80 kilo ve ustu hamile kalanlar

yoğurt yemekte zorlanıyorum ben.sütüde hergün içemiyorum.miğdemi bastıran şeyler hep karbonitlı

canıımm Allah bilir ama bunlar hep erkek belirtisi
Zor bizim işimiz tatlim yaaa, ben de hep karbonhidrat istiyorum...kısmet kız ya da erkek farketmez,saglikli olsun da...senin belli oldu mu cinsiyet?

Oy maşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...sadece son 2 ayda mi aldın kilolarıni? Öyleyse iyiymis tatlim, ben 2. Ay başladım nerdeyse almaya:) nasılsa veririz doğumdan sonra :p
Evet canim hic midem bulanmadi istah hic kesilmedi bende:) ilk 5 ay hic kilo almadim diye hava atiyordum ortalarda sonra gordum gunumu:) vitamindi kan hapiydi aldiriyor zaten. Kendimi yemekten kismadim ama cipse cikolatayada vermedim yoksa potansiyelim var yani 30 kiloyla tamamlardim 9 ayi:)

Evet canim hic midem bulanmadi istah hic kesilmedi bende:) ilk 5 ay hic kilo almadim diye hava atiyordum ortalarda sonra gordum gunumu:) vitamindi kan hapiydi aldiriyor zaten. Kendimi yemekten kismadim ama cipse cikolatayada vermedim yoksa potansiyelim var yani 30 kiloyla tamamlardim 9 ayi:)
Maşallah ne güzel, biz de az kiloyla tamamlariz inşallah. Olay kilodan ziyade sağlıklı doğum yapmak aslında, risksiz kolayca atlatalim inşallah...

Zor bizim işimiz tatlim yaaa, ben de hep karbonhidrat istiyorum...kısmet kız ya da erkek farketmez,saglikli olsun da...senin belli oldu mu cinsiyet?

yok canım.unutumuşum ben bu işleri.benım 2. bebek.ilk bebeğimin cinsiyetini ne zaman öğrendim hatırlamıyorum.gelicek hafta randevum var.belki öğrenebiliriz.
canım ben ilk bebeğimde hep puaca tost yedım.canım onları çekıyordu.hiç abur cubur yemedim diyebilirim.22 kilo aldım

Maşallah ne güzel, biz de az kiloyla tamamlariz inşallah. Olay kilodan ziyade sağlıklı doğum yapmak aslında, risksiz kolayca atlatalim inşallah...
Sagol canim insallah. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben doktoruma sordum normal dogum icin riskli mi kilom diye abartma dedi bana:) tamam kiloluyuz ama normal dogumu riske sokucak bi kilo degilmis. Hamileligimizin tadini cikartalim:)

Back
X