• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydn :) bende seni tebriik ediyorum en azından gidecek bi işin var :KK61:.

Ayy yok öyle değil stajdayım şuan yoksa daha öğrenciyim:KK66:

arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedm o_O bana anlatırmıısınız :KK9:

Sanırım biz o gruba girmiyoruz tabiiki herhangi bir takıma katılmadıysan, biz kendi aramızda yapıyoruz. Ben takımlara katılmak istemedim bazen kurallara uyamıyorum onlarında düzenini bozmayayım diye :eek:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Dün gece tam yatacakken ilgimi çeken bir filme daldım ve tabi doğal olarak geç yattım :KK53: eeee sonuç olarakta geç uyandım :KK48: oda kızkardeşimin telefon sesine uyandım :KK53: iyiki de aramış yoksa daha uyurdum sanırım :KK48:

5de5 diyeti için 2 haşlanmış orta boy patatesimide yedim ( öncesinde tartıldım ve şükür 105.3ü gördüm :21::21: )
Bakalım 5 günün sonunda ne göreceğim tartıda :KK66:

Biraz kendime geleyimde hemen sabah sporumuda yaparım yine ( gerçi dünden bacaklarım ağrıyor ama yinede pes etmek yok aynen devam :21: ) Öğlende kızkardeşim gelmeden birde duşumu alırım ohhh misss )

Akşamlıkta evdekilere zeytinyağlı barbunya yaparım birde kabağım vardı onuda mücver yapayım da yarın sebze gününde biraz bende yerim ondan :KK66: yanınada salata yaparım eee daha ne olsun :21:

Kimse yokmu arkadaşlar benim diyetimin ilk günü bitti çok mücadele ettim dolaptaki cikolatayi yememek :KK20:için ve başardım çok huzurluyum

Tebrikler canım inşallah bir daha o tür şeyleri evine bile sokmazsan daha kolay gelecektir ;) birde 20 gün dayanabilirse beyin o alışkanlıklardan isteklerden uzak duruyor ( ben denemiştim ve cidden 20 günden sonra çok çok uzun süre aklıma gelmemişti ama sonra can sıkıntısından bir kaç kere bozmuştum kendimi :KK48: daha doğrusu tatilde kendimi kasmadım ve şükür herşeyi yediğim halde ekmek dahil hiç kilo almadan döndüm tatilden :KK66: hatta anlaşılan azda olsa vermişimki sabah ödemide atmaya başlayınca eksi gördüm :21: )
Bende eve sokmuyorum artık yoksa insanın aklı orada kalıyor o 20 günlük süreç geçene kadar :KK53:

Ee misafir geliyo diyet ne olacak :KK43:

Canım Menülerini misafire göre değil kendine göre ayarla :KK66: ve sakın kimseye diyette olduğunu söyleme sonra boşuna ısrarlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun :KK66:
Eğer akşam yemeğine gelen varsa atıyorum pirinç pilavı yerine bulgur yap sebzeli :KK66: Proteinin zaten kimseye zararı olmaz :KK66: bol salata ve yoğurtlu biber tarzı şeyler yap hem masada çeşit olur hemde seninde gözün doyar ve başka şeylere niyetlenmezsin :KK66:
Ben eğer gündüz biri çaya gelecekse benim yiyebileceğim tarzda salataları tercih ediyorum ve ille yanına börek yapacaksam yağsız yufka böreği tercih ediyorum ( misafirinkine az yağ ekle ama seninkini şekli aynıda olsa ufak bir işaret koyup yağsız yapabilirsin ( sigara böreğinden az büyük birşey zaten en fazla çeyrek yufk eder okadardan da birşey olmaz :KK66: ) Baktın hafif fazla kaçtı o zaman akşam ya yoğurt salata yada çorba salatayla dengele :KK60:
Eminim bu günüde Allahın izniyle anlının akıyla atlatırsın sana güveniyoruz :KK68::KK68::KK68:

bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptm :KK49: evet sabah yürüyüsü heemde 6 da:nazar:.. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm :cool: devamı gelir inşallahh :KK9:

Harikasın canım :KK9::KK9::KK9:
İnşallah her gün sporunuda yapar çabucak hedefine ulaşırsın :KK66:
Bende birazdan yine dün yaptığım spor hareketlerini yapacağım baya fayda edecek gibi bacaklarım ağrıyor :KK48:

QUOTE ="ozlemgop, post: 41929003, member: 694960"]arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedm o_O bana anlatırmıısınız :KK9:[ QUOTE ]

Canım Cuma günü tartı günü çoğu topikte ( biz cumadan en geç pazara kadar dedik hani olurda giremeyen olursa diye )
Genelde yeni gelenler ancak 3.cü bildirimde listeye dahil oluyor ama biz o kuralı askıya aldık biraz ( yani yeni gelende ilk haftadan dahil olabilir listeye ) sırf motivasyonumuz yükselsin ve topik canlansın diye :KK68:

Herkes bildirimi yaptıktan sonra ben bütün takımdaki arkadaşların listesini yapıyorum ve hepimiz kim ne kadar kilo vermiş haftalık takip edebiliyoruz :KK66: Birinci olan arkadaşda o hafta neler uyguladığını bize kısaca özetlerse hepimize belki yardımı olur diye düşünüyorum :KK68:
Birde bizim topikler haricinden takım yarışmaları var onda kurallar daha katı şöyleki her hafta takımlar belli bir yüzdenin üzerine çıkmalı ki sarı kart görmesinler ( 3 sarı kart bir nota almaya sebep ve 3 nota alan takım diskalifiye ediliyor ) Orada yarışanlar çok daha sıkı gitmek zorunda çünkü hem bireysel yarışıyor hemde takım adına ( bende 8.ci takımdayım :KK48: gerçi en son Bayramdan evvel izne ayrılmıştım ama sağ olsun kızlar motive edip duruyor yaparsın sen diye :KK53:
İsteyen hem burada hemde takımlarda yarışabilir ( sonuçta burada yarış yok sadece motivasyon ve destek var :KK68: )
TAkım yarışması düşünenler varsa bizim takıma seve seve dahil edebiliriz ama orada düzenli paylaşım istiyorlar :KK66:

Herkes Cumadan pazara sabahına bildirimi şu şekilde yazarsa sevinirim;

Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 79 kg
bu hafta; 77 kg
fark; - 1 kg
Toplam fark; 3 kg

Gibilerinden ( rakamları attım tabi :KK48: )

QUOTE ="ozlemgop, post: 41929003, member: 694960"]arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedm o_O bana anlatırmıısınız :KK9:[ QUOTE ]

Canım Cuma günü tartı günü çoğu topikte ( biz cumadan en geç pazara kadar dedik hani olurda giremeyen olursa diye )
Genelde yeni gelenler ancak 3.cü bildirimde listeye dahil oluyor ama biz o kuralı askıya aldık biraz ( yani yeni gelende ilk haftadan dahil olabilir listeye ) sırf motivasyonumuz yükselsin ve topik canlansın diye :KK68:

Herkes bildirimi yaptıktan sonra ben bütün takımdaki arkadaşların listesini yapıyorum ve hepimiz kim ne kadar kilo vermiş haftalık takip edebiliyoruz :KK66: Birinci olan arkadaşda o hafta neler uyguladığını bize kısaca özetlerse hepimize belki yardımı olur diye düşünüyorum :KK68:
Birde bizim topikler haricinden takım yarışmaları var onda kurallar daha katı şöyleki her hafta takımlar belli bir yüzdenin üzerine çıkmalı ki sarı kart görmesinler ( 3 sarı kart bir nota almaya sebep ve 3 nota alan takım diskalifiye ediliyor ) Orada yarışanlar çok daha sıkı gitmek zorunda çünkü hem bireysel yarışıyor hemde takım adına ( bende 8.ci takımdayım :KK48: gerçi en son Bayramdan evvel izne ayrılmıştım ama sağ olsun kızlar motive edip duruyor yaparsın sen diye :KK53:
İsteyen hem burada hemde takımlarda yarışabilir ( sonuçta burada yarış yok sadece motivasyon ve destek var :KK68: )
TAkım yarışması düşünenler varsa bizim takıma seve seve dahil edebiliriz ama orada düzenli paylaşım istiyorlar :KK66:

Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 79 kg
bu hafta; 77 kg
fark; - 1 kg
Toplam fark; 3 kg

bilgi içiiin ok teşekkür ederim peki nasıl giriş yaapablrmm yarısa mesj olarak mı atacagz ssize

Ben yeni üyeyim ama beni listeye alın lutfeeenn bende 5 te 5 diyetindeyim bugün ikinci günüm salata domates yiyorum bide sabah müzik açıp oynadım akşamda kızımı yürüyüşe çıkaricam yeni yürümeye başladı Bebek arabasına binmek istemiyo işte onunla ne kadar yyürüyüş olursa bide ben telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum ki cevap vereyim:KK61:

Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 79 kg
bu hafta; 77 kg
fark; - 1 kg
Toplam fark; 3 kg

ben istekte bulundum sayfada beni kabul edersen sevinirim inan hırslıyımdır :KK76:

Merhaba arkadaşlar bugünkü menümü yazayım:KK66:

Sabah:

Kepekli tost ekmeğinden 1 tost
1 haşlanış yumurta
Çay

Ara:
Sade türk kahvesi

Öğlen:

Yarım haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
1 salatalık, yarım domates
Çay

Ara:
1 sütsüz şekersiz nescafe
1 2'si bir arada nescafe
1 paket formun çubuk krakerinden

Akşam:
1 muz ve 1 sade filter kahve içmeyi düşünüyorum ve ardından spora gidicem

Gece yatmadan once de yogurt kürümden yiyeceğim :KK52:

Çok kahve içiyorum ama seviyorum :KK17::KK17:

Herkese merhabaa ben de yeni üye oldum, hatta bu ilk mesajım :) şu anda 86 kiloyum birkaç gündür beslenmeme dikkat etsem de daha tam oturtamadım. Yarın spora başlıyorum umarım hep beraber zayıflarız

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK66:

Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecekti :KK53: tabiki gelmedi :KK53:
Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diye o_O uyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor :63:
Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince :KK48:

Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim :oops:
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım :KK66:

Ben yeni üyeyim ama beni listeye alın lutfeeenn bende 5 te 5 diyetindeyim bugün ikinci günüm salata domates yiyorum bide sabah müzik açıp oynadım akşamda kızımı yürüyüşe çıkaricam yeni yürümeye başladı Bebek arabasına binmek istemiyo işte onunla ne kadar yyürüyüş olursa bide ben telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum ki cevap vereyim:KK61:

Canım sağ olsun canım sen yaz biz alıntı yapmasanda anlarız :KK66:
İsimleri renkli yazabilirsen gözden kaçmaz nasılsa aklında tutarsın kime ne yazmak istediğini cevaben :KK66:

ben istekte bulundum sayfada beni kabul edersen sevinirim inan hırslıyımdır :KK76:

Kızlar buraya zaten dahil oldunuz ama takım yarışmasınada katılmak isteriz derseniz benim takıma buyrun :KK66: Oranın kaptanı Moni ( Ayşe ) ve emin olun oda diğer kızlarda seve seve sizi kabul ederler :KK66:
Yanlız oraya ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyorsunuz ama emin olun o süre su gibi geçiyor sohbetleri güzeldir kızların :KK68::KK68::KK68:
Link bu;

http://www.kadinlarkulubu.com forum /index.php?threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-10558

Herkese merhabaa ben de yeni üye oldum, hatta bu ilk mesajım :) şu anda 86 kiloyum birkaç gündür beslenmeme dikkat etsem de daha tam oturtamadım. Yarın spora başlıyorum umarım hep beraber zayıflarız

O zaman sende aramıza hoşgeldin canım :KK3:
İNşallah dediğin gibi birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız :21:
Eminim bir kaç güne düzenin de tam oturur :KK60:

Günaydın kızlar, hepimiz için kaçamaksız ve güzel bir gün olur umarım:KK49::KK49:

Bugün menüm;

Sabah:
Tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli tost
3 dilim isli peynir,
1 yeşil biber,
1 haşlanmış yumurta ve çay

Ara:
1 sade türk kahvesi

Öğle:
1 salatalık
1 kırmızı ve 2 yeşil biber
Ton balığı 80 gr kadar
ve yeşil çay

Ara:
Ya form çayı ya da normal çay içmeyi düşünüyorum

Akşam arkadaşımla buluşucam büyük ihtimalle 1 sade filter kahve ve küçük bir poğaça yerim ya da poğaçayı çıkarabilirim :KK17::KK17:

Sanki böyle sabahtan buraya yazınca uymak zorunda kalıcam gibi hissettim o yüzden böyle yaptım :KK48::KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah beri ancak fırsat buldum gelmek için :KK66:

Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabah karşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra :KK66:

Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağım:KK66: hem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım :KK66:

Oynak başım ne güzel kızını buyutmussun maşallah benim ki 16 aylık ve üst dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu arada 5 te 5 diyetini yapiyomusun ben 3 gunumdeyim sabri ediyorum tartilmiyorum ama fark ediyorum kendimde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Tekrar ben geldim :KK66:

Birazdan hazırlanıp küçük kızımla pazarlık yapmak için dışarı çıkacağım tabi öncesinde onu bir güzel yıkayacağım maalum havalar çok sıcak ve biraz rahatlasın istedim :KK66:
Artık akşam yemeğinden sonra tekrar damlarım :KK66:

Bu arada bugün sebze günüm diye biraz evvel kendime güzel bir salata yaptım hem dışarda açıkmıyayım diye hemde pazardan dönmem 7i bulur diye :KK66:

Sanrm ben bi takıma dahil oldum :oops:

Senin adına çok sevindim canım inan çok faydasını göreceksin çünkü takıma dahil olunca insan istesede takıma karşı sorumluluk hissinden kaçamak yapamıyor :KK48:

Oynak başım ne güzel kızını buyutmussun maşallah benim ki 16 aylık ve üst dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu arada 5 te 5 diyetini yapiyomusun ben 3 gunumdeyim sabri ediyorum tartilmiyorum ama fark ediyorum kendimde

Allah yardımcın olsun canım ama biraz sabır bir iki sene sonra rahatlarsın :KK66:
Benim büyük kız 15 yaşında diğeride 5 :KK48: bazen ikiside dağ keçileri gibi inatlaşıyor ama çoğu zamanda dip dibeler :KK48:
Benim bugün 2.ci günüm ve inşallah 5 günün sonunda ikimizde çok güzel bir sonuç alırız :21::21::21::21:
Yarın benim et günüm ve akşam eve gelirken sanırım tavuk göğüs alırım :KK66: ben ufak ufak doğrayıp baharatlayıp yağsız tavada pişiriyorum çok güzel oluyor :KK66:

Dk bir gol bir 3 tane kuru pasta yedim. Şuan da dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum :KK17: ama su saatten sonra agzima lokma koymucam :KK61:

Herkese merhabalar ! :)

90 kiloyum.Şu ana kadar 5 kilo 100 gram verdim.1 kilo daha vereyim aranızdayım :KK76: Hep 55-60 kilo aralığında arkadaşlarım var.İnsan kendi gibi diyette olan insanlardan destek alma ihtiyacı hissediyor :KK50:

Back
X