- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr 

Kaçak oynakbaşı geldiii

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim
ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim 
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış
üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden 
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde
onların fiyatı henüz belli değil 
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi
artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
)
Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar
git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm 
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi

Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim
bol bol sohbet ederiz 
Canım bence Eltin sırf Fesatlığından öyle yapıyor
Boşver sen ona hiç takılma sonuçta sen kendini biliyorsun ve tartıda yalan söyleyecek değil
sen fıstık gibi oldukça daha çok eleştiri üretecektir ve bu doğru yolda olduğunun göstergesi olur sana emin ol 
Aynen devam

Canım 4 kgyu azımsama bence gayet güzel bir rakam
eminim 85 duvarını da geçtiğinde çok daha çabuk ve güzel gidecek kilocuklar 

Varsın 1 ay sürsün ama ben eminim yakında 7li rakamlarıda göreceksin

Kaçak oynakbaşı geldiii

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim

Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım

Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim

Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım

Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış

Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde

Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar

Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi

Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim

Benim yerime eltim BAKIYOR o işlere her sabah farklı birşey söylüyor
Bir gün geliyor sadece kalçadan erimişsin göbeğin aynı diyor bir gün geliyor basenlerin ve kalçam olduğu gibi duruyor göbeğin gitmiş diyor46 beden etek giyen canım eltim :)
Ve benim basen kıvrımım yok Olmasını çok isterdim hafif basen Lazım her Kıyafet güzel oluyor o zaman
Basit bir pantolon bile çok hoş duruyor bence :)
Canım bence Eltin sırf Fesatlığından öyle yapıyor

Aynen devam

Günaydın kızlarBugün tam bir ay oldu diyete başlayalı 88 ile başladım tam 4.2 vermişim orta şeker sayılır tabi 85 duvarı beni mahfeti bu rakam 5in üzerinde olurdu şimdide hedef 80 ve 80 duvarını yıkmak olacak oda bir ayımı alır herhal
Canım 4 kgyu azımsama bence gayet güzel bir rakam

Varsın 1 ay sürsün ama ben eminim yakında 7li rakamlarıda göreceksin