- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese.bu hafta 79 a düşmüşüm inşallah devamı gelir diye dua ediyorum. Aynı kiloda çakılı kalmak en büyük korkum
Maşallah sana .bende , bu gurupta 86 ya dusmustum.simdi 95 ciktim galib off off insalaah banada bir azim gelirselam kızlar baya olmuş gruba yazılmayalı. siteye geldiğimde 94.8 kgydim. ilk 90 lı gruba yazmıştım. şu an 81,1 kgyim. 80 li kilolara veda etmeme az kaldı. buraya da yazmadan gitmeyeyim 7 li kilolara. gerçekten zor bi süreç. umarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşır. takıldım kaldım şu 80 li kilolarda. 85 altına düştüğümden beri gram gram gidiyor.
Maşallah sanaselam kızlar baya olmuş gruba yazılmayalı. siteye geldiğimde 94.8 kgydim. ilk 90 lı gruba yazmıştım. şu an 81,1 kgyim. 80 li kilolara veda etmeme az kaldı. buraya da yazmadan gitmeyeyim 7 li kilolara. gerçekten zor bi süreç. umarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşır. takıldım kaldım şu 80 li kilolarda. 85 altına düştüğümden beri gram gram gidiyor.
Maşallah sana.bende , bu gurupta 86 ya dusmustum.simdi 95 ciktim galib off off insalaah banada bir azim gelir
![]()
Doğru söylüyosun.azmetmekten başka yol yok daha kötüye gidiyo yoksa günluk actim insallah 80 lere bi duzeyim ilk hedefo zaman önce bu gruba sonra da 7 lere bekliyorum seni. azimden baska sansımız da yok gibi