- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr 

Akşam yemeğimi yedim sonrada yine eşimin aklına uyup netten birşey sipariş verdik
sitenin adı tam benlik hatta
batangemi 

Eşime de dedim battı balık yan gider hesabı batan gemiden mal alıyoruz
Çok şükür bugünümde güzel geçti ( beslenme ve spor bakımından
)
Eşim gelirken halka tatlısı almış birde bak ne aldım diye sevine sevine bana gösterince hayatının fırçasını yedi adamcağız bile şaşırdı ne oluyor diye

Ulen hususi perşembe gecelerini mi bekliyorsun dedim nasıl gülüyor sonradan hakikaten geçen perşembede birşeyler getirmiştim yine dimi diye
Tabiki ağzıma bile sürmedim ( sağ olsun çok ısrar etti en azından bir ısırık al diye ama ben boşuna spor yapmış olmak istemiyorum o yüzden tadına dahi bakmadım
)
İnşallah karşılığınıda yarın alacağıma inanıyorum

Bu arada yarın kızkardeşimle Annemde bana geleceklermiş öğlen oturmaya
Hiç sorun değil benim açımdan çünkü kahve hariç birşey çıkarmıyoruz öyle durumlarda 
Nasılsa onlar öğle yemeklerini yiyip gelecekler
bende o arada çoktaaaaaaaaaaannn sporumu bile yapmış duşumu bile almış olurum 
Yemiyedin iyidi ama olan olmuş be güzelim o yüzden hiç boşuna canını sıkma
iyi düşün iyi olsun 
Akşam yemeğimi yedim sonrada yine eşimin aklına uyup netten birşey sipariş verdik
Eşime de dedim battı balık yan gider hesabı batan gemiden mal alıyoruz
Çok şükür bugünümde güzel geçti ( beslenme ve spor bakımından
Eşim gelirken halka tatlısı almış birde bak ne aldım diye sevine sevine bana gösterince hayatının fırçasını yedi adamcağız bile şaşırdı ne oluyor diye
Ulen hususi perşembe gecelerini mi bekliyorsun dedim nasıl gülüyor sonradan hakikaten geçen perşembede birşeyler getirmiştim yine dimi diye
Tabiki ağzıma bile sürmedim ( sağ olsun çok ısrar etti en azından bir ısırık al diye ama ben boşuna spor yapmış olmak istemiyorum o yüzden tadına dahi bakmadım
İnşallah karşılığınıda yarın alacağıma inanıyorum
Bu arada yarın kızkardeşimle Annemde bana geleceklermiş öğlen oturmaya
Nasılsa onlar öğle yemeklerini yiyip gelecekler
Kizlarrr bugun cok kotu gectiiiii
misafirim.wardi bi byyuk pisi hemde ne buyuk bi poaca iki patates biraz ispanak yogurtlu iki icli kofte 6 profitorol
kahwalridada.iki dilim.ekmek kasar yarim portakal...tarti gununden once cok yedim yaaa
Yemiyedin iyidi ama olan olmuş be güzelim o yüzden hiç boşuna canını sıkma