• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii :KK68:

Anam bugün ayağı yanmış kedi gibi paso dışardaydım :KK48:
SAbah 10:15de bir attım kendimi dışarıya bütün akrabaları toplaya toplaya ( arabaya sığdığı kadarını :KK48: ) günün yapılacağı yere gittik :KK66:
Bol bol kuranımızı okuduk ve sonra iş ikramlara geçti :KK48:
Valla çok şükür hasarsız atlattım inatla hamurişlerinide yemedim tatlı olarak yapılan kadayıfıda ağzıma bile sürmedim :21::21::21::21:
Sadece ev sahibinin hatrına ( 1 KK kadar pırasalı bir börekten tadına baktım, maş fasülyesinden yapılan bol yeşillikli salatayı yedim 1 kase :KK66: Bu arada evsahibi 71 yaşında :KK53: çokda kırılgan sağ olsun :KK48: )

Tam evden çıkacakken birde Ölüm haberi aldık o_O
Eşimin halasının KPsi vefaat etti tabi bu durumda eşimde cenaze evine gitti amcasıyla birlikte :KK57: orada işleri bitine bizim olduğumuz yere geldi ve birlikte döndük :KK66:
Tabi felaket trafik olunca 2 saatte ancak geldim 45 dakikalık yoldan ve felaket yoruldum dur kalk yapmaktan :KK53:

Eve geldim tam üzerimi değiştirip yayılmak için hazırlanırken eşim ya ufak halam çaya bekliyor dedi ve evde biraz bireşyler atıştırıp ( malum gittiğim yerde sırf salata yedim sayılır ve felaket acıktım ) ( birşeyler dediğimde 1/4 porsiyon çiğ köfte :KK48: )
Direk halamıza geçtik ve daha yeni geldim :KK66:
Bugün içim dışım şekersiz çay oldu :KK48: geç oldu ama birazdan türk kahvesi içip kendimi yatağa atarım sanırım yarım saate kadar :KK48:

ARtık yarın inşallah çok geç uyanmam bu yorgunluğun üzerine :KK48:

Dün menü paylaşmayı unutmuşum hazır aklımdayken menülerimide paylaşayım :KK66:

Cuma;
Kahvaltı; Omlet ( 2 yumurtadan ),10 yeşil zeytin ve nereden aklıma geldiyse tonbalığı :KK48:
ara; şekersiz kahve
ara; 1 koca bardak ayran
Akşam; 1 kase zeytinyağlı barbunya, 1 koca kase marul salatası bol limonlu

Cumartesi;
Kahvaltı; 2 yumurtalı omlet, 1/2 turp, 10 zeytin ve bir büyük bardak ayran ( buz gibi :kk77: )
ara; bol su
ara; ( gündeki ikram ) 1 kase maş fasülye salatası bol marullu, dereotlu, maydanoz ve taze soğanlı, 1 KK pırasalı börek
ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 1/4 porsiyon çiğ köfte ( kaçamaktan saymıyorum çünkü cidden hem fazla değildi hemde açtım :KK48: 2 bardak ayran

ara; şekersiz 3 adet çay

bende 84 kilo olarak aranızdayım.nasıl bu hale geldim bilmiyorum.diyetisyenle 15 kilo verdim 2 sene önce ve aldım.duygusal açım sürekli yeem istedi ne olur yardım edin bana

85 sanki kilit nokta :KK70: Kaç yaşındasın? ne zamandır diyet yapıyorsun?
Yeni başladım ben. Daha doğrusu bi kaç haftadır yapıyorum ama 5 gün diyet yapıyosam 3 gün yapmayıp bir verdim bi aldım. Anlamsızdım :KK70:
Diyet yapmıyorum valla şu an sadece tatliyi kestim 26 yaşındayım 1.73 boyum doğumdan sonra 103 u gordum:) dukan yaptım 7 lere indim bıraktım şimdi 85 im

Back
X