• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 le başlıyorum

O zmn kacamaksiz diyete devam diyoruzzzz :KK73:
Berinacim senin icinde bi sakinca yoksa bu ayin sonuna kadar diyet isini hizlandiralimmi mesela hedef koyalim kendimize benim hedefim 70 insallah
tamam çok güzel olur ay sonu derken 28 kasım cumartesi olsun
benimde gönlümden 74 geçiyor ama....:KK17:bakalım

Günaydın kızlar :KK54:
Ben de yazmadım hafta sonu sizi goremeyince.
Bugün tavsiyenize uyup kahvaltı yapıp çıktım evden. Sabah 07.15 gibi 1 bardak sıcak su içtim, arkasından bir tane haşlanmış yumurta, bir tane biber ve biraz maydanoz yedim. :KK24:
Okulda 2 bardak yeşil çay içtim arada, öğlen de 7 tane mercimek köftesi ve bir börek yedim çayla.

ara öğünde 2 fincan yeşil çay
1 elma 1 gün kurusu
3 bardak su

O zmn kacamaksiz diyete devam diyoruzzzz :KK73:
Berinacim senin icinde bi sakinca yoksa bu ayin sonuna kadar diyet isini hizlandiralimmi mesela hedef koyalim kendimize benim hedefim 70 insallah
Benim hedefimde ayın 28 ine kadar 76 olsun biraz zor amao_O
Şu an 80.5 im karar verdigimden beri 1 kilo verdim.

Günaydın kızlar :KK54:
Ben de yazmadım hafta sonu sizi goremeyince.
Bugün tavsiyenize uyup kahvaltı yapıp çıktım evden. Sabah 07.15 gibi 1 bardak sıcak su içtim, arkasından bir tane haşlanmış yumurta, bir tane biber ve biraz maydanoz yedim. :KK24:
Okulda 2 bardak yeşil çay içtim arada, öğlen de 7 tane mercimek köftesi ve bir börek yedim çayla.
çok güzel başlamışsın puffer

öğlen süt+ nesfit
yemek problemini ancak böyle çözebildim 1 hafta böyle deneyeceğim sonuca göre devam.

harikayızzz kızlar hedefler de tmmsa o kaçamakla devamm tabiki ayın sonu bizi beklesin...
haftasonuda olsa iki kelimede olsa yazalım kızlar kimse olmayınca da olmuyo tempo düşüyo bnde
berinacım öğle menün hem hafif hemde doyurucu faydasını görüceksin eminim
puffer cim yeşilçay içmen süper son 1 haftadır bnde içiyom 3 bardak
kahvaltım 2 yumurta ve limonlu havuç

harikayızzz kızlar hedefler de tmmsa o kaçamakla devamm tabiki ayın sonu bizi beklesin...
haftasonuda olsa iki kelimede olsa yazalım kızlar kimse olmayınca da olmuyo tempo düşüyo bnde
kahvaltın çok iyi, hafta sonu içinde ; yazalım bakalım:oops:

Hafta sonu kimse olmayınca benim de isteğim biraz kırıldı doğrusu ama şimdi toparladim :KK19:

Bu arada saat 3.30 gibi evde oluyorum.yemek, bulaşık derken pek spor yapacak halim kalmıyor . Ne yapsam ki ...

Bu arada saat 3.30 gibi evde oluyorum.yemek, bulaşık derken pek spor yapacak halim kalmıyor . Ne yapsam ki ...
bende bilemiyom. 17:45 gibi evde oluyorum yemek çocuklar derken yoruluyorum ama hedef belirledik sporsuz olmaz.çoçukları uyuttuktan sonra bakacağim alternatiflere:KK49:

Hafta sonu kimse olmayınca benim de isteğim biraz kırıldı doğrusu ama şimdi toparladim :KK19:

bende bilemiyom. 17:45 gibi evde oluyorum yemek çocuklar derken yoruluyorum ama hedef belirledik sporsuz olmaz.çoçukları uyuttuktan sonra bakacağim alternatiflere:KK49:
kızlar haklısınız siz hem çalışıyo hemde evde bi ton iş ve çocuk bakımı eminimki çok zor olmalı üstüne diyette olunca çok haklısınız ama kilo vermek istiyorsak spor şart haftada 3 veye 4 gün yarım saat yürüyüş yapma şansınız varmı yada nette 7 dakikalık çok güzel egzersizler var evde yapabileceğimiz ne dersiniz
ben evdeyim çalışmıyorum ama bnm sorunumda havalar soğuk ve kızım küçük o yüzden anneme gittikçe yürüyüşe çıkıyorum 2 gündür evdeyim hem regl hemde bu diyet derken çok halsizim
kesin yrn çıkmam gerek kendimi borçlu hissediyorum

kızlar haklısınız siz hem çalışıyo hemde evde bi ton iş ve çocuk bakımı eminimki çok zor olmalı üstüne diyette olunca çok haklısınız ama kilo vermek istiyorsak spor şart haftada 3 veye 4 gün yarım saat yürüyüş yapma şansınız varmı yada nette 7 dakikalık çok güzel egzersizler var evde yapabileceğimiz ne dersiniz
ben evdeyim çalışmıyorum ama bnm sorunumda havalar soğuk ve kızım küçük o yüzden anneme gittikçe yürüyüşe çıkıyorum 2 gündür evdeyim hem regl hemde bu diyet derken çok halsizim
kesin yrn çıkmam gerek kendimi borçlu hissediyorum
Yani aslında zorlarsak olur bence sonuçta kilo vermek için rutin hayatımızı biraz degistirmek lazım malum. Ben de bir dusuneyim ne yapabilirim diye, 7 dakika olabilir gibi geldi.

eve internet bağlayacağız tv den bağlanabilirsem yapmaya çalışacağım

Merhaba bende bugun diyete basladim 26 aylik bi oglum var ben hic kilo veremeyince hasimato oldugumu ogrendim dr cok zor kilo verecegimi ama cabuk alabilecegimi soyledi ve ben bunun uzerine cok hirslandim 87 kiloyum kendimce bir diyet belirledim gun gun yazarim bugunu yazayim
Sabah 1 adet etimek biraz peynir maydanoz ve sekersiz cay
Ara ogun 3 adet ceviz 5i birarada bitki cayi
Oglen 2 adet haslanmis kabak yogurtlayip pulbiber doktum 1 adet etimek
Ara ogun 1 adet yesil elma misir puskulu ve fund yapragi ile hazirlanmis bitki cayi
Aksam henuz yemedim ama hazir 3 adet kofte bol salata ayran
Yatmadan yarim saat oncede yogurt limon ve pulbiber yiyecegim ins
Gunde 10 bardak su yeterli ve 6 bardagini ictim asiri wc ye cikiyorum
Sporu gun gectikce cogaltmayi dusunuyorum bugunluk 500 kere ip atladim belki dahada atlarim

Aynen kizlar hep beraber sguat veya mekik programinami baslasak 1 ay boyunca
Bahsettigim 7 dakikalik gobek 've yanlar icin yattigimiz yerden yapiyoruz
Aksam menum az yagli tavuk sote 've salata su an yesil cayimi yudumluyom

Merhaba bende bugun diyete basladim 26 aylik bi oglum var ben hic kilo veremeyince hasimato oldugumu ogrendim dr cok zor kilo verecegimi ama cabuk alabilecegimi soyledi ve ben bunun uzerine cok hirslandim 87 kiloyum kendimce bir diyet belirledim gun gun yazarim bugunu yazayim
Sabah 1 adet etimek biraz peynir maydanoz ve sekersiz cay
Ara ogun 3 adet ceviz 5i birarada bitki cayi
Oglen 2 adet haslanmis kabak yogurtlayip pulbiber doktum 1 adet etimek
Ara ogun 1 adet yesil elma misir puskulu ve fund yapragi ile hazirlanmis bitki cayi
Aksam henuz yemedim ama hazir 3 adet kofte bol salata ayran
Yatmadan yarim saat oncede yogurt limon ve pulbiber yiyecegim ins
Gunde 10 bardak su yeterli ve 6 bardagini ictim asiri wc ye cikiyorum
Sporu gun gectikce cogaltmayi dusunuyorum bugunluk 500 kere ip atladim belki dahada atlarim
Hosgeldin papatya menun iyi gozukuyo bitki caylari olmazsa olmazimiz :KK28: insallah hepimiz kolay bicimde kilo veririz

Back
X