Evet canım evhanımıyım

Aslında hep çalışmak istemiştim yeni evliyken ama eşim o dönem kıskançlığından izin vermedi sonrada çocuk doğunca onunla ilgilenmek istedim

sonradan eşim izin verdi hatta kendi istedi ( totoşu para konusunda sıkışınca

) ama bu seferde ben rahata alışınca işim olmaz totoşuna güvenmeyen evlenmeseymiş dedim

Hala istiyorum aslında birşeyler yapmayı ama ufaklığın okula başlaması lazım ancak ondan sonra olur oda Cafe hayalimiz var eşimle ancak o olursa

sonuçta kim 34 yaşında tecrübesiz birini işe alırki

Tecrübe var da 15 senedir hiç çalışmayınca başkasının emrinde çalışmak zor gelir diye korkuyorum ve kimseyi zorda bırakmak istemem

İleride Rabbim nasip ederde hayalimizi gerçekleştirebilirsek kesin başında ben dururum diye düşünüyorum
Sağ olsun komşum dünya tatlısı ve inan bakışımdan bile benim nasıl olduğumu hisseden, her konuda konuşabileceğim beni anlayan biri

7 sene falan oldu herhalde bizim apartmana taşınalı ve inan en kötü zamanımda bile bana destek olan tek insandı Allah razı olsun

Bazen gelini yalvarıyormuş ona ille aynı eve çıkalim büyük bir ev alıp diye

okadar süper bir insan yani

tabi benim aklım gidiyor taşınırsa diye

( he ölene kadar kopmayacağım biri ama aynı apartmandaki gibi olmaz sonuçta taşınırsa )
Rabbim herkese öyle bir komşu, bir dost yakınında nasip etsin....Aminnnnnnnnn
Canım eminim başaracaksın

Eğer Leslieyi düzenli olarak yaparsan o kiloya indiğinde çok daha az gösterirsin

Bence bir kaç gün önce bir 1 mil yap iyice alıştığını hissettiğinde 2ye geçersin

birden kendini zorlama ki bıkkınlık gelmesin

Her gün yediklerini bildiriyorsun ve cumadan başlayarak en geç pazar sabahı bildirimini yapmış oluyorsun

Yeni gelen arkadaşlar 2.ci haftadan sonra listeye giriyorlar ama menü takibine direk girersin

( onu ben takip ediyorum

her gün de hatırlatırım

)
Eğer akşam giremiyecek gibiysen o zaman gündüzden yap menü bildirimini akşamda bunu yiyeceğim hesabı

Emin ol çok çok faydasını göreceksin
Ben bayadır buralardayım ama hep savsaklıyordum 2 haftadan sonra

hatta kaçamaklarım çoktu o dönem ara arada olsa

( kendime bu şaplak

) Şimdi tam 5 haftadır hiç bozmadan devam ediyorum ve 4 kg gitti ( bakalım cuma ne gibi bir süpriz yaparım

)
Ki hiç spor yapmadım sayılır ( sadece 2 gün yürüş gibi birşey yaptım oda AVMDe

)
Sporuda dahil edebilirsem çok süper olucak
Canım kendini aç bırakma kuzumuza yazık

Hİç birşey canın istemiyorsa kendine ayran yap, yoğurt ye yada ne bileyim cacık yap en azından yoğurttan proteinini alsın kuzu

Hatta yapabilirsen kendi yoğurdunu kendin yap

ben marketten günlük süt alıp yapıyorum inan çok lezzetli oluyor hatta bitmek üzere bu akşam eşim unutmazsa sütümü akşam yarım olmadı yarın artık

Çocuklar bile daha çok yoğurt yer oldu
Çorbayıda istersen tavuk suyuna yada et suyuna yap ki bari oradanda vitaminini alsın benim minik fasülyem