SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Uykucu Oynakbaşı geldi
Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım

Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar

2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan

Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter
Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum

Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım

Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz

Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız
Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise

henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde

)
Evet ben yeni üyeyim bayadir siteyi takipteki ama evlenen 2 sene oldu bir kızım var 15 aylik evlenmeden önce 63 kiloyu evlendim hemen hamile kaldım ve hamileliği sıkıntıl geçti hep yattım ve doğuma 110 kilo ile gittim sezeryan ile doğumundan sonra 103 kilo olmuştum kızım pek emmedi 6 aylıkken bıraktı bende ozamana beri diyet yapıyorum çok şükür 84 e düştüm ama hedefim ilk olarak 70 ve sonra tekrar 63 ler inşallah onu da veririm size de verdikçe yazmayı düşünüyorum hadi hayırlısı inşaallah gidicek bu kilolar
Memnun oldum Emine

Bende Banu, 35 yaşında biri 15 yaşında diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim

İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım

Topiğin kaptanlığını üstlendim uzun bir süre önce ( gerçi yeni yeni yine canlanıyoruz şükür

)
Bende 19 yaşında evlenirken 52 kgdum ve maalesef sağlıksız beslenerek, depresyon ve paso evde oturmaktan felaket kilo aldım

ilk hamileliğimde 26 kg aldım ki hamilelik önceside almıştım

doğuma girerken 96 kgdum ve bundan kötüsü olamaz diye düşünürken oldu

110 kgya çıktım az verdim 108le hamile kaldım tekrar ve 103le doğuma girdim ( 5 kg verdim 9 ayda ) tam hadi artık dahada aşağıları görürüm derken emzirme dönemi süt olsun hesabı bir kocayı yemediğim kalmıştı

124.5 kg resmen rekorumdu

ama şükür ufak ufak da olsa aşağıları görmeye başladım ve inşallah ilk hedefim 99 sonrada tabiki çok daha aşağılarda gözüm var