Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler herkese....
yine gece gelebildim ve kimse kalmamış haliyle.bugün yediklerime gelince hiçbirşey diyebilirim çünkü bademciklerim feci şişti.nerddeyse su bile zor geçiyor.
benim yaşım 27 boyum 1.70 bu kısmı kaçırmışım geçmişide okuyamadım.ama herkesin yazdığını görünce bende yazayım dedim.biri bana anlatabilirmikaydirigubbakcemile3
serram canim günaydin
cok hastayim sinava nasil gitcemm dua edin benim icin
bendende bu hafta sadece 800 gr gitmis
sen nasilsin canim
gunaydınm arkadaslar 2 kılo daha vermısım bu hafta superım ya superım hemen kılo cızelgemı degıstırıryorum. 84 kıloyum olmusum bılgınıze
günaydinnnnnnnnnnn, bende rejime pazartesi baslamistimmm, 90 kilodan bugün tartida 88,5 gösterdi kaydirigubbakcemile2 mutluyummmm
nidamm tebrik ederim arkadaşım bende hiç kaçamak yapmadım ama neden vetremedim hala bilmiyorumm
günaydinnnnnnnnnnn, bende rejime pazartesi baslamistimmm, 90 kilodan bugün tartida 88,5 gösterdi kaydirigubbakcemile2 mutluyummm
aylincim sende kilo çizelgesi yapsanaçok iyi oluyo insan görünce motive oluyoo
canım senide tebrikk ederim ama 5 günde iyi vermişsin ama dikkat et canım su dan olmasın yağdan olsun verdiklerin bol bol su iç
baslayali nekadar oldu abla?
metapolizma yavasliyo ondandir.
günaydinnnnnnnnnnn, bende rejime pazartesi baslamistimmm, 90 kilodan bugün tartida 88,5 gösterdi kaydirigubbakcemile2 mutluyummm
aylincim sende kilo çizelgesi yapsanaçok iyi oluyo insan görünce motive oluyoo
simdi soracaktim nasil oluyor bu?
valla canım ortalama15 gün oldu toplam 3,5 verdim ama bu hafta tıkyok
ben yeni basladigimda cabuk veriyorum, ama daha yavas vermeye calisicam.
spor da yapiyorum yaglar gider merak etmeyin :)
haftada 3-4 saat fitness yapmaya calisiyorum. bugün ve yarin da gidecem.
mesela herseyden yiyebilirmisim, ama 2-3 kasik, mesela pilav makarna gibi seyler.
hic yemeden olmaz.
vitaminsiz kalirsam sac dökülme problemim var.
105 kiloyken ben 83 düstüm ve saclarimin yarisi gitmisti bilincsiz yaptigim icin.
daha yeni baslamissin, saglikli veriyorsun ama. 3,5 kilo iyi. ben 5 veriodum 14 günde hic iyi degil :)
aksamlari yürüyüs yap olur belki, kasiklari azalt :)