80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma kuzum yaaa bak evde inanki
beşibiryerde malzemelrim
zencefil
tarçın
karnfil
bamya çiçegi
yeşil çay
keten tohumu
çiçek tozu
form çaylar
birki çayları bulunmaktaaa

ya iç iç bitmiyor ama şu bir gerçekki bitkile olmasa bu kadar sabırlı olamayız benim iştahımı çok keisyor:24::24::24:

Tabi canım ben işin gırgırındayım ama cidden onlar olmasa bu kadar rahat duramazdık.

olsun sıkma kendini
benimki takıntı haline gelmişti melocum o yüzden acele ettim
belkide başka şeylerin yansımasıydı bilemiyceeeem artıkın

gaz problemi tamamiyle geçiren bişi henüz icad edilmemiş olsa gerek
eğer olsaydı fizana bile giderdik

yaş pastamı dedin
nasıl yemedin yaw
ben çok düşkünüm ya tatlıya
iki arada derede yerdim mutlaka
ama sen iyi yapmışsın

karabiber gaz yapar diye biliyorum
ama senin bebiş ne kadarlık gaz zamanını geçirdimi
geyfurtta gaz yapıyor
ben portakalı daha yeni yiyorum
diğrleri hakkında bilgim yok

hıım bi de şunu söyliim
5i bi yerde içindeki biberiyeden dolayı bebeklere gaz yapacağı düşüncesiyle sakıncalı diyorlar
başka nedeni varmı bilmiyorum

bende gezmlere düğünlere gitmek istiyoruuuuuuuuuum
senin kız kaç yaşında huricim

teşekkür ederim ilkaycım
ne kadarmış bakiim artın
zaten karşılığı gelmezse olmas
hani ne ysem kilo almıyorum diyen gıcıklar var yaa
onlardan bi tanesini yakalasam
dna larını copyletip bana yapıştırtcaaaam

nişanınız hayırlı olsun
verdiğin kilolarda tabi :)

Canım tebrik ederim.Yarım kiloyu dahi önemsemeyi öğrendim ben sizinle :93:
Telaş iyidir koşturmalar sana spor olur :66:

Canım site güvenilir orası kesin,hatta en iyi alışveriş sitesidir bana göre.Defalarca alış veriş yaptım.Hepsi burada bilmem ne hepsinde mağdur oldum ama bu sitede hiç sorun yaşamadım.
Sitenin şöyle bir sistemi var sen ürünü aldın ya paran direk satıcıya gitmiyor önce onların hesabında bekliyor.Ne zaman ki kargon geldi baktın ürün sitede belirtildiği gibi yani sorun yok o zaman siteye girip onay veriyorsun ve para öyle aktarılıyor.Eğer onay vermez ve bu ürün sitede gördüğümden farklı dersen paran iade edilir.Yani bu kadar güvenilir bir sistemleri var.Ben her zaman gözüm kapalı alış veriş yaparım gitti gidiyordan.
Makinem gelmedi canım amerikadan geldiği için 1 haftada gelirmiş :59::59:
İşin kötüsü bazen 2 hafta bile sürebiliyormuş alanlar söyledi :84::84:
Aman sağ salim gelsin de beklerim ne yapayım :43:

Aynen :60::60:

Ben de beni görmedi diye üzülmüştüm :61:

:27:Banu içiom canımda o benim içimi kıyıyo:27::27:

bide esmer gülçündi yanılmıyosam degişik biçay demişti wc ye çıkmak için :26:

Amaaaaaaaaan o kadar yorgunum ki kizlar,
hic bir kelime ordusu olarak cümleler dahi ifade edemez...:37::37::37:
11.2 km bisikletle alisverise gittim..
Evi temizle, bebisi yika derken aaannnaaaam bittim :37:
Kendimi küvete attim, cok sicakdi su.. Nerdeyse kaynar desem yeri..
Ama sonradan da aklima geldi, yahu Regl iken banyoya yatilmasi sakincali degilmi :18:
Simdilik birseyim yok ama, hayirlisi olsun...

Derya, inan kesin 2-3kg artidayimdir dedim ama beni utandirdi vücudum cok sükür:16:

Berranur, kayisili form cayini kast ettim herhalde..
Ben, 2 gündür yiyemiyorum ondan dolayi inan cikamadim wc'ye...
Her sabah ilk isim 2-3 tane kayisi yiyip,
üzerine de 2 bardak su iciyorum.Inanilmaz iyi geliyor,
kesinlikle denemelisin.

Bugün Türk marketinden kayisili form ve limonlu form cayi aldim.
Birde seftalili ve kayisili meyva cayi aldim.
Daha denemedim ama yarin baslayacagim.
Bakalim, faydasina... :68::68::68::68:

allah uzun ömür versin

eşin falmı baktırmak istiyor
bize gelsin söyle
benimki çok güzel bakar :9:
ben hiç inanmam eğlencesine baktırırım 10 dk sonra unuturum

ayy çocuklar zatii nineye dedeye şımarıyor

iyi gezmler
saol canım Amin...
de bizimkilerin pek güzel baktığı söylenemez kursa giderken bile hep gözüm arkada,anneminde kaynanamında İpek üzerinde vukaatları çok,bu akşam 8:15 de çıktım 10:30 da geldik...
düşünün ki giderken dedim ki sehpaya dikkat edin kaldırım birde ipek 6 da yemek yedi acıkır demiştim..çocuğa çerez yedirmişler kendileri yerken sehpaya ensesini vurmuş geri geri giderken buz koymuşlar benden saklamaya çalıştılar 20 aylık kızım düştüğünü kafasını vurduğunu anlatıyor bana birde üstüne hemen uyutmuşlar uyuyunca ağlaması geçer unutur diye :43: ne kadar tehlikeli !!! onu 5 saat aç kalmış yavrum koca tabak çorbayı indirdi mideye...nasıl sinir oldum anlatamam bekliyordum böle bişeyi...
,fal meseleside baktıramadım çünkü saat geç olmuştu birde cumartesi akşamı çok kalabalık diye sıra doluydu falı kapatmışlar,başkasınada baktırmam o kadın benim a dan z ye herşeyimi bilmişti...
öyle bir akşam işte...

Banu içimiz aktara döndü :60::60:
:1::9::60:

huri benimde kaynanamlarin türiyede doublex evleri var her biryer balkon cam kapi,sidmiden dedik cocuk kiliti alin cocuklar merak eder felan...eee bizim balkonun parmakliklari var (sanki diger balkonlar düz koruma hic yok)simdiden esimle kaygi cekiyoruz,birde biz türkiyede sürekli biryere gttimi cocugu birakin siz gidin,.her defasinda diyorum alisveris disinda gittim yere oda gelcek evde ne isi var diyorum,ben bunu demekden onlar dinlemekden yorulmadi.annem burda biraktimi ilk yaptigi sey ac olsun tok olsun bi yemek yedirmek babam hele cok pimpiriklidir ama gözüne gider ama kafasini vurur ne var ne yok kaldiri :1:

Son düzenleme:
:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

Ara

1 paket ülker mavi yeşil kepekli çubuk (yeşil çayın ölçüsünü biraz kaçırdım,çok midem bulandı,kahvaltıya da yarım saat filan vardı o yüzden yedim )

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
3 yeşil zeytin
1 şişe soda

Ara

1 haşlanmış yumurta
1 portakal

Akşam

2 biber dolması (etsiz)
100 gr yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

1.5 litre su Hastayken hiç kendimi zorlayamıyorum :19:

Toplam : 1023 kalori

Spor : Yok

Kızlar hava bugün de çok güzeldi ama arkadaşım yoktu çıkamadım :5:
Yarın arkadaşlar sözleştik parka gideceğiz,bugünün acısını çıkaracağım :62:
Bu hafta her gün yürüyüş yapmayı planlıyorum havalar böyle güzel olursa.Biraz önce yıldızlara baktım yarın da güzel olacak belli :64::64:

Bacaklarım da yumuşama var ya sinir oldum.Nasıl hep sıkı sıkı olurdu kilodan sanırım bir baktım bugün nasıl yumuşak şok oldum :43:
Yürüyüş toparlar inşallah.

deryacım yürümeni tavsiye ediyorum
hatta koşmanı
yani spordan öte bişi yok yumuşamalar sarkmalara dönüşüyor sonraları dikkat!!!

arkadaşın olmasada at kendini açık havaya
fırsat bulunca ben kaçarcasına çıkıyorum evden
kim bekler arkadaşı yeterki zamanım olsun

ii akşamlarrr kıslar
ben geldimm kendimee hırka aldım lcw den
pazardan bol yeşillik aldımm

geldüm
izlem gel artıkınnnnn yaaaaaaaa :84::84::84::84::84:

banuş bende pazardaydım dün
hatta düşündün banunun evi ne güzel pazara yakın
benim öyle olsa her hafta giderim

hırkan hayırlı olsun
ne renk aldın

simdide light enerji icecegi iciyorum,eve hic almam ben meyve suyu cola vs.misafir geldigi zaman sadece ozaman bile yari kalan icecekler 2-3 gün durur ben dökerim artik gazi kacti diye,cocuklara alistirmadim sevmiyorlar ,bende ne bileyim cok canim cekmez binde bir enerji icecegi iste.onunda lightini aliyorum artik:1:

enerji içeceği hiç içmedim gerçekten enerjimi veriyor

saol canım Amin...
de bizimkilerin pek güzel baktığı söylenemez kursa giderken bile hep gözüm arkada,anneminde kaynanamında İpek üzerinde vukaatları çok,bu akşam 8:15 de çıktım 10:30 da geldik...
düşünün ki giderken dedim ki sehpaya dikkat edin kaldırım birde ipek 6 da yemek yedi acıkır demiştim..çocuğa çerez yedirmişler kendileri yerken sehpaya ensesini vurmuş geri geri giderken buz koymuşlar benden saklamaya çalıştılar 20 aylık kızım düştüğünü kafasını vurduğunu anlatıyor bana birde üstüne hemen uyutmuşlar uyuyunca ağlaması geçer unutur diye :43: ne kadar tehlikeli !!! onu 5 saat aç kalmış yavrum koca tabak çorbayı indirdi mideye...nasıl sinir oldum anlatamam bekliyordum böle bişeyi...
,fal meseleside baktıramadım çünkü saat geç olmuştu birde cumartesi akşamı çok kalabalık diye sıra doluydu falı kapatmışlar,başkasınada baktırmam o kadın benim a dan z ye herşeyimi bilmişti...
öyle bir akşam işte...

:1::9::60:

ah canıım kıyamam yaaa
geçmiş olsun
gittiğine gideceğine pişman oldun desene
hatunlar lafa dalıp unuttular desene ipeği

Son düzenleme:
saol canım Amin...
öyle bir akşam işte...

Huri üzüldüm ya,kıyamam ben ona :59:
Benim de bir arkadaşım var borçlarından dolayı çalışmak zorunda ve çocuğunu annesine bırakıyor.Her sabah ağlayarak çıkıyor evden annesi düzgün bakmıyor aç bırakıyor çocuğu ilgilenmiyor.Kardeşi var 14 yaşında ona bırakıp gezmeye gidiyor daha bir sürü şey.Beni işten arar ağlardı ben mecburum onu bırakmaya içim acıyor diye ...İçim giderdi ya :5:
Bir de öyle pimpirikli bir anne ki onun kadar çocuğunun üstüne düşeni görmedim.İşten geldiği gibi yatana kadar çocukla ilgileniyor deli gibi. :50:

sevdemer evet canim dinc tutuyor ,yani uykuyu aciyor birazda....ben bikere emzirdiriken canim gazli bir icecek cok istemisdi o sira esim iciyordu 2 yudum aldim cocuga dokunmasin dedim,cocuk gece gözleri fal tasi gibiydi uyumadi:1: ondan sonra icmedim biradaha

çarşambadan beri boğazım şiş
çorbalarla bitkilerle ilerlemesini engellemeye çalışıyorum
evde herkes burun akıntısı öksürük yaşıyor
bi ben o kadar ilerlemedim
ama boğazım çok fena
umarım dahada ilerlemeden geçer

bu bitkiler gerçekten faydalı
onlar ilaç kullanıyor hastalıkları benden daha yoğun yaşıyorlar

ama bugün başım fna ağrıyor
kış güzel kar güzel ama hastalık çok kötü :((

bugün hava yine güzel,parka gideriz büyük ihtimal cocuklarla.park büyük bayagi bende birkac kere turlarim yürüyüs yapmis olurum:1:

çarşambadan beri boğazım şiş
çorbalarla bitkilerle ilerlemesini engellemeye çalışıyorum
evde herkes burun akıntısı öksürük yaşıyor
bi ben o kadar ilerlemedim
ama boğazım çok fena
umarım dahada ilerlemeden geçer

bu bitkiler gerçekten faydalı
onlar ilaç kullanıyor hastalıkları benden daha yoğun yaşıyorlar

ama bugün başım fna ağrıyor
kış güzel kar güzel ama hastalık çok kötü :((

canim ilik süt ben hastayken bogazima cok iyi gelirdi ,günde birkac bardak icerdim iyi geliyor dene bi istersen

sevdemer evet canim dinc tutuyor ,yani uykuyu aciyor birazda....ben bikere emzirdiriken canim gazli bir icecek cok istemisdi o sira esim iciyordu 2 yudum aldim cocuga dokunmasin dedim,cocuk gece gözleri fal tasi gibiydi uyumadi:1: ondan sonra icmedim biradaha

hadi yaaa
o kadar yani :53:

ben almiim o zaman yeterince uykusuz kalıyorum zati :9:

deryacım yürümeni tavsiye ediyorum
hatta koşmanı
yani spordan öte bişi yok yumuşamalar sarkmalara dönüşüyor sonraları dikkat!!!

Sevgicim ah ahhh sana şu kadar diyeyim yalnızken daha iyi spor yapıyorum.Yanımda biri varken sohbetteb koşamıyorum ama yalnızken bir takıyorum kulaklığımı zaten sevdiğim parçalarla kendimi kaptırıp koşuyorum.Yani bana kalsa zaten hep yalnız çıkarım ama gel gelelim eşim bu konuda nuh diyor peygamber demiyor.Bizim bu parkta 4 sene önce daha biz gelmeden bir tecavüz olayı olmuş onu duymuş imkanı yok yalnız yollamıyor.Ne tartışmalar yaptık ne inatlar ettim çıktım daha kötü oldu açtı telefonu kapatmadı yol boyunca.Ben de geçen sene baktım sporsuz olmuyor,e arkadaşım da yok mecbur yalan söyledim ne yapayım arkadaşla gidiyoruz dedim yalnız çıktım.4 senelik evliliğimde söylediğim tek yalandır bu.Şu an bile bir duysa tahmin bile edemiyorum neler olur :18: Ama vicdanımı sorsan kendi kendimi yedim o yüzden bu sene yapamıyorum. :59:
Canım işte durum böyle,o yüzden hava güzel olunca deli gibi arkadaş aranıyorum,eğer bulamazsam en kötü çarşıyı dolanıyorum ne yapayım :5:
Çok yaralıyım ve sinirlerim bozuk bu konuda o yüzden biraz uzun oldu canım kusura bakma.

günaydın kızlarr

deryacım
hastasın sanırım kaçırdım benn geçmiş olsun
ılıkballı süt çok ii gelir cnm dene

sevgi
cnm nasılsın nasıl oldu ev ahaliniz
bu arda izinleirni okudum yazamadım sevindim cnm senin adına
evi hallettik şimdi iş kaldı krediye sevgi
ödemeyi şöle diyor müthyit
1 milyar verip sözleşme yapcaz
2 ve 3 kata kadar çıkıncada
60 milyar diyor ama okadar verebilcezmi bilemiyorum
kalanıda ev tesliminde:26::26:

nasıl sence ödeme? çok ödeyecez gibi geldi bana

günaydın banu liliyum nasılsınız

Günaydın selma ablacım,ben iyiyim sen nasılsın :61:

günaydın kızlarr

deryacım
hastasın sanırım kaçırdım benn geçmiş olsun
ılıkballı süt çok ii gelir cnm dene

sevgi
cnm nasılsın nasıl oldu ev ahaliniz
bu arda izinleirni okudum yazamadım sevindim cnm senin adına
evi hallettik şimdi iş kaldı krediye sevgi
ödemeyi şöle diyor müthyit
1 milyar verip sözleşme yapcaz
2 ve 3 kata kadar çıkıncada
60 milyar diyor ama okadar verebilcezmi bilemiyorum
kalanıda ev tesliminde:26::26:

nasıl sence ödeme? çok ödeyecez gibi geldi bana

Sağol banucum bugün çok daha iyiyim,hemen antibiyotiklere atılırım ben hasta olunca hiç dayanamam.Kimisi vardır alışmamak için ilaç içmez,ben yapamıyorum onu.Ama 2 günde de iyileşiyorum.

Sevgicim ah ahhh sana şu kadar diyeyim yalnızken daha iyi spor yapıyorum.Yanımda biri varken sohbetteb koşamıyorum ama yalnızken bir takıyorum kulaklığımı zaten sevdiğim parçalarla kendimi kaptırıp koşuyorum.Yani bana kalsa zaten hep yalnız çıkarım ama gel gelelim eşim bu konuda nuh diyor peygamber demiyor.Bizim bu parkta 4 sene önce daha biz gelmeden bir tecavüz olayı olmuş onu duymuş imkanı yok yalnız yollamıyor.Ne tartışmalar yaptık ne inatlar ettim çıktım daha kötü oldu açtı telefonu kapatmadı yol boyunca.Ben de geçen sene baktım sporsuz olmuyor,e arkadaşım da yok mecbur yalan söyledim ne yapayım arkadaşla gidiyoruz dedim yalnız çıktım.4 senelik evliliğimde söylediğim tek yalandır bu.Şu an bile bir duysa tahmin bile edemiyorum neler olur :18: Ama vicdanımı sorsan kendi kendimi yedim o yüzden bu sene yapamıyorum. :59:
Canım işte durum böyle,o yüzden hava güzel olunca deli gibi arkadaş aranıyorum,eğer bulamazsam en kötü çarşıyı dolanıyorum ne yapayım :5:
Çok yaralıyım ve sinirlerim bozuk bu konuda o yüzden biraz uzun oldu canım kusura bakma.

oğlumun doğumundan sonra ücretsiz izin almıştım ve 96 kiloya kadar çıktım, eşime dedim bu böyle olmayacak, ben yürüyeceğim, bizim evin bulunduğu muhit çok müsaitti hatta yürüyüş parkuru bile vardı, gelgör ki, oğlum daha 1 yaşındaydı ve ben yürüyüşe çıktıktan 5 dk sonra eşim arayıp, gel çocuk durmuyor diyordu, eeee 10 dk da ne kadar terlenir ki? dedim olmuycak böyle, gittik bi koşu bandı aldık, ve ben sabah yarım saat akşam yarım saat koşup 1.5 ayda 78 kiloya düştüm, şimdi 600-700 tl ye işinizi görecek fonksyonlarda bir çok bant seçeneği var, hele taksit seçenekleri bu kadar cazipken, bence bir bant alın derim ben. :)

Günaydın selma ablacım,ben iyiyim sen nasılsın :61:

Sağol banucum bugün çok daha iyiyim,hemen antibiyotiklere atılırım ben hasta olunca hiç dayanamam.Kimisi vardır alışmamak için ilaç içmez,ben yapamıyorum onu.Ama 2 günde de iyileşiyorum.

deryacım bende o antiiotik içmeyenlerdenim cnm
ama benimkisi istem dışı oldu 9 ay gebelik
2 ılda emzirme derken vucudum ilaç almamaya alıştı

selam selma abla ii sayılırım sen naılsın:86::86:

oğlumun doğumundan sonra ücretsiz izin almıştım ve 96 kiloya kadar çıktım, eşime dedim bu böyle olmayacak, ben yürüyeceğim, bizim evin bulunduğu muhit çok müsaitti hatta yürüyüş parkuru bile vardı, gelgör ki, oğlum daha 1 yaşındaydı ve ben yürüyüşe çıktıktan 5 dk sonra eşim arayıp, gel çocuk durmuyor diyordu, eeee 10 dk da ne kadar terlenir ki? dedim olmuycak böyle, gittik bi koşu bandı aldık, ve ben sabah yarım saat akşam yarım saat koşup 1.5 ayda 78 kiloya düştüm, şimdi 600-700 tl ye işinizi görecek fonksyonlarda bir çok bant seçeneği var, hele taksit seçenekleri bu kadar cazipken, bence bir bant alın derim ben. :)

Evet en mantıklısı o,hep aklımda zaten ama seneye kışa alacağım inşallah.Bu sene durumlar pek uygun değildi.Ama yine de dışarı da koşmak gibisi yok :16:

deryacım bende o antiiotik içmeyenlerdenim cnm
ama benimkisi istem dışı oldu 9 ay gebelik
2 ılda emzirme derken vucudum ilaç almamaya alıştı

selam selma abla ii sayılırım sen naılsın:86::86:

E şanslısın o zaman çünkü ufacık hastalıkta da hemen antibiyotik yutmak hiç sağlıklı değil..

mekikkk aletim bozuldu:14::14::14:
ne güslede toparlnamıştı karnım yanklarım filan yaa:14::14::14:

günaydın kızlar bugün direksiyon sınavım vardı çok kötü geçti yüzlerce kişi vardı sınava giren onların yaptıqı hatalar bizide telaşlandırdı arabayı çalışır vaziyette teslim aldım dalqınlıqıma gelip çalışan arabanın kontaqını çevirmeye çalıştım uyardılar araba çalıyor dediler kalkış yaparkende el frenini indirmeyi unuttum yanımdaki hoca çaktırmadan indirdi ama müfettişler görmüşlerdir diye düşünüyorum neyse kalkışımda problem yoktu sinyali verip kalkış yaptım ve devam ettim kavşaqa gelince kırmızı ışık yandı durdum devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş devam et dediler o arada yetmiyormuş gibi arabayı stop ettirdim tekrar çalıştırıp u dönüşü yaptım dönüşümde hata yaptıqımı sanmıyorum devam ettim saqa çek dediler sinyal verip saqa çektim duruşum gayet güzeldi el frenini çekip çıktım ve şuan moralim çok bozuk ben normalde bu hataların hiçbirini yapmam arabayı hiç stop ettirdiğimi hatırlamıyorum el frenini indirmeyide hiç unutmam bugün bana ne oldu anlamadım 2.5 tan sonra sonuçlar belli olucak kazanamadıqımı adım gibi biliyorum 15 gün sonra kazanamayanlar tekrar sınava girecek ve ben bu stresi tekrar yaşamak zorunda kalıcam :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X