- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Gayet güzel canımSana bundan sonra sıcak çikolataaaaaa dicem
Ama kuzum sen çok yanlış yapıyorsun tok karnına tartılma,her gün de tartılmahahahade canım ya aç karna 77.900 düm pasta filan yedim 78.400 olmuşum çok mu sencce ? sabaha kasdar bikaç gram gidiyor ya kendi yine sabaha 77.900 e iner miyim ki moralim bozuldu şimdi 5 km yürüdüğüm halde böl e
Ama kuzum sen çok yanlış yapıyorsun tok karnına tartılma,her gün de tartılma
Haftada bir aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartıl bi yerde okumuştum her dkka tartılanlar moral bozukluğundan diyeti bırakıyorlarlarmış
İi yapmışsın dicem ama sen nasıl etki yapıyor karpuz ben de kilo yapıyor elim yüzüm şişiuorHarikasın deryamBen bugün karpuzun dibine vurdum
Ben bugün menü paylaşamıcaz reglinin etkisiyle fena kaçırdım ama yarın spor ve sağlıklı beslenmeye devaaamİi yapmışsın dicem ama sen nasıl etki yapıyor karpuz ben de kilo yapıyor elim yüzüm şişiuor
Kimisi zayıflatıyor diyor ama ben inanmıyorum olsun cnm arada olur
Ben de bugun sınunda regl oldum ayın 15günü iyi geçiyor regle yakın dönem vucud balon gibi ondan veremiyorum ben
Okudum cnm aslında evt doğru demişsin biz sağlığımı için uzun ömürlü olmak için vermeliyiz kiloyu ayda 2kg bşLer için Or verenler için gayet ii aslında1.sayfayı yeniledim kızlar okursanız sevinirim
Ben bugün menü paylaşamıcaz reglinin etkisiyle fena kaçırdım ama yarın spor ve sağlıklı beslenmeye devaaam
Sağolasın canım artık eve gidince daha rahat olursun kesinlikle artık kendimi kasmıcam söz verdim kendimeOkudum cnm aslında evt doğru demişsin biz sağlığımı için uzun ömürlü olmak için vermeliyiz kiloyu ayda 2kg bşLer için Or verenler için gayet ii aslında
Ben de takmıyorum artık ama dikaet ediyorum taktıkçada vucud direniyor
Çok haklısın cnm verecez verecez napalım az da olsa sağlıklı olanı yapalım
Kilo ii bişey değil zaten herşeyden yiyelim ama az yiyelim ve sporu yürüşümüzü sporumuzu şhmal etmeyelim
Dün ben pişi yedim diye bugun hiç ekmek yemedim dengelemek lazım sanırım aslında neler yapmamız gerekli olduğunu çok ii biliyoruz tek sorun düZenli ve istikrarlı olamamız
Sana destek olurum cnm kilo vermede yazışarak birbirinize destek olalım
Evdeki gibi çooö internete giremiyorum ama fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum cnm
Aynen canım bir ayda 2 kilo nedir vericezOlsun cnm çok katı olmamalıyız aklımızda kalır sonra bşrkerelik ye de devamı gelmesin
Değil tabiki cnm ya Zor değil ayda 2kg bile kıyafetlerden farkettiriyor cnmDerya sende her ay 2 kilo versen 55 oluyorsun aralıkta yaparız be kuzum çok Zor değil
Ama ben eylüle kadar burdayım ama abantajım sahil boyunca çokmrahatlıkla yürüyüş yapabilmem ve yüzmemSağolasın canım artık eve gidince daha rahat olursun kesinlikle artık kendimi kasmıcam söz verdim kendime
Aynen öyle istediğimizi yicez ama az miktarda ve ölçülü sporda yapcezzz ohhh hiç kasmadan vericez bu kilolarıÇay demledim ara öğün yapıp 8km yürücm eşimle birlikte bugun de yedikleirmin yarısını yaksam kardır:)))
Aynen canım bir ayda 2 kilo nedir vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?