SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii

İki gündür fırsat bulupta uğrayamadım

Dün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek

Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttum

Eve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım
Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz var

Valla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz

Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu
Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide

( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak

)
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim
Aramıza hoşgeldin
Pes etmek yok demekki geçmişte başarabildiğine göre yine başarabilirsin yeterki azimli ol

Senin nezninde bende kendimi tanıtayım

Bendeniz Banu

Topiğin kaptanlığını üstlendim ( gerçi kaptanlık bir durumumuz yok şükür

)
Topiğin en ağır Assolisti şimdilik benim

Maalesef 124.5 kgluk bir rekorum var ama şükür geçen hafta 94.5 kgyu görmüştüm ( gerçi bu hafta biraz artılarım var ama ödem olduğuna emin olduğumdan sıkıntı yapmıyorum

)
İlk hedefim şu anda 8li rakamları görebilmek sonrada yaza kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek
Eminim hep birlikte çokda güzel rakamlar göreceğiz
Allah yardımcın olsun canım

inşallah yeni evinde mutlu ve huzurlu günlerin olur ve en kısa zamanda bütün işlerinde biter
Sende aramıza hoşgeldin canım

Rabbim bebeğinide Analı babalı büyütsün ...Aminnnn
Valla sorma dün bende Aşure yaptım ve dayanamayıp 2 kase yedim gün içinde

Neyse acısını çıkarmak şart oldu bu hafta
Sağ olasın canım şükür iyiyim yoğunluktan fırsatım olmadı yoksa aklım hep buradaydı

İnşallah sende işlerini ayarlayıp hemen aramıza dönersin
Canım tarçınlı süt tatlı ihtiyacını yok ediyormuş birde onu dene istersen

akşamları yatmadan iç hatta gün içinde çok krize girer gibi oluncada hemen yapıp içebilirsin hem kuzuyada zararı olmaz hala emziriyorsan
Demekki bugünü daha dikkatli geçirip dengelemeye bir sebep daha oluştu

Eminim bugün çok güzel geçecektir
Aleyküm selam canım

Maşallah kız aşureyi götürdün ama eksiyi gördün

keşke benim bünyede öyle olsa

Şaka bir yana ama eminim sıkı tutarsan bu hafta 7li rakamları ucundanda olsa görürsün

Bence Akşam 8den önce güzelce sağlıklı bir şekilde yemeğini ye ( ekmek tüketmemeye çalış ki kan şekerini yükseltmesin

Yemekten 1 - 2 saat sonrada şekersiz türk kahvesi yada Nescafe içersen inan baya tıkıyor insanı

baktın atıştırma isteği var evde çiğ kuruyemiş bulundur

1 avuç ondan yersin yada kuru kayısı bulundur hem süt yapar hemde en masum atıştırmalıklardan