- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bu sıralamayı görmek için sabırsızlanıodum herkez nekadar güzel kilolar vermiş 1. sırada olmakta ayrıca bi keyifliymişCuma Kilo bildirimleri
İsimler ...................Geçen hafta ....................Bu hafta ...........................Giden
oynakbasi34...............112.3 kg..........................110.5kg............................1.8 kg
mehtap507..................72.6 kg .........................70.8 kg.............................1.8 kg
Yıldız ...........................83.3 kg .........................83.7 kg ..........................+ 0.4 kg
Eddoras .......................79.8 kg .........................79.8 kg .............................0 kg
seher_yıldızı ................76.7 kg .........................76.3 kg ............................0.4 kg
yagmr_2008 ................82.8 kg ........................80.9 kg ............................1.9 kg
fezay .............................101 kg .........................99.5 kg .............................1.5 kg
Furker ..........................83.5 kg .........................82.2 kg .............................1.3 kg
Haftanın Sıralaması;
1.ci ...Yagmr_2008 ..........- 1.9 kg - ..........
2.ci ...mehtap507 /
..........oynakbasi34.....- 1.8 kg - ........
3.cü ...fezay........ - 1.5 kg ........
4.cü...Furker.......- 1.3 kg.......
5.ci ....seher-yıldızı .... - 0.4 kg- ......
6.ci .....Eddoras..... - sabit -( eminim haftaya bol eksi olur )
7.ci ...Yıldız....- +0.4 kg -( eminim ödemdir ve haftaya sendende güzel bir bildirim göreceğiz
)
işte bu sıralamayı görmek için sabırsızlanıodum herkez nekadar güzel kilolar vermiş 1. sırada olmakta ayrıca bi keyifliymişinşallah bu haftada böyle geçer ama ben bu aralar pek yazamıyorum çok koşuşturuyorum okulda 23 nisan hazırlıkları başladı malum bende gönüllü olarak oğlumun sınıfına kıyafet hazırlıyorum o yüzden ama su telaşe bitsin hep hep yazıcam
![]()
Geçmiş olsun mehtapçım ☺Gunaydin kizlar bende 12:00de kahvaltmi yaptim kizim ateslendi bugun uyuyor smdi
Sagol cnm bu dis mahvediyor cocugumu ya :-(Geçmiş olsun mehtapçım ☺
geçmiş olsun cnm benim oğlumda hasta 2 gün rapor verdi doktor sınıflarında 4 cocuk daha gitmemiş fena salgın var rabbim şifa versin hepsineGunaydin kizlar bende 12:00de kahvaltmi yaptim kizim ateslendi bugun uyuyor smdi
listede ben yokuummmCuma Kilo bildirimleri
İsimler ...................Geçen hafta ....................Bu hafta ...........................Giden
oynakbasi34...............112.3 kg..........................110.5kg............................1.8 kg
mehtap507..................72.6 kg .........................70.8 kg.............................1.8 kg
Yıldız ...........................83.3 kg .........................83.7 kg ..........................+ 0.4 kg
Eddoras .......................79.8 kg .........................79.8 kg .............................0 kg
seher_yıldızı ................76.7 kg .........................76.3 kg ............................0.4 kg
yagmr_2008 ................82.8 kg ........................80.9 kg ............................1.9 kg
fezay .............................101 kg .........................99.5 kg .............................1.5 kg
Furker ..........................83.5 kg .........................82.2 kg .............................1.3 kg
Haftanın Sıralaması;
1.ci ...Yagmr_2008 ..........- 1.9 kg - ..........
2.ci ...mehtap507 /
..........oynakbasi34.....- 1.8 kg - ........
3.cü ...fezay........ - 1.5 kg ........
4.cü...Furker.......- 1.3 kg.......
5.ci ....seher-yıldızı .... - 0.4 kg- ......
6.ci .....Eddoras..... - sabit -( eminim haftaya bol eksi olur )
7.ci ...Yıldız....- +0.4 kg -( eminim ödemdir ve haftaya sendende güzel bir bildirim göreceğiz
)
geçmiş olsun cnm benim oğlumda hasta 2 gün rapor verdi doktor sınıflarında 4 cocuk daha gitmemiş fena salgın var rabbim şifa versin hepsineunutmadan bende kahvaltıda 1 simit peynir domates fln yedim ama hiç spor yapmaya halim yok okadar uykum varki (gece güzel uyuduğum halde) az önce çıktım yataktan şu evi toparlıyım tekrar yatıcam sanırım oğlumla beraber inşallah hasta olmuyorumdur
![]()
Sagol yagmurcum snada gecmis olsun grip salginini atlattik smdide ateslendi cocgum portakal limon siktim icircem smdi sut urunleri protein vermiyorum hastayken daha cok hasta yapiomus
listede ben yokuummm
Amin cnm tesekkur ederim insallah ama iyi hissediyorum simdi kendimiCanım kuzuya çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah sende hastalanmıyorsundur
Oyy kıyamam canım senin kuzuyada Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn
Valla havalar bir öyle bir böyle derken hastalıklar maalesef kol geziyor
Anaaaaa ne olur kusura bakma kilonuda not etmiştim halbuki nasıl olduda eklemeyi unuttum ben seni yaa
Çoook özür dilerim canım haftaya kesinlikle çok daha dikkatli olacağım![]()