80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada menüm dolu farkındayım ben d önce itiraz ettim diyetisyenime bu kadar yiyiemem diye ama yiyeceksin dedi valla:) bunca zamandır bi sürü diyet yaptım bi sonuç vermedi insülin direnci beni delirtiyor ..şimdi işe yarıyor gibi..uymaya devam edeceğim..tabii leslie ile programa da devam..

iyi geceerr
2 gündür annemde ikamet ediyorum ve net varken fırsatı değerlendirmek lazım..

çokda yorgunum gözümden uyku akılyor ama sizede bakmadan olmaz..
anneme kışlık sos yaptım bu akşam,40 kğ domates bitti şükür..

evim yok amma turşum var..pazardan 20 ş salatık aldım,turşu kurdum..bir evim bilem yokken hala turşu derdindeyim..

sanki nereye götüreceksem turşuyu..sabahda çaşıdaydım..çok yoruldumm çokkk..

cecommm hala oluyormuşn ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah..
işallah gelinizle kardeşin bebeğin sorumluğunu almayı öğrenirler..allah yardımcısı olsun bebişin.açıkcası bende endişelendim bebiş için..ama rabbim herşeyi ayarlamıştır işallah bebek onlar için uğurlu olur..

eylül sıla ameliyat oldumu kızlarr..
geçmiş yapamadım kimseden haberim yok..meleğimin annesi işallah iyidir..
mervişin gebeik ne alemde..gülayy kp geliyormuş allah yardımcın olsun.

.bizim yesemin gelmiyormu yoksa..hiç görmedim .

neyse netten ev ilanlarına bakıyım,işalah hayırlısından bir ev bulurum..bulmasına buluyorumda kocadan pek emin değilim ..bbeni oyalıyor olma ihtimali çok yüksek..işallah öyle bişey yapmıyordur.iş inada gitti bi kere..beni çocuk gibi kandırıp duruyor,milletde duymuş olan biteni,gururum el vermez artık istediğimi yapmadan eve gitmeyi..
gerçi evde gelmiycem ben kendi evime gidicem diye şart koştum..

kafam çok karışıkkk kooparatif hissesimi aldırsam,yoksa bankadan kredimi çekip bi dairemi alsakk..birinde faize bulaşıcaz açıkcası pek içime sinmiyor o yönü..
birinde kooparatif hissesi alırsak,fiyat yüksek olucak ev bitiminde..ne yapıcam ne edicem bilmem..
açıkcası daha parada yok ortada,az bir miktarla bişeyler yapmaya çalıcaz..

iyi gecelerrr kızlarr ben az daha düşünüyüm ..

Kizlar merhabalar.bugun tartiya ciktim ve 82yi gordum artik araniza katilmamin vakti geldi diye dusunuyorum.sanirim gunluk menuler ve kilolar yaziliyor yine de bilen hiri beni yonlendirirse sevinirim :)
Kilo 82
Menü--》sinirsiz salatalik-5 hurma-1dogadan form cay
Diyete basladiginiz ya da ara verip devam ettiginiz gun bunu deneyin en az 1 kilo verirsiniz hem de midenizi terbiye edersiniz bakalim ben yarin kac cikacagim :)

Bugun basladım leslıe 15 dk 1 mil yurusyus yaptım sımdı dondurma yıycem :) cok sıcakladım

Canım dondurma çok fazla kalori içeriyor onun yerine mesela 1 tabakbulgur pilavı ve 1 kase yyoğurt yesen o dondurma kadar kalori almazsın insanın canı istiyo ama sonra sporla vericez diye canimiz çıkıyor. :110::KK54:

Urma
Canım dondurma çok fazla kalori içeriyor onun yerine mesela 1 tabakbulgur pilavı ve 1 kase yyoğurt yesen o dondurma kadar kalori almazsın insanın canı istiyo ama sonra sporla vericez diye canimiz çıkıyor. :110::KK54:[/QUOT. Bana dondurma kılo aldırmıo dedıler :/ ayy desene ben hergun kıloma kılo katıomusım :,( valla bı 5. Grup sayesınde bıde sızın sayenıZde iştahım kapandı :)))))))))

N
2 kilo gitmisss :) ilk hedefim 75 kaldi 5 :)

masallah canim ne guzel vermişsin. :nazar::nazar:benim de ilk hedefim 75 başlayalı 1 hafta oldu 86.8 dim şimdi sabah açken 81.5 akşam tokken 82.0 oluyor bu hafta kazandigim lise formasini alicaz ama hemen terzi de paca falan ayarlatmiycam kim bilir okulun acilcagi gune kadar 3 kilo falan verirsem bi beden kucugunu alirom:KK58::KK66::KK48::KK48:

Son düzenleme:
Sız hedeflerınızı haftalık mı alıosunuz mesela ben 82 yım 55 olmak istiyorum

Hayir canim
baslangic kilonu ve hedefin boyun ve yasin listeye ekleniyor her hafta cuma günü kilo bildirimi yapiyorsun ona gore listeler hazirlaniyor ve o hafta grupta kac kilo verirsen on gore bi siralaman oluy o haftaki listede .

Eee çok gızel mıs :)) ben 2 kilı verem 1. Olursan noluo :) tatlı hakkı verılıo mu :)

Hayir canim verilmiyo istersen yiyebilirsin ama tartiya cikinca bize kizma mesela ben geçen hafta sali katildim cum gunu daha 3gun olmustu normalde cumadan cumaya kilo bildirimi yapiliyor 3 gunde 3 kilo verdim grupta birinci oldum ama tatli yok diyet spora devam daha cok yolum var.onemli olan kararlılık.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür fırsat bulup geldim :KK48:
ASlında birazdan komşu ablam kahve içmeye gelicek ama dayanamadım o gelene kadar yazayım dedim :KK48:
Kahvaltımı ettim ve büyük ihtimal bugün evde oturup ütülerimi yapacağım ;)
Tabi anam yine arayıp ille gel demezse :KK48::KK48:

iyi geceerr
2 gündür annemde ikamet ediyorum ve net varken fırsatı değerlendirmek lazım..

çokda yorgunum gözümden uyku akılyor ama sizede bakmadan olmaz..
anneme kışlık sos yaptım bu akşam,40 kğ domates bitti şükür..

evim yok amma turşum var..pazardan 20 ş salatık aldım,turşu kurdum..bir evim bilem yokken hala turşu derdindeyim..

sanki nereye götüreceksem turşuyu..sabahda çaşıdaydım..çok yoruldumm çokkk..

cecommm hala oluyormuşn ,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin işallah..
işallah gelinizle kardeşin bebeğin sorumluğunu almayı öğrenirler..allah yardımcısı olsun bebişin.açıkcası bende endişelendim bebiş için..ama rabbim herşeyi ayarlamıştır işallah bebek onlar için uğurlu olur..

eylül sıla ameliyat oldumu kızlarr..
geçmiş yapamadım kimseden haberim yok..meleğimin annesi işallah iyidir..
mervişin gebeik ne alemde..gülayy kp geliyormuş allah yardımcın olsun.

.bizim yesemin gelmiyormu yoksa..hiç görmedim .

neyse netten ev ilanlarına bakıyım,işalah hayırlısından bir ev bulurum..bulmasına buluyorumda kocadan pek emin değilim ..bbeni oyalıyor olma ihtimali çok yüksek..işallah öyle bişey yapmıyordur.iş inada gitti bi kere..beni çocuk gibi kandırıp duruyor,milletde duymuş olan biteni,gururum el vermez artık istediğimi yapmadan eve gitmeyi..
gerçi evde gelmiycem ben kendi evime gidicem diye şart koştum..

kafam çok karışıkkk kooparatif hissesimi aldırsam,yoksa bankadan kredimi çekip bi dairemi alsakk..birinde faize bulaşıcaz açıkcası pek içime sinmiyor o yönü..
birinde kooparatif hissesi alırsak,fiyat yüksek olucak ev bitiminde..ne yapıcam ne edicem bilmem..
açıkcası daha parada yok ortada,az bir miktarla bişeyler yapmaya çalıcaz..

iyi gecelerrr kızlarr ben az daha düşünüyüm ..

Canım kesinlikle çok haklısın bir kere laf ağzından bir kere çıkar üstelik dediğin gibi döndüğün an hiç birşey değişmez ömür billah :KK66:
Sen bilirsin ama kooperati her ay kira öder gibi olsada baya fark var diyorsun ( tabi kooperativin birde ne zaman biteceği var )
Eğer eşin teminat gösterebilecek bir malı varsa krediyle ev alırsa en azından hemen hazır evlere bakabilirsiniz ama işte ondada faiz olayı yüksek :KK64:
Valla ben bile karar veremedim ama eşinle oturup ayrıntılı konuşursanız inşallah ortasını bulursunuz ;)

Herşey bir an önce düzene girerde aramıza dönersin inşallah ;)
Özledik valla senin hoş sohbetini :KK15::KK15::KK15::KK15:

Kizlar merhabalar.bugun tartiya ciktim ve 82yi gordum artik araniza katilmamin vakti geldi diye dusunuyorum.sanirim gunluk menuler ve kilolar yaziliyor yine de bilen hiri beni yonlendirirse sevinirim :)
Kilo 82
Menü--》sinirsiz salatalik-5 hurma-1dogadan form cay
Diyete basladiginiz ya da ara verip devam ettiginiz gun bunu deneyin en az 1 kilo verirsiniz hem de midenizi terbiye edersiniz bakalim ben yarin kac cikacagim :)

Bugun basladım leslıe 15 dk 1 mil yurusyus yaptım sımdı dondurma yıycem :) cok sıcakladım

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr :KK3:
Bendeniz Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim ;)

Eee çok gızel mıs :)) ben 2 kilı verem 1. Olursan noluo :) tatlı hakkı verılıo mu :)

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: yok öyle tatlı :KK66:
Bizlerden motivasyon yeter

Kizlar selam benim bi sorunum var.
Bi iki gundur midem kotu benim. surekli biseyler atistirma.ihtiyaci duyuyorum malesef. kendimi tutuyorum ama midem.bulaniyo gibi oluyo. klimaydi sicakti ondan da olablir ama rahatsizm cok. kusmaktan da cok korkarim o yuzden bulanmasin diye yiyesim geliyor.
Merak ettigim talcid alsam leptini bozar mi ilac..
Birde ben bi bucuk aydir her sabah iki yumurta yedim.eksiksiz ama midem.kabul etmiyo artik. acaba iki gun falan sabahlari yumurta yerine muz.mu yesem ?

Muz
Kizlar selam benim bi sorunum var.
Bi iki gundur midem kotu benim. surekli biseyler atistirma.ihtiyaci duyuyorum malesef. kendimi tutuyorum ama midem.bulaniyo gibi oluyo. klimaydi sicakti ondan da olablir ama rahatsizm cok. kusmaktan da cok korkarim o yuzden bulanmasin diye yiyesim geliyor.
Merak ettigim talcid alsam leptini bozar mi ilac..
Birde ben bi bucuk aydir her sabah iki yumurta yedim.eksiksiz ama midem.kabul etmiyo artik. acaba iki gun falan sabahlari yumurta yerine muz.mu yesem ?
yumurtaya gore kalorılı dıe bılıom

kızlar günaydın
bu gün yine yoğun bi gün olacak çok uğrayamıcam çok pardon
dün menu yazamadım bildiriyorum
sabah kk sına ek avakado
öğle ızgara köfte+patlıcan salata
akşam etli yarma çorbası+kabak yemeği+yoğurt
spor: sabah 30dk +akşam 45dk yurume

ben gelddimm
nasılsınız kızlar,ayyüzlüm nerelerde kp geldi sanırım ortada yok,sweetcim de yok ,eylül yok ,nesliyi gördüm birde canım ceco yu,yeni kızlar gelmiş ,hepside hoşgelmiş...
annemlerde net var ,hazır neti bulmuşken hem sizi görüyorum hemde netten evlere bakıyorum fırsat bulmuşken..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür fırsat bulup geldim :KK48:
ASlında birazdan komşu ablam kahve içmeye gelicek ama dayanamadım o gelene kadar yazayım dedim :KK48:
Kahvaltımı ettim ve büyük ihtimal bugün evde oturup ütülerimi yapacağım :KK66:
Tabi anam yine arayıp ille gel demezse :KK48::KK48:

Canım kesinlikle çok haklısın bir kere laf ağzından bir kere çıkar üstelik dediğin gibi döndüğün an hiç birşey değişmez ömür billah :KK66:
Sen bilirsin ama kooperati her ay kira öder gibi olsada baya fark var diyorsun ( tabi kooperativin birde ne zaman biteceği var )
Eğer eşin teminat gösterebilecek bir malı varsa krediyle ev alırsa en azından hemen hazır evlere bakabilirsiniz ama işte ondada faiz olayı yüksek :KK64:
Valla ben bile karar veremedim ama eşinle oturup ayrıntılı konuşursanız inşallah ortasını bulursunuz :KK66:

Herşey bir an önce düzene girerde aramıza dönersin inşallah :KK66:
Özledik valla senin hoş sohbetini :KK15::KK15::KK15::KK15:

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr :KK3:
Bendeniz Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim :KK66:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: yok öyle tatlı :KK66:
Bizlerden motivasyon yeter
sağol canım arkadaşım ,iyiki vasınız..
sizin desteğinizi hep yanımda hissediyorum inan.
dediğin gibi söz ağızdam 1 kez çıkar..ben zırt pırt kocaya küs giden bi kadın değilim hatta hiç yaşamadık böyle bir şey daha önce..
gerçi nasıl küsüz oda belli değil ya...bana göre eşim için bir fırsat bu..bu durumu kullanıp kaynımdan hakkımız olan parayı aldı aldı,yoksa ömrü billah bizim banker bilo bizi yemeye devam edicek..

kaynımda elden utanırsa belki verir..

..hısım akraba arıyor birsen yapma etme deli eltinin lafı içinmi yuvanı yıkıcan diye..
kaynım da eltimde 1 defa arayıpda ya sana yalan söylemişler biz öyle bişey demedik,yada arayı bulmak için falan aramadılar sağolsunlar....

demekki istedikleri şey buymuş..

daire meselesi kafamı çok karıştırıyor..gerçi alınacağıda ne malum amma..
belediyenin kooparatifleri var,onlar güvenilir 6 yıl falan sürücekmiş ödemeleri,şu anda oturabilir hisseler var onlardan istiyorum..banka faizine bulaşmak istemiyorum..gerçi hesap hep aynı..kooparatifede fazladan 15 bin vericez banka faizinede..

elde nakit olmayınca illaki fazladan para ödüycez..

selamun aleyküm kızlarr
bi fırsat bulmuşken size yazmak istedim..sizleri çokkk özledim çünki

direnişin 18..günüydeyim..vaz geçmiycem ve çocuğuklarımın hakkını zorda olsa alıcam işallah..
ne hakı diycelsiniz tabii..ne alaka..

zaten evimi bırakıp gitmemin en büyük sebebi bu..tabii kv görümce cabası ama birde kocamın eşşek gibi çalışıp karın tokluğuna çalıçması en büyük sorun..

kaynımla kocam.ortak.nasıl ortaklıksa bu..yıllardır onun borcunu öder dururuz..onun yuvasını kurucam diye göbeğim patlamıştı kaç sene kız aradım,düğünde tek koşturam bendim ,ama o benim yuvamı yıkıcak nerdeyse.4 senelik evli,ben 15,hatta 16 olucaz yakında ,tabii evli kalırsak..

ben 15 yılımı onların borcuyla derdiyle geçirdim..sürekli sıkıntı,sıkıntının kaynağı kaynım zaten..kv min tüm malını mülkünü batırdığı yetmez gibi benim herifide yolup bırakıyor..adamı evlendirince akıllanacak sandım ,birken 2 oldular..

evlendi 3 ay sonra hemen bi eve girildi, iyi dedim kira verecene varsın olsun bizede alınacaktır eşşek değiller yaa..

normalde büyüğe önce alınır..ben 15 sene diş sıkmışım bişey yok hanım kapıdan adım attı tak hemen kendi evine oturdu..

otursun oturmasınada,bizimkilerinki nasıl ortaklıksa para bölüşülmez..benim ne bi param var ,ne altınım ne eşyam nede arabam..onların ev ,araba , altın ,eşyalarhepsi var evlenirken alınan eşyalar atıldı yen,si alındı daha 3 senelik evli..
hadi atsın alsın ,paramızı bölsek hiç sorun yok. isterse her ay eşya değiştirsin 2 ev alsın .ama yok, para bölüşmek yok ,,gelir ve biter biz görmeden..

biz bayramda kaplıcaya gitmiştik hani.

elti hanım buna çıldırmış,vaaayy efendim onlar gitti para harcadı ,ille bizde bir yere gidecez onların harcadığı kadar harcıycaz..
b
bunuda benim görümce yetiştirdi sağolsun..kv evinde bedava oturuyormuşuz,..daha nelerrr nelerrrr..

cinlerim tepeme geldi resmen..ülen sana 200 milyarlık ev alındı ses etmedim,arabaya sahip çıktın ses etmedim,eştalar atlıp yenisi alınıyor ses etmiyorum ,yeter artık iyice enayi bellediler beni..kocama resti çektim.madem kıçı kırık bi kaplıcanın yarışına girmiş daha dün gelmeyle,hiç bir emeği bile yokken tuttunuz evini aldınız araba verdiniz kimse kıskandı demesin diye ses etmiyordum ama,yeter ben kaldıramıyorum bu durumu. ya sende benim çocuklarımın hakkı olan evi alırsın yada kendini yeni bir hanım alırsın diyip evi bıraktım çıktım..

gerçi olan bana oldu,2 çocula orda burda çok sıkıntı oluyor ama pes etmiycem..hiç allah korkusu yok bunlarda,çalışan kazanan benim saf kocam ama sefasını süren kaynım..

kocam hala durumu tam idrak edemiyor..ee zaten onun hayatında pek bişey değişmedi,adam zaten hep yollarda.ben anasıyla babasıyla otururken oda deli gibi çalışıyordu..şimdi ben kendi ailemin yanında oturuyorum o yine deli çalışıyor..

allah benim kocaya akıl banada hayırlısından bi ev versin işallah.yoksa çok orda burda elimde çanta gezerim..
yada tepem atıp boşuycam..

çokk yazdım ama çokk da bunaldım..sizler beni tanırsınız,millet kıskanç diyecekmiş diye çoluğumun çocuğumun hakkını o ............kaynımamı yedireyimmi yoksa kötü ve kıskanç olmayı göze alıp hakkımı almaya çalışaymmı..

hepinizi çokkk çokkk öpüyorum..
canım hoşgeldin özlettin kendini
direnişinde haklısın hakkını almalısın bence
koperatif fikri bana çok hoş gelmedi emlak işinde olduğumu biliyorsun sanırım koperatifler çok sağlıklı olmaz. bitmiş eskide olsa başını sokacağın bi ev bulmaya çalış.en güzeli az özde olsa senin olan neticede. bende 13 yıl önce 15 yıllık bir binadan ev alıp borcumu bitirince allah nasip etti yeni bir ev sahibi oldum ama 6 yıl bekledim.sende eski meski al sonra daha iyisini alırsın birikimin olur.
hakkında hayırlısı olsun öptüm

Back
X