- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr 

Herkese hayırlı günler diliyorum
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp tekrar buraya attım kendimi
Ev işlerinin hepsi bitti sayılır
bir tek buhar makinesiyle yerleri bir paspaslamak kaldı onuda az dinlenip öyle yapacağım ( mutfak ve banyo fayansları bir geçeceğim
)
Anam bitmez bitmez diye gözümde büyürken salonu, mutfağı ve banyoyu bitirdim
Yarına kadar bir tek koltuklarımı silmem kaldı onuda gece çocuklar uyuduktan sonra hemen hallederim ki oturmak sıkıntı olmasın 
Artık Cumartesi günü bir tek tekrar toz alıp süpürge açarım
Demekki o zaman yarın sabah tartı sabit yada artı gösterirse takılmıyoruz ve regl sonrasındaki rakamı dört gözle bekliyoruz
İyi yapmışsın canım sonuçta en masum şekilde tatlı ihtiyacını gidermişsin
Eminim akşama kadarda güzel beslenmeye devam edersin
Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın .....Aminnnnnn
Benim küçük kuşunda geçen sene bir ara bileği çıkmıştı
doktor tembihlemişti dikkat edin tekrar çıkarsa hani tabiri caizse yalama olur demişti
şansada ben üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kız caddeye fırlamasın diye farkında olmadan tekrar o bileğinden yakaladım ve yince çıktı 

Tabi ilkinde olduğu gibi panik yapmadık ve sıcağı sıcağına hemen eşim yerine oturttu
O gün bu gündür çocuğu bileğinden tutmuyorum ne olur ne olmaz diye
hatta yap boz bebeğim benim dediğimde Anneciğim ama artık bileğim çıkmıyor diyor çocuk bile 
Hani şimdi gülüyoruz ama ilkinde kalpten gideceğimi sanmıştım
Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi ...Aminnnnnn
Canım meyve gününde şekerden dolayı baygın hissedersen kendini tuzsuz salatalık falan da yiyebilirsin
ben hatta sırf meyve değil meyve/sebze günü ilan ediyorum
ciğ olarak tüketebileceğim ne varsa yedim dün 

Herkese hayırlı günler diliyorum

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp tekrar buraya attım kendimi

Ev işlerinin hepsi bitti sayılır

Anam bitmez bitmez diye gözümde büyürken salonu, mutfağı ve banyoyu bitirdim

Artık Cumartesi günü bir tek tekrar toz alıp süpürge açarım

Günaydın canım sabaha doğru regl oldum ondan galiba ama reglm başladıysa gitmeye başlar
Adet öncesi ya alırım yada durur ama adetim başlamasıyla gitmeyen baslar
Demekki o zaman yarın sabah tartı sabit yada artı gösterirse takılmıyoruz ve regl sonrasındaki rakamı dört gözle bekliyoruz

Hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle merhabalar ben regl olduğum için sabah tatlı ihtiyacımı şekersiz bir kahve yaptım 20 gr kepek ekmeğinin içine bir tatlı kaşığı tere yağı bir tatlı kaşığı bal sürerek yedim günün kalanını da proteinler salatayla tamamlarim
İyi yapmışsın canım sonuçta en masum şekilde tatlı ihtiyacını gidermişsin

Eminim akşama kadarda güzel beslenmeye devam edersin

teşekkür ederim cnm
ewt küçük olduğu için şükür çabuk kaynamış ama hala alçıda eklem bölgesi olduğu için bir süre daha kalacak..
Amin amin kesinlikle temennim o yönde..
Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın .....Aminnnnnn
Benim küçük kuşunda geçen sene bir ara bileği çıkmıştı

Hani şimdi gülüyoruz ama ilkinde kalpten gideceğimi sanmıştım

Ben dün yine Hatalı bir gün geçirdim sonucu çok kötü oldu bugün meyve günüm ve fire vermek yok
Canım meyve gününde şekerden dolayı baygın hissedersen kendini tuzsuz salatalık falan da yiyebilirsin