80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün neler yedim ;

Sabah: Peynir, Zeytin, Domates, Salatalık, 3/4 simit
Öğle: Taze fasülye
Ara: 1 kıymalı ev yapımı börek, yoğurtlu havuç salatası
Akşam : Yoğurt çorbası, akşamın onunda koca bir kase çerez yedim.

Cumaya kadar verebilirim umarım.

Dün ki menüm;

Sabah: Peynir, Zeytin, Yeşillik, 1 dlm ekmek
Öğle : BRokoli salatası
Akşam : 1 tost ( Çok geç yedim )

Yarın tartı günümüz , ben veremedim. Umarım sizler vermişsinizdir.

Bugün kilo bildirim günü , bakalım kilo bildirecek olan var mı :)

Benim kilom bir önceki hafta ile aynı 85.5

Selam herkese.bu hafta 79 a düşmüşüm inşallah devamı gelir diye dua ediyorum. Aynı kiloda çakılı kalmak en büyük korkum

Merhaba arkadaşlar 85 kiloyum ve isveç diyeti yapmaya karar verdim.
Yarın başlamak istiyorum bu diti 13 gün tam olarak uygulayan varmı acaba?

Ben yıllar önce denemiştim İsveç diyetini. 2 haftada 5,5 kilo vermiştim.
Sonra daha fazlasıyla geri aldım.
Tanıdığım ve deneyen herkes çok fala kilo verdiler. İstisnasız hepsi kısa sürede fazlası ile geri aldılar.
Bu nedenle ben pek sıcak bakmıyorum.

Bütün diyetler sonrası dikkat edilmezse alınıyor bu sefer kararlıyım ve bugün başldım inşallh bakalım nasıl gidecek.
bu arada dün akşam tartıldım 88 kilo olmuşum 1hafta sonra tekrar tartılacağım bakalım umarım zayıflarım

Mrb ben de katılmak istiyorum 86 çok üzülüyorum üzerimde beğendiğim kıyafetlerin ne kadar iğrenç durduğunu gördükçe artık başarmak istiyorum lütfen yardım edin

selam kizlar ben yillar once bu topikte zayiflamistim ama simdi daha da kilo aldim dukan diyetine baslamayi dusunuyorum yapan varmiii

Canan karatay diyeti uyguluyorum 5 gündür ben o kadar ekmek severken ekmeği bıraktım pazartesi tartilcam metabolizma triodim asgari düzeyde çalıştığı için zor kgveriyorum

selam kızlar baya olmuş gruba yazılmayalı. siteye geldiğimde 94.8 kgydim. ilk 90 lı gruba yazmıştım. şu an 81,1 kgyim. 80 li kilolara veda etmeme az kaldı. buraya da yazmadan gitmeyeyim 7 li kilolara. gerçekten zor bi süreç. umarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşır. takıldım kaldım şu 80 li kilolarda. 85 altına düştüğümden beri gram gram gidiyor.

selam kızlar baya olmuş gruba yazılmayalı. siteye geldiğimde 94.8 kgydim. ilk 90 lı gruba yazmıştım. şu an 81,1 kgyim. 80 li kilolara veda etmeme az kaldı. buraya da yazmadan gitmeyeyim 7 li kilolara. gerçekten zor bi süreç. umarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşır. takıldım kaldım şu 80 li kilolarda. 85 altına düştüğümden beri gram gram gidiyor.
Maşallah sana .bende , bu gurupta 86 ya dusmustum.simdi 95 ciktim galib off off insalaah banada bir azim gelir

Maşallah sana :KK9:.bende , bu gurupta 86 ya dusmustum.simdi 95 ciktim galib off off insalaah banada bir azim gelir:mad::mad:

Back
X