Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet enerjik uyandım

Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim

Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım

İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye

Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye

Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım

Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim

yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine

Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım
Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim

tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu

Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi

O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış

Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu

Hediyesini açtı ve çok beğendi

Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi

ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım
Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca

Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım

şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

Canım Tartı günümüz 2 gün sayılır ( Cumadan pazar sabahına kadar vakit var ama en geç pazar saat 12:00de herkesin kilolarını görebilirsem iyi olur ) hani yoğun olan olursa diye 2 gün yaptık sayılır hem haftasonu kaçamak yapma riskimiz azalıyor atıyorum cumartesi bir yere gideceksek pazar sabahına bildirimi bırakınca

)
İnan hıç sıkıntı değil arada verememek hatta artı çıkmak ( benim bünye çok çabuk ödem tutar aslında ve çok sık başıma gelir ama sıkılaşmak bile önemli oluyor ve artıda çıksam umursamıyorum )
İnsanız sonuçta aradada kaçamak bile olabilecek
Canım tartının pili zayıfladıysa o zamanda yanlış çıkabilir yada yer değişikliği ( hep aynı yerde tartılmaya çalış )
Menünde gayet güzel canım aynen devam

ASlında bende ne zaman gece yatağa girerken midem guruldasa ertesi gün eksi görüyorum ama işte arada nasıl gözüm dönüyorsa sofradan aç kalkmayı beceremiyorum

hee çok yemiyorum ama atıyorum 1 tabak yerine yarım yesem belki fark olacak ( Seda SAyan gibi Açım diye diye dolandığımda hep eksi görürdüm ve bundan sonra bende sofradan erken saattede yesek doymadan kalkacağım inşallah

)