- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok geç oldu ama yeni geldik eve ve sizede bir bakayım dedim 
Çok şükür bu çay faslınıda hasarsız atlattım
Bİr sürü şey yapmış ve ben hiç birini yemedim sadece 3 tane ufak mercimek köftesi ( Aslında Allah biliyor ya daha yiyesim vardı ama Allahtan tabak çok uzağımdaydı ve o bir anlık istek şekersiz çayla bastırıldı

3 şekersiz çay ve bir şekersiz Türk kahvesiyle geceyi sonlandırdım
Müthiş bir sonuç canım ama inşallahda yağdan gitmiştir o güzel kilocuklar
Bİrde bizimle menülerini paylaşırsan sevinirim en azından herkes nasıl birşey olduğunu görür ona göre yapıp yapmayacağına karar verir
Çok şükür bu çay faslınıda hasarsız atlattım
Bİr sürü şey yapmış ve ben hiç birini yemedim sadece 3 tane ufak mercimek köftesi ( Aslında Allah biliyor ya daha yiyesim vardı ama Allahtan tabak çok uzağımdaydı ve o bir anlık istek şekersiz çayla bastırıldı
3 şekersiz çay ve bir şekersiz Türk kahvesiyle geceyi sonlandırdım
Kızlar iyi geceler bildirim yapmaya vaktim olmadı biliyosunuz kitaptan bahsertmiştim 4 günü kazasız belasız. Atlattım bugün yağ yakma diyetini birinci gunundeyim ve gerçekten kilom düştü vede karından ciddi şişlik gitti
Karın ölçüm 103 lerdeydi bugün 98,5 falan kilom 85 ti dun tartıldım 82,5 super 1 aydır kendimi paraliyorum kilo vercem diye muthiş motive oldum sadece ikinci gun öğleden üçüncu gün öğlene kadar biraz zorluyor yapmak iseyenler dip not şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar adım nurcan bu arada
Müthiş bir sonuç canım ama inşallahda yağdan gitmiştir o güzel kilocuklar
Bİrde bizimle menülerini paylaşırsan sevinirim en azından herkes nasıl birşey olduğunu görür ona göre yapıp yapmayacağına karar verir