- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evett canim gittim cok kalabalik ti gerçekten. Bayagida hpsuma gitti ama kacamaklar yildiriyo beni. Bugun kisir ve kek yedim meyve gunum olmasina ragmen aksama kadar dayandim aksam tutamadim tabiinsallah dusunecegim bu spora yazilmayi. Sen yakin olsaydin beraber giderdik. Sahi hangi semttesin sen
![]()
Sakın moralini bozma yarın az artıda görsen çabuk gelen çabuk gider unutma

Ben Eyüpteyim canım

selamün aleyküm kızlaarrr!!! beni de aranıza alın80 kiloyum ve berbat bi haldeyim genç kız demeye bin şahit kendimi inanılmaz hantal hissediyorum bu durumdan kurtulmalıyım diyerekten burda bulunuyorum hedefim 59 60 kilo civarı daha önce hiç düzenli bir diyet ve spor deneyimim olmadı 1 keresinde yapmıştım ama neyse o zaman 6 kiko vermiştim şimdi 20 kilo vermem gerek neler yapmalıyım hangi diyeti ve egzersiz çeşidini önerirsiniz leslie mi başkası mı fln
bu arada seni tebrik ederim oynakbasi34 harikasın inşaallah bende veririm bu kiloları
Teşekkür ederim canım 1.5 seneyi buldu ama şükür en azından gitti

İnşallah yaza kadarda bir 20 kg daha gider

Canım şu anda nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama bize ( bana ve bir çok arkadaşıma ) en zevkli ve etkili 90 günlük diyet geldi ( nette bir incele istersen gerçekten hem kolay hemde gündelik hayatımıza kolay uydurabilinir