi abartmadan yiyeceğimiz sonrada bir güzel Pazar sabahı başlarız :21::21::21::21:

Dediğin gibi çaremiz kalmadı en azından bizlere güzel motivasyon olur :KK73::KK73::KK73::KK73:
Şu 2li hanelere yaklaştıkça daha bir gaza geliyorum :KK71: sonrası inşallah dahada patır patır gidecektir :KK66:

Burayı ne güzel bir ara canlandırmıştık yine millet uçtu :KK48: havalar ısındı ya herkes kendini dışarı atıyor sanırım ama tabi spor niyetine olacağı için bir yandanda iyi oluyor :KK66:
Bende yarın öğlende kızkardeşimle Çocuk Parkında buluşacağım :21: hem gidiş gelişte yürümüş olacağım hemde kaç gündür evden çıkamıyordum bari o bahaneyle hem küçük kuzumda eğlenmiş olur :KK68: zaten oda iki gündür söyleniyordu canım sıkılıyor diye :KK48:

Valla aynı şeyi bende eskiden çok yapıyordum hemen kendimi Manken oldum sanıyordum :KK70::KK70::KK70::KK70: dombul manken :KK70: ama artık aynadaki görüntü hoşumada gitse kesinlikle daha yolum uzun ve ben bunu başarıp dahada güzel bir görüntü göreceğim diyorum :KK66:
Kız Annenin kızmayacağını bilsem haftaya başlayacağımız detoksa sende katıl diyeceğim ama belki Annen tek tip beslenmemizi istemeyebilir :KK64:
Biz Nusabe ( Max Factor ) ablanla 3 gündür yapıyoruz kaldı 2 günümüz ve süper fark var daha şimdiden :21: Cumartesi ve pazar normalde serbest gün ( yani dilediğimizi abartmadan yiyebileceğimiz ama biz tek gün serbest yapıp Pazar tekrar 2.ci turu döneceğiz :KK48: hem Perşembe son gün olur ozamanda cumaya daha güzel sonuç görürüz )
Bu detoksu bir bayan 70 kgdan 48 kgya düşene kadar yapmış ve 8 sene hiç kilo almamış ( sonrasında hamilelik ve kortizon yüzünden birazını geri almiş ama yine aynı yöntemle çok çabuk vermiş :KK66: )
Bİr bak istersen sende neten ( 5 günde 5 kg diye geçiyor ki biz 3 kg bile versek her hafta süper olur :KK66: )

Hem inan hiç aç kalmıyorsun hemde dilediğin kadar yiyebiliyorsun :KK66:

Canım bence cumadan cumaya tartıl hem stres yapmamış olursun ay bugün artı bugün eksi diye :KK66: hem burayada bildirim yaparsın o zaman emin ol buraya hesap vereceğim hesabına insan kaçamak yapamıyor :)

Hahaha aynen tombul manken, basaracagiz in sha Allah yeterki pes etmeyelim. Yok abla annem saglikli olsun yeterki ister. A a gercektenmi nasil bi diyet bu ?? Kac ayda vermis kadin 22 kiloyu. Ya abla ben sizi bi izleyim baktim sizin kilolar ucuyor bende baslarim kilom yasima gore cok fazla 100 um ama gerci 90 gibi gosteriyorum spor bana cok yaradi zamaninda 23 kilo vermistim ama sanki 35 vermis gibiydim. Ama diyorumki soyle bi 85 olayimda o diyeti uyguliyim? Ben 1 augustusa kadar kesinlikle hedefim 75 kilo olmak. Ben birazdan o diyete hemen bakacm. Merak ettim. . Ewet cumadan cumaya tartiliyim ben kesinlikle kilo verdigimi gorunce birakiom abla ya. Acaba 1 ay tartilmassami ve hedeflefimi buyutim bence. 2 hafta 6 kilo vermek istiyyorum. 6 kilo vermedigimi goruce hirslanirim belkide. Oyle yapicam herseyi yazacam ama cidden oyle bi akillandimki artik asla birakmicam in sha Allah

Bak kuzucum öncelikle Banumun da söylediyi gibi haftada 1 kere cuma tartıl kilonu da buraya bildir bu ilk adımın olsun. :KK66: Sonra tatlı. hamur. bunları bırakmaya çalış. çok canın çekerse de sabah ye 12-ye kadar sonra yeme hiç yemesen daha güzel olur aslında malum onlar insanı çabuk acıkdırıyor. Ekmeyi azaltmaya çalış. kesinlikle yağlı. kızartma bunlardan uzak dur. Makarnayı ben de severim ama asla akşam yemem öğlen yerim o da 1 kase yoğurtlu.:KK66: Bir de Banum öyretdi sağ olsun kalori hesaplamayı hepsini diyil de bazı yediklerimi hesaplayarak yiyorum. Mesela zeytin. peynir. bal. badem. fındık. ceviz. vs. hesaplayarak yiyorum. İnan insan bir başladımı gerisi geliyor zaten. :KK66: Sen yavaş-yavaş başla gerisi gelicek inşallah meraak etme kuzucuğum. :KK15:
Anladim ewet haklisin abla kesinlikle. Ben zaten tatli hamur felan yemiorum biraktim sukur yedigim sadece 2 dilim kepekli ekmek kahvaltida onuda yavas yavas azaltacam 90 oldugumda ekmegi 1 e indirmek istiyorum 80 oldugumda hic ekmek kullanmicam. Hedefim 75 olmak 1 augustusa kadar. Yani 3,5 ay icinde 25 kilo.

Anladim ewet haklisin abla kesinlikle. Ben zaten tatli hamur felan yemiorum biraktim sukur yedigim sadece 2 dilim kepekli ekmek kahvaltida onuda yavas yavas azaltacam 90 oldugumda ekmegi 1 e indirmek istiyorum 80 oldugumda hic ekmek kullanmicam. Hedefim 75 olmak 1 augustusa kadar. Yani 3,5 ay icinde 25 kilo.
İnşallah canım inşallah.

Süper o zaman Cumartesi herkes serbest gün ilan etsin tabi abartmadan yiyeceğimiz sonrada bir güzel Pazar sabahı başlarız :21::21::21::21:

Dediğin gibi çaremiz kalmadı en azından bizlere güzel motivasyon olur :KK73::KK73::KK73::KK73:
Şu 2li hanelere yaklaştıkça daha bir gaza geliyorum :KK71: sonrası inşallah dahada patır patır gidecektir :KK66:
Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız

Hahaha aynen tombul manken, basaracagiz in sha Allah yeterki pes etmeyelim. Yok abla annem saglikli olsun yeterki ister. A a gercektenmi nasil bi diyet bu ?? Kac ayda vermis kadin 22 kiloyu. Ya abla ben sizi bi izleyim baktim sizin kilolar ucuyor bende baslarim kilom yasima gore cok fazla 100 um ama gerci 90 gibi gosteriyorum spor bana cok yaradi zamaninda 23 kilo vermistim ama sanki 35 vermis gibiydim. Ama diyorumki soyle bi 85 olayimda o diyeti uyguliyim? Ben 1 augustusa kadar kesinlikle hedefim 75 kilo olmak. Ben birazdan o diyete hemen bakacm. Merak ettim. . Ewet cumadan cumaya tartiliyim ben kesinlikle kilo verdigimi gorunce birakiom abla ya. Acaba 1 ay tartilmassami ve hedeflefimi buyutim bence. 2 hafta 6 kilo vermek istiyyorum. 6 kilo vermedigimi goruce hirslanirim belkide. Oyle yapicam herseyi yazacam ama cidden oyle bi akillandimki artik asla birakmicam in sha Allah

Tamamdır canım emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende :KK66:

Bak buradan inceleyebilirsin ben baya okudum ilk faydan itibaren hatta son 10 sayfayıda okudum güncel bilgi olsun diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

Cecom pazar günü siz 2.turamı başlıycaksınız

Evet canım yarın 4.cü günümüz olacak ve cuma biticek :KK66: İnan ben ki çok çabuk sıkılırım bundan hiç sıkılmadım ve açlık hissetmedim :KK66:
Sende katılırsan hem daha kalabalık olunca daha zevkli geçer hemde emin ol motive olursun :KK66: Bu sabah Pazartesiye nazaran 2 kgya yakın eksi gördüm ( Pazartesi sabahı 111.3ü görmüşlüğüm var :KK57: malum tadilattan ne doğru beslenebildim nede su içebildim ki cuma 110.3düm )
Yarın sabahı iple çekiyorum şu iki gün içinde de 1 kg daha gitse dünyalar benim olur :KK68:

Bak buradan inceleyebilirsin ben baya okudum ilk faydan itibaren hatta son 10 sayfayıda okudum güncel bilgi olsun diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

Evet canım yarın 4.cü günümüz olacak ve cuma biticek :KK66: İnan ben ki çok çabuk sıkılırım bundan hiç sıkılmadım ve açlık hissetmedim :KK66:
Sende katılırsan hem daha kalabalık olunca daha zevkli geçer hemde emin ol motive olursun :KK66: Bu sabah Pazartesiye nazaran 2 kgya yakın eksi gördüm ( Pazartesi sabahı 111.3ü görmüşlüğüm var :KK57: malum tadilattan ne doğru beslenebildim nede su içebildim ki cuma 110.3düm )
Yarın sabahı iple çekiyorum şu iki gün içinde de 1 kg daha gitse dünyalar benim olur :KK68:
süpermiş cecom.
çok sevindim.
inşallah hepimuz iyi sonuçlar alırız.
bende pazar günü başlarım ozaman

Tesekkurler okuyacam❤️

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Malum yarın bildirim günü :21: İnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz :KK68:
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Malum yarın bildirim günü :21: İnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz :KK68:
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim :21:
inşallah canım bu arada bu hafta listeyi yapmayı unuttunmu:KK58: göremedim ben bu arada aranıza pek katılamıyorum malum 23 nisan hazırlıkları koşturuyorum öğretmene yardım fln bilgisayara bakmaya vaktim kalmıo banyon harika olmuş allah evinde agız tadıyla huzurlu huzurlu oturmayı nasip etsin :KK39::KK60:

inşallah canım bu arada bu hafta listeyi yapmayı unuttunmu:KK58: göremedim ben bu arada aranıza pek katılamıyorum malum 23 nisan hazırlıkları koşturuyorum öğretmene yardım fln bilgisayara bakmaya vaktim kalmıo banyon harika olmuş allah evinde agız tadıyla huzurlu huzurlu oturmayı nasip etsin :KK39::KK60:

Kız maalesef unuttum valla bu hafta :KK22: ama yarın garanti :KK48:
Sağ olasın canım Rabbim çok daha güzellerini nasip eder sizlere inşallahhhhhhhh...Aminnnn

Sanada kolay gelsin ha gayret bir hafta daha sık dişini sonra rahatlarsın inşallah :KK68:

Back
X