Oh bee.sonunda kaptanım.Valla detoks yaptığımda çok fazla zorlamamaya çalışıyorumSağlık ocağından dönerken yürüyüşümü yaptım o bana yetti çünkü halsiz düşerim diye korktum acıkcası
Ne demek çok mutlu oluruz hem orayada yazarsın burayada
Gönlümüz birmiş demek
Olurmu kız burayı ihmal etmek yokhem bak kaçaklarda döndükçe ( tabi yeni arkadaşlarda geliyor ) burasıda canlanır motivasyonumuz dahada artar
Çok teşekkür ederim canım inşallah sende çok daha güzel sonuçlar bile görürsün
Yanlız bak Eddoras arkadaşımız gibi sakın daha etkili olsun diye fazla spora yüklenme ki halsizlik hissetme birde ben ilk yaptığımda çok çok az tuz kullanmıştım birde çok çok az sıvı yağ ( salatayı yiyemezdim öbür türlü) yinede gitti şükür
Takım yarışında bir arkadaşım yaptı ama tamamen harfi harfine uymuş tansiyonum düştü kötü oldum dedi ( çok çok az yemiş birde yağ ve tuz yok tabi ) onada demiştim kendini kötü hissedersen az tuz kullan yada atıyorum 1 bardak ayran iç o an diye ama kurallara uyayım demiş fena olmuşO yüzden dikkat et canım baktın tuzsuz olmuyor az kullan okadardan birşey olmaz nasılsa
Şimdiden kolay gelsin sanaNasılsa seni buradan takibe alırız biz an ve an
İyi akşamlar canım
Hadi bakalım tekrar start veriyorsun inşallah çok güzel kilolarda verirsin tez zamanda
Hele şükür topik ufak ufak canlanmaya başladı![]()
yardımların için çok teşekkürler
bende sporum az oldu diye üzülüyordum