- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Selaaaam bende geldim 23gundur diyetteyim 88 den 82 dustum hedefim 71 suanlik tabiki Soyle birseyde var 58 den 89 cikis maceram yemeyin arkadaslar yemeyin sora o zayif ince tig gibi gunler oylesine ozleniyor ki arrik tak dedi ve yeniden zayiflicam diyerek yola ciktim artik istedgm kiyafeti giymek istiyorum sizin bedeniniz kalmadilar tarih olur insallah
Yaa cok iyi veermissn nasil gidiyor zorlaniyor musun reklama girecek ama diyetle biosante die bisey aldm 1 hafta oluyor ama bakalim yaAynı durumdayım.
Ben de 58-60 civarından adım adım çıktım bu kilolara.
Sonrasında uzun süreli düzgün bir diyete başlayamadım. Al ver yaptım.
Sonunda 90.5 olmuşum.
14 gün geçti. 86.8 ile uyandım bugün.
İlk hedefim 75, sonrasında 60.
Yaa cok iyi veermissn nasil gidiyor zorlaniyor musun reklama girecek ama diyetle biosante die bisey aldm 1 hafta oluyor ama bakalim ya
Merhaba. Ben siteye bugün üye oldum yorumları okuduktan sonra. 160 cm boyunda ve 86 kıloyum. 2 ay ıcerısınde 12 ıle 16 kılo cıvarında vermek ıstıyorum. bu nedenle sureklı ıletısımde olabılecegım , bırbırımıze destek olabılecegımız arkadaslar arıyorum kendıme. yardımcı olmak ısteyen olursa cok sevınırım . forumları nasıl kullanacagımı henuz bılmedıgım ıcın bu raya yazabılecegımı dusundum umarım dogru yapmısımdır?
Merhabaaaa
Ben de katılmak istiyorum size
Yeriniz var mı
Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstümmerhaba hoşgeldin aktif değil kimse
spor yapıyormusun?
Merhaba hanimlar,
bende size katilabilirmiyim. Dibe vurmus bir durumdayim su an. Bu sabah tartildigimdan 91 kg ciktim.
Artik insanlarin bana aciyarak bakmasindan cok bunaldim.
Herkesin bana zayiflamam icin fikir vermesinden biktim.
Insanlarin hakaretinden biktim.
Binlerce diyete baslayip sonuc alamamakdan da biktim.
Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstüm
Yok malesef yapamiyorum. Ama sabah besde kalkip aksam en erken 22 de yatiyorum. Bu saatler arasinda hep ev isi, is yeri ve cocukla ugrasiyorum.
Bende aynı durumdayım evliyim çocuğum var çalışıyorum.. Masa başı iş hareket yok..
Dün akşam 11 de yaptım sporumu
Ama kilo verdikçe insan daha dinç oluyor.110 kilo iken koltuktan kalkacak dermanım olmuyordu sanki taş taşımış gibi.Çalışmıyordumda o zaman.Şimdi o kadar değilim
Diyet yapamıyorum dersen yediklerini yarıya indirsen bile kilo verebiliyor insan
Yemek yeme şeklim yanlıştır benim..
Yani kahvaltı az öğlen yok akşam da çok yiyorum, doğal olarak kilo veremiyorum. Aslında bütün yöntemleri biliyorumda işime gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?