80 Gün 72'den 67'e Kendime Doğum Günü Hediyem -5 kg 🎉🕊️

40 kg nasıl verdiniz acaba

Ne yaptınız konu sahibi konu açılalı 1 ay olmuş sanırım kac kilo verdiniz
Bi de fikir veren bir hanimi fırçalamışsınız siz kac kilo verdiniz
Terbiyesizlik yapmadan toipiğimden git tamam mı. Burda bi süreçteyiz hepimiz kadına kadının destek vermesi gerekirken şu ukala üslubunuz gerçekten karakterinizi bekli ediyor.

Evvet bu sabah güne - 200 le uyandım aşırı motive oldum
Kaldı geriye 4 kilo gidecek gidecek daha önümde 6 hafta var 6 Haftada neler neler olur
Kahvaltıdan önce sirkeli suyumu içtim
Zeytinsiz kahvaltı yapıyorum çünkü vücudum çok ödem tutuyor tuzlu peynir artı zeytin yiyince olmuyor bende

Terbiyesizlik yapmadan toipiğimden git tamam mı. Burda bi süreçteyiz hepimiz kadına kadının destek vermesi gerekirken şu ukala üslubunuz gerçekten karakterinizi bekli ediyor.
Yoo ben ne kadar nazik bir şekilde yazdim bu sitede bende varım ve sen paylaşımlarını buraya yapıyorsan konunda kilo vermekse kac kilo verdin diye sorabilirim değil mi kilo verememiş olabilirsin üzülme bunda sinirlenecek birşey yok sana fikir veren 40 kg vermiş bir üyeye de sen bilirkişi degilsin diye fırça atmışsın ben o yüzden o 40 kg vermiş sen kac kilo verdin diye sordum gayet kibarca aksine her yorum yapanı tersleyen sensin canım inşallah verirsin kilo

40 kg nasıl verdiniz acaba
Azimle diyeyim :) ve yillar icinde, birden degil.171 boyundayım. 116 idim yillar önce ,simdi 76/77 geliyorum.iyi bir diyetisyene bi kac ay gidip ,kendimi gelistirdim.Kendim devam ettim sonra.Yuruyus ve pilates de cok yaptim.Ac kalmadim asla.Kalamam zaten,rahatsizlaniyorum.Yatmadan 3 saat önce yemegi birakiyorum .bir de sabah ve aksam bir buyuk su bardagin icine 1 yemek kasigi organik elma sirkesi koyup ictim.aslinda ben bunu afedersiniz kabizlik icin yaptim ama kilo verdirdi bana.Devamli icmiyorum cunku midem cok hassas.Eger icsem daha da inerim ama saglik her seyden önemli.Bu arada cok tesekkurler benim iyi niyetli oldugumu anladiginiz icin :)

Maşallah canım bende hamileyim haliyle kilo alıyorum kilo verme ve diyet konularını azim hikayelerini takip ediyorum benim verecek 8 10 kilom oldu en fazla ama hep bir çaba ve alıp geri verme yeniden alma şeklinde bir kısır döngü hiç bitmiyor hep 50 55 arası gider gelirdim 60 kilo ya çıktığım bir animda kışın gebe kaldım zayıflayamadan ve şimdide alıyorum haliyle doğumu dört gözle bekliyorum düzene ve disipline girmek icin

Selaaamlar sabah yarım saat leslie yapıldı, fitness egzersizleri yapıldı
Kahvaltı yapıldı güne bomba gibi başlandı

Günaydınlar ifinimmm sabah sporu yapıldı bacaklarımı hissetmiyorum bu kepek ekmeği aşırı küçük bi dilim burda büyük gibi görünmüş avcum kadar aslın da

Oh be sonunda 71 i gördük geriye kaldı üç kilo önümüzde bir ay var 3 kilo gider herhalde bir ayda tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…