- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Çok teşekkür ederim canım umarım herkes eksi de çıkar bu haftaBu hafta çok iyisin maşallah sanaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım umarım herkes eksi de çıkar bu haftaBu hafta çok iyisin maşallah sanaaa![]()
Çok teşekkür ederim canım umarım herkes eksi de çıkar bu hafta
sınav haftası filan geliyorsa stres den de olabilir canım haftaya kaç ile başlamışdın toplam da kaç gitti?İnşallah
Ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım. Hala aynı kilodayım. Ödem var sanırım. Ellerim hep şiş
sınav haftası filan geliyorsa stres den de olabilir canım haftaya kaç ile başlamışdın toplam da kaç gitti?
hiç az değil canım üstelik ödemli halin oda bu hafta giderse haftaya çok daha güzel sonuçlar alacaksın5 martta başladı. 85.5 ile
Şuan 83.6
hiç az değil canım üstelik ödemli halin oda bu hafta giderse haftaya çok daha güzel sonuçlar alacaksın
Kızlar merhaba :) 78.200 gördüm ben bugün yaşasın :))
Kızlar merhaba :) 78.200 gördüm ben bugün yaşasın :))
Anca beraber kanca beraber :)Ya çook sevindim maşallah sana
Artık 70-79 kilo grubuna terfi edebilirsinnn. Bu çok güzelll![]()
Motive olursun daha çok diye dedim :)Anca beraber kanca beraber :)
Tebrik ederim canım ne güzel haber maşallah darısı başımıza insallahKızlar merhaba :) 78.200 gördüm ben bugün yaşasın :))
supersinnnn Tebrik ederim canımKızlar 82.8![]()
bugün ki menun çok güzel afiyet olsunakşamda:çorba,pırasa,azcık da bulgur pilavı
ben buradayimBugün kaytardınız kızlarr