- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
herkeze mrb.bu hafta ıkıncı gebelik haberımı aldım çok şukur.ılk hamılelığımdede kılo sorunum olmuştu.şimdide 80 kiloyum.benım gibi yüksek kıloyla hamıle kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödemdir o 300 gr :)Ne güzel 4 ayda hiç kilo almamışsın, ben 2 ayda 300 gr aldım :)
Zaten ben kilolu değilim ki kemiklerim kalın bi de ödem vat vücudumda hahahahhaha :)Ödemdir o 300 gr :)
Normalde olduğumuzdan biraz daha tombik olucaz sadecebende 80 kilo üstüyüm ve gelecekten şu an çok korkuyorum![]()
Zaten ben kilolu değilim ki kemiklerim kalın bi de ödem vat vücudumda hahahahhaha :)
Bende varım veeee almaya devam ediyorummmm![]()
Diyetisyene de gittim ama nafile tatlim, tutamıyorum kendimicanm çok acım hep acım.napcaz
Bende daha önce çok güzel kilo vermiştim uzun yıllar 66 kolida idim.ama son 1 yıldır bebek isteği ile kuru incir,ari sütü bal polen derken hormon hapları falan sistim iyice.3 gebelik atlattım kimyasal ve dusuk oldu, hepsi kilo olarak yapıştı ustume...benım doktorumda diyetisyen tavsiye ettı.ama tavsıye ettiği döenemlerde aşırı miğde bulantım vardı.yanı dıyetısyenın ye dediği şeylerı yıyemıyecektım.benım miğdemi ekmek bastırıyo.bide bu ara bişi keşfettim.ekmeğin üstüne krem peynir surunce mığdem müthiş rahatlıyo.ekmek yiye yiye başladım kilo almaya.
badem ceviz fındık yıyınce mıgdem çok bulanıyo
Benimde bulantı ve yanmayı dondurma geçiriyor.bi de çok fena tatlı kuru pasta istiyor canımbenım doktorumda diyetisyen tavsiye ettı.ama tavsıye ettiği döenemlerde aşırı miğde bulantım vardı.yanı dıyetısyenın ye dediği şeylerı yıyemıyecektım.benım miğdemi ekmek bastırıyo.bide bu ara bişi keşfettim.ekmeğin üstüne krem peynir surunce mığdem müthiş rahatlıyo.ekmek yiye yiye başladım kilo almaya.
badem ceviz fındık yıyınce mıgdem çok bulanıyo
Bende daha önce çok güzel kilo vermiştim uzun yıllar 66 kolida idim.ama son 1 yıldır bebek isteği ile kuru incir,ari sütü bal polen derken hormon hapları falan sistim iyice.3 gebelik atlattım kimyasal ve dusuk oldu, hepsi kilo olarak yapıştı ustume...
bende 67 ye kadar ınmıştım.ama son 1 yıldrı abur cubura çok düştüm.
Çok haklisin cnm diyetisyen verdiklerini yiyemiyorum bende.gunde 3 bardak sut 2 kase yoğurt yazmış, 3. Gun iğrendim icemiyorum artık14 bardak su iç diyor.bu bulantiyla nasıl icecem..bulgur,pirinc,makarna hep yasak, yiyebildigim tek şey onlar
![]()
Benimde bulantı ve yanmayı dondurma geçiriyor.bi de çok fena tatlı kuru pasta istiyor canım![]()
Oy maşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...sadece son 2 ayda mi aldın kilolarıni? Öyleyse iyiymis tatlim, ben 2. Ay başladım nerdeyse almaya:) nasılsa veririz doğumdan sonraKizlar bende 80 kilo ile hamile kaldim. Ilk gunler kafama cok takiyordum ama artik biraktim dusunmuyorum diyetisyene falanda gitmedim hamileyken cekemezdim:) 9 kilo aldim son iki ayda. Ama siz dikkat ederseniz almazsiniz bence. Cok uzulmeyelim dogumdan sonra fit anneler olucaz insallah. Ben kararliyim emzirirken kendimi kaybetmicem insallah su salata kombinasyonu yapicam:)