Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Çok şükür sabah bende erken kalktım adaşım kadar erken olmasada

Bİraz mutfağı toparladım yumurtalarım haşlanana kadar sonrada küçük kuzuyla kahvaltıya oturduk

Büyük sağ olsun uyuyor bende nasılsa 15 günü kaldı diye ilişmedim sonra nasılsa 6da uyanadak yer gün
Şimdi buralara bir bakıp sonrada yine işlere girişeceğim
Hatta önce öğlenlik yemeğimizide ateşe koyacağım

Annemin işi belli olmaz iki saat sonra hadi gidelim derse bari yemeklerim hazır olsun

Bugün ille bana ayakkabı ve pantalon bakacakmışız

Ben evlatlarıma annem desen bana yapmak için çabalayıp duruyor

Kız kardeşimede tatile gitmeden evvel ayakkabılarını almış tabi ben kendime bulamadığımdan hala arıyoruz

inşallah bugün bulurum gönlüme göre ve ayağıma göre bişey

yaz bitti ben hala yazlık ayakkabı bakıyorum

artık seneye hazır olur nasılsa mevsimlik çok var ayakkabım

Şöyle güzel bir siyah kot yada ince pantalon bakacağım birde kendime hem bayramda üzerine birşey uydurur giyerim
Eğlenmenize çok sevindim ama keşke sonu kötü bitmeseymiş

Seni çok iyi anlıyorum canım insan bazen duramıyor işte

ama sonuçta yine olan sana oldu çünkü af edersin totonuda yırtsan onlar gelecek o yüzden hiç huzurunu bozduğuna deymez

Hee içindekileri tabiki söyle ama sakın sesini yükseltmeden

en tatlı halinle ben babanı düşünüyorum işte şöyle olsaya böyle olsaya ( ama hiç kendini konuya katmadan

)
Eminim eşin senin o anda babasını düşünmen karşısında hem şaşıracaktır ( erkeklere göre sanki hiç onların ailelerini düşünmüyormuşuz gibi gelir ya hep :) ) hemde sana istesede sesini yükseltemeyecektir

Arada kendin konuyu açıp en tatlı halinle onların iyiliği için şöylemi yapsak böylemi yapsak de

emin ol zamanla eşin ulen bu hatun bizimkileri bukadar düşünüyor üzerine gitmim bari diyecektir

yada bir sorun olduğunda ya Allahtan korkun bu kadın sizin için neler düşünüyor siz ne diyorsunuz der

Cecom insulin direncini yenmek icin minik dahi olsa kacamak yapmamak lazim o zaman tekrar sil bastan oluyor cunku enistem de pisman olmus gerci
gnde en az yarim saatcik cecom bu kadar sporu istersen yapabilirsin
adimsayari bizim saglik ocagina sordum oyle bir uygulama yok dediler belki ist da dagitiyorlardir cok iyi olur senin icin cnm ama cep uygulamasi da var onu da indirebilirsin tek sorun surekli uzerinde tasimak zararli oldugu icin de bir gun denedim sonra vazgectim ben
Haklsıın canım bir daha tübe

Çok şükür bu sabah çok çok dinç uyandım

aklımın ucundan bile tatlı birşey geçirmeyi düşünmüyorum
Valla adımsayarı sağlık ocağına soracağım eğer yoksa kesin bir tane alırım sonuçta cepteki programlar ne kadar sağlıklı olur bilimyorum

en ufak titreşimde adım atmış gibi olur o yüzden pek güvenemiyorum ona

Zaten onlar pahalı birşeyler değilki

annem getirmişti bir ara almanyadan ama sağ olsun babası kılıklı büyük kız onu incelemek için sökmüş içi nasıl diye ve kırmıştı ( daha o zaman 6 yaşında falandı :) )
Afiyetolsun cecom sabah kahvaltinda z yagi goremiyorum cnm cepten girdigim icinmi acaba
Canım omleti pişirirken zeytinyağıyla pişiriyorum

birde zeytinlerim devamlı zeytinyağında zaten

süzüp alıyorum kavanozundan
kaptanım listeyi hazırlayabildinizmi bu hafta topikte durumlar nasıl meraklandım :)
Canım geçmişe bakarsan adaşımın listesini görürsün

herhalde yoğunluktan aradan kaçmış olabilir