80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

öğle yemeğim

1 dilim çavdar ekmeği

2 yemek kaşığı tavukl nohut yemeği

aralarda da su içiyorum sürekli

gerçekten herşeyin hayırlısı bende evlendikten yaklaşık 8 sene sonra bebek sahibi oldum

hamile kalıyor hep düşük yaşadım

son hamileliğimde doğal yoldan ikiz hamile kaldım

çift yumurta ikizi idi biri gene düştü biri kaldı

Allah ona ömür verdi şimdi kızım 3 yaşında
Allah bağışlasın darısı başıma inşallah 1 gün geçti adetim ama adet olacakmış gibiyim umutlanamıyorum bile artık :(((

birgünn giremedim herkes satışlarda :1: ama saglık olsun herkes ıstedıgı topıge gecebılır tabıkısı

ben son gaz devammm

bugün diyetisyen günümdü 700 gr yağ vermişim 1 haftada :))
öğle yemeğim:
3 köfte
2 dilim çavdar ekmeği
3 kepçe çorba
bol yağsız salata

maşallahhh :nazar::nazar: Neler yaptın ve ne kadar surede verdın canım bılgılendırırmısın ?

yediğim yiyeceklerin kalorilerini öğrendim..günlük 1200 kalori aldım haftada 3 gün de en az spor yaptığında gayet güzel zorlanmadan kilo veriyorsunuz..zaten yediklerinde kısıtlama yok o yüzden belli bir yol katettikten sonra bırakacak bişeyin de olmuyor.diyet değil dengeli beslenme oluyor.kalori sepeti.com u ziyaret et.
Süreye gelince bir ara kalori sayımını bıraktığım için toplam bir süre yok ama aylık ortalama 4 kilo gidiyor.:46:

bugün diyetisyen günümdü 700 gr yağ vermişim 1 haftada :))
öğle yemeğim:
3 köfte
2 dilim çavdar ekmeği
3 kepçe çorba
bol yağsız salata

hadı gozun aydın olsunn bır ayda 2800 gr eder 3 kılo neredeyse normalıde bu zaten :34: bende halen 80im pif :18:

ramazandada saglıklı beslenmeme devam edecegım sahurda ekmek arası peynır yedım uyanamadım hafta sonu sehır dısındaydımm uykusuzluk yorgunlukk vs toparlanamadımda henuzz...

sahurda yogurt salat domat. eklıycem yarım saatte tuketıcem
iftardada 2 kepce corba ve 3-4 köfte ekmeksız yıycemm ekmeksızz belkım bı dılımm pideee:33:

teravıden sonra bı mını magnum yırın hergun olmasada bol bol su tuketırımm uyuyana kdrrr cunku susuzluga dayanamıyorumm

yediğim yiyeceklerin kalorilerini öğrendim..günlük 1200 kalori aldım haftada 3 gün de en az spor yaptığında gayet güzel zorlanmadan kilo veriyorsunuz..zaten yediklerinde kısıtlama yok o yüzden belli bir yol katettikten sonra bırakacak bişeyin de olmuyor.diyet değil dengeli beslenme oluyor.kalori sepeti.com u ziyaret et.
Süreye gelince bir ara kalori sayımını bıraktığım için toplam bir süre yok ama aylık ortalama 4 kilo gidiyor.:46:

dogru dıyorsun bende bu yontemle doktora vs gıtmeden 2 aylık bır surecte rahat 6-7 kg verdım ınsan bılınclı beslenıncee kılolar zaten gıdıyor kendılıgınden dedıgın gıbı :34:

Back
X