80 Gün 72'den 67'e Kendime Doğum Günü Hediyem -5 kg 🎉🕊️

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Yaklaşık 2 ay 20 gün sonra doğum günüm ve kendime birşey hediye etmek istiyorum diğer doğum günlerimden farklı anlamlı bu doğum günümü unutulmaz kılan birşey hayatım da en son ne zaman gördüğümü hiç hatırlamadığım rakamı hediye etmek istiyorum kendime. Bu süreçte dondurma harici tüm tatlıları siliyorum 80 gün sonra kendi pastamı yiyeceğim inşallah Veee her gün buraya fotoğraflı yediklerimi paylaşacağım spor ve suyumuda Haydi başlayalım 80 den geri sayım

20 Ağustos :72.3
20 Eylül :
VE 10 Ekim:

Son düzenleme:
80.Gün
3 öğünle kapattık beybsi

Eklentiler

• IMG_20200721_181338.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200721_153653.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 50
Selam 79 bugün hiç olmadı ama 80 gün her gün yazacağız
Kahvaltı yarım ekmek, 5 zeytin, domates, Salatalık
Arada dondurma kornet
Bide aşırı derecede mısır haşlanmış saymadım ama baya oldu
Kapatıyorum yeme işini çok acıkırsam eğer yoğurt yerim bi kase salatalık falan

Neden her gün kornet yiyorsunuz? Cok kalori ve doyurmaz. Birde sabahki yarim ekmegi gün icine bölseydiniz daha dogru olurdu.Cok fazla bence tek ögun icin .Dogum günü hediyesi olarak 5 kilo vermeyi dusunmeniz cok güzel ve motive edici.Bence daha dengeli olursa ögunleriniz mutlaka ulasirsiniz hedefinize.Kolayliklar dilerim.

Aşırı kilolu değilim günlük dondurma hakkım var buna rağmen kilo düşebiliyprum diyet konusunda bilgili merci siz değilsiniz kusura bakmayın da

Yoo estagfurallah kusura bakmam.Ben yardimci olmak adina fikrimi söylemistim nacizane.Tabi ki merci ben degilim.40 kg kadar verdigim icin diyetle kendimi donanimli hissettigim icin yazdim,cok afedersiniz.Asiri kilolu olmadığınız icin daha zor verirsiniz diye dedim ben korneti.Tekrar kolay gelsin.

Sınav stresiydi bayram temizliği misafiri derken misafirlerimiz yeni gitti inşallah hemen toparlanıyorumm65 günüm var ha gayret

Tebrik ederim sizi teşekkür ederim

Tatilde biraz fazla dağıtmış 74.4 olmuşum inşallah ödem falandır
Bugün Gün 65 buraya yediklerimi paylaşmıcam arada güncel kilomu bildirmek için yazarım çok aktif olmayacağım

59. GÜN
3 gündür sabahları bi soğuk kahve içip sporumu yapıyorum şuan tüm kaslarım ağrıyor iyiye alametmiş diyorlar
Aşırı motiveyim asla diyetimi bozmuyorum tel sorun her sabah tartılmam onuda çözücem inşallah

Siz nasil kilo verdnz? Ayrica bi basliginiz var mi bununla ilgili?40kg dilekolay..

Tatilde biraz fazla dağıtmış 74.4 olmuşum inşallah ödem falandır
Bugün Gün 65 buraya yediklerimi paylaşmıcam arada güncel kilomu bildirmek için yazarım çok aktif olmayacağım
Oh sonunda bayramda aldığım kiloları verdim 72 ye düştüm şimdi tam gaz 70 olma yolunda devam

Siz nasil kilo verdnz? Ayrica bi basliginiz var mi bununla ilgili?40kg dilekolay..
Bir başlığım yok.Sabırla ,seneler icinde verdim ki sagliklisi,olmasi gereken bu.Önce iyi bir diyetisyene gittim tabii.3_4 ay sonunda olayi kavradigimda kendim devam ettim.Bana ögretilen kurallari uyguladim.Bunun yanı sıra pilates ve özellikle yürüyüş cok yaptim.Hemen olmuyor tabii öyle ameliyat olanlar gibi.Sabır,azim,yeni kiyafet alarak motivasyon,Boy aynasi karsisinda kendi kendime foto cekimi,her pazartesi sabah ac karnina tartilmak ve fotosunu cekmek.Kisaca plan,disiplin,istikrar her yerde oldugu gibi bunda da işe yariyor.

Bugün biraz 5 yıl önceye gittim ve aşırı duygulandım hırslandım etkilendim ah nasıl hevesle yapıyorum diyeti 86 kiloyla diyetisyene gitmişim!! şuan bana o kadar fazla geliyor ki o kadar üzülüyorum ki niye o kadar almışım ya diyorum inşallah 7 li rakamlarada veda edicem bir daha görmemek üzere ilk hedefim 67 doğum günüme kadar ikinci Hedefim 65 eğer kendimi o kiloda iyi hissedersem 65 te korumaya geçmek istiyorum inşallah böyle bugün biraz duygusal

Sabah uyanır uyanmaz Sirkeli suyumu içtim yarım saat leslie ve egzersiz yaptım
Kahvaltım Ara Öğünüm Öğle yemeğim bu şekildeydi. Akşam yemeği türlü yoğurt ve köfte yedim biraz zor oldu ama kahve içmedim yarın sabah kalkar kalkmaz tartıldıktan sonra içicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…