SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Herkesin Anneler günü kutlu olsun

Rabbim Annesi vefaat edenlere sabır, kuzusu olmayanlarada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde Anne olmayı nasip etsin...Aminnnn
Dün sabah malum güne diye bir çıktım akşama kadar dışardaydım gelincede yorgunluktan sızmışım

Çok güzel geçti günüm hatta havada güzel olunca fırsat bulmuşken güzel güzel resimlerde çekildik
Bu arada gündeki ikramlardanda hasaar görmeden yırttım

Üstelik herkes iltifatlara boğdu beni ay çok güzel fark var helal kız sana hadi devam diye

hatta giderken 48 beden dar kalıp pantalon giydim birde benim bütün thirtler çok bol diye kızıma bol gelenlerden birini giydim

tabi bana dar geldi ama cidden eşimde beğendi

Artık kesinlikle kalori hesabı yaparak besleneceğim tabi karatayımsı
Bugünde hesapta kızkardeşimle Emirganda kahvaltı yaparız diyorduk ama kızı su çiçeği olmuş

tabi doktorda 1 hafta evde dinlensin haftaya gidersiniz demiş kuşum ama kahvaltıya gidicektik biz ya diye ağlayınca

Benim kızlar geçirdiler su çiçeği ama dışarda başkasınada bulaştırma riski var diye iptal ettik
Öğleden sonrada Decatlona gidiceğiz ailecek ( kızımada plates lastiği alacağım birde şu bacak içleri için olan çemberi kendime

)
Mrb ben selma 83 kiloyum 170 Boyum bende Zayıflamak istiyorum hormon ilaçları kullandım onlarda çok kilo aldırdı bana şimdide vermek istiyorum
Mrb arkadaslar umarim dogru yere yaziyorumdur.ben 32 yasindayim 26 aylik ve 5 aylik olmak uzre iki kizim var.Allah saglikli uzun omurler versin insallah...onlar benim heraeyim oldu ama cok zorlaniyorum cunju ikiside uyumayan meleklerden....gece en erken 1 de yatiyoruz sabah en gec 9 da kalkiyoruuz ve gece en az 5~6 kere ya emzirmeye yada buyuk kizimin aglamasina uyaniyorum.son dogumuma 95 kilo ile gittim simdi 82 kiloyum.bu 13 kiloyu ilk ay verdim ve sonraki 4 ay bir gram bile veremedim.tum gun canim tatli cekiyo evimde yemek eksik olmaz kizim ve kocam icin hazirlarim.ama gun icinde o kadar cok debeleniylrumki yemegi isitmaya bile useniyorum ve abur cuburlara dadaniyorun.yalniz basima kizlarimi ilk kez bu hafta ici disari cikarabildim. O da 3 bina otedeki parka.hem havalar yeni yeni duzeldi hemde buyuk kizimla cok uzak yerlere gidmiyorum cunku kucak istiyo hemen.....ben tatli hastasiyim ve bunun usteaunden gelemiyorum.kendimi motive etmem lazim.1 ay aonra ise donmem gerekiyo.dogru yerdemiyim size katilabilirmiyim
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr

Kesinlikle doğru adrestesiniz ve inşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Bu arada takımın kaptanı benim nacizane ( ki burada zaten aile gibiyiz alt üst olayımız yok sadece haftalık kilo listesini hazırlamak için gönüllü oldum

)
Adım banu

35 yaşında biri 14.5 diğeri de 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum

Bu arada topiğin en ağır topuda benim şimdilik
124.5 kgla başladığım yolculuğumda geçen cuma 103.8i gördüm

2li rakamlara çok az kaldı ve inanıyorum artık birlikte daha çok çok güzeli kilolar vereceğiz

sizlerde hayırlısıyla hedeflerinize ulaşacaksınız
Bu arada her gün menülerimizi paylaşıyoruz elimizden geldiğince

en azından yanlış bir durum varsa birbirimizi uyarıyoruz

Her cumadan en geç pazar sabahına kadarda kilo bildirimlerimizi yapıyoruz ve ben en geç pazar akşamı haftalık kilo çetvelimizi düzenliyorum kim ne kadar vermiş kim birinci olmuş topikte görmek için
Normalde iki hafta deneme süresi uygulanıyordu eskiden yeni gelen arkadaşlara ama hem topiğimiz canlansın hemde gelen arkadaşlarımız motive olsun diye şimdilik kuralı askıya aldım

eğer isterseniz sizde haftaya bildirimde bulunup dahil olabilirsiniz listemize

Hadi gazanız mübarek olsun