80 kilo ve ustu hamile kalanlar

morpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
919
874
333
herkeze mrb.bu hafta ıkıncı gebelik haberımı aldım çok şukur.ılk hamılelığımdede kılo sorunum olmuştu.şimdide 80 kiloyum.benım gibi yüksek kıloyla hamıle kalan varmı

benım doktorumda diyetisyen tavsiye ettı.ama tavsıye ettiği döenemlerde aşırı miğde bulantım vardı.yanı dıyetısyenın ye dediği şeylerı yıyemıyecektım.benım miğdemi ekmek bastırıyo.bide bu ara bişi keşfettim.ekmeğin üstüne krem peynir surunce mığdem müthiş rahatlıyo.ekmek yiye yiye başladım kilo almaya.
badem ceviz fındık yıyınce mıgdem çok bulanıyo

benım doktorumda diyetisyen tavsiye ettı.ama tavsıye ettiği döenemlerde aşırı miğde bulantım vardı.yanı dıyetısyenın ye dediği şeylerı yıyemıyecektım.benım miğdemi ekmek bastırıyo.bide bu ara bişi keşfettim.ekmeğin üstüne krem peynir surunce mığdem müthiş rahatlıyo.ekmek yiye yiye başladım kilo almaya.
Bende daha önce çok güzel kilo vermiştim uzun yıllar 66 kolida idim.ama son 1 yıldır bebek isteği ile kuru incir,ari sütü bal polen derken hormon hapları falan sistim iyice.3 gebelik atlattım kimyasal ve dusuk oldu, hepsi kilo olarak yapıştı ustume...

Çok haklisin cnm diyetisyen verdiklerini yiyemiyorum bende.gunde 3 bardak sut 2 kase yoğurt yazmış, 3. Gun iğrendim icemiyorum artık :( 14 bardak su iç diyor.bu bulantiyla nasıl icecem..bulgur,pirinc,makarna hep yasak, yiyebildigim tek şey onlar :(

Benimde bulantı ve yanmayı dondurma geçiriyor.bi de çok fena tatlı kuru pasta istiyor canım :(

Gerçi 60 kiloda hamile kalan da 90 kiloda doğuruyor, 80 kilo hamile kalan da ,;) biraz az yersek olur bu iş :p

Bende daha önce çok güzel kilo vermiştim uzun yıllar 66 kolida idim.ama son 1 yıldır bebek isteği ile kuru incir,ari sütü bal polen derken hormon hapları falan sistim iyice.3 gebelik atlattım kimyasal ve dusuk oldu, hepsi kilo olarak yapıştı ustume...

bende 67 ye kadar ınmıştım.ama son 1 yıldrı abur cubura çok düştüm.

Çok haklisin cnm diyetisyen verdiklerini yiyemiyorum bende.gunde 3 bardak sut 2 kase yoğurt yazmış, 3. Gun iğrendim icemiyorum artık :KK43: 14 bardak su iç diyor.bu bulantiyla nasıl icecem..bulgur,pirinc,makarna hep yasak, yiyebildigim tek şey onlar :KK43:

yoğurt yemekte zorlanıyorum ben.sütüde hergün içemiyorum.miğdemi bastıran şeyler hep karbonitlı

Benimde bulantı ve yanmayı dondurma geçiriyor.bi de çok fena tatlı kuru pasta istiyor canım :KK43:

canıımm Allah bilir ama bunlar hep erkek belirtisi

Kizlar bende 80 kilo ile hamile kaldim. Ilk gunler kafama cok takiyordum ama artik biraktim dusunmuyorum diyetisyene falanda gitmedim hamileyken cekemezdim:) 9 kilo aldim son iki ayda. Ama siz dikkat ederseniz almazsiniz bence. Cok uzulmeyelim dogumdan sonra fit anneler olucaz insallah. Ben kararliyim emzirirken kendimi kaybetmicem insallah su salata kombinasyonu yapicam:)

Kizlar bende 80 kilo ile hamile kaldim. Ilk gunler kafama cok takiyordum ama artik biraktim dusunmuyorum diyetisyene falanda gitmedim hamileyken cekemezdim:) 9 kilo aldim son iki ayda. Ama siz dikkat ederseniz almazsiniz bence. Cok uzulmeyelim dogumdan sonra fit anneler olucaz insallah. Ben kararliyim emzirirken kendimi kaybetmicem insallah su salata kombinasyonu yapicam:)
Oy maşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...sadece son 2 ayda mi aldın kilolarıni? Öyleyse iyiymis tatlim, ben 2. Ay başladım nerdeyse almaya:) nasılsa veririz doğumdan sonra :p

Back
X