Çok şükür sağlık problemim yok. İnşallah fazla almadan biter. Bazilarini okudum 80 kilo ile hamile kalıp 4-5 kilo alarak doguma girenler varmış inanamadım. İlk hamileligimde önce 3 kilo vermiş sonra 11 kilo alarak doguma girmiştim.Valla pkoysan kilo problem diyorlar eğer ki sağlıklıysan bence engel değil çünkü çevremde çok aşırı kilolu olupta hamile kalan çook.
Evet çok dikkat edicem inşallah. TeşekkürlerBir pkolu olarak 81.5 ile hamile kaldım. 4.5 aylık hamileyim 900 gr aldım 82.4 oldum. Karbonhidrata çok yüklenmezseniz fazla kilo almadan tamamlarsınız.
Öyle ya inşallah veririz yaa.. allah hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsinMaalesef bende 90 kilo ile hamile kaldım suan henüz 9 haftaligim fazla almamak için elimden geleni yapıcam bende sizin gibi çok korkuyorum artık alırsakta dünyanın sonu değil doğumdan sonra illaki veririz inşallah
Maşallah inşallah sonuna kadar öyle olurBen de kiloluyum bir sorun yasamiyoruz simdilik.
İstanbul da oturuyordum diyetisyen é de baslamistim maksadım 70 olup hamile kalmaktı ama tayinimiz çıktı çok küçük bir yerdeyiz burda özel hastane bile yok diyetisyen hiç yok. Yani ben hamilelik boyunca burda doktora gidicem mecbur ama doğum à bursa ya aile min yanında gitmeyi dusunuyorum.30 yasindayjm Ben de 90 kiloyum.pcos gecirdim.ikinci gebeligim icin 6 ay bekledim .rabbim nasip etti.hamileyken diyetisyene gittim keske once gelseydin 10 kilo veriridin simdi rahat olurdun dedi .aynen ben de veremeyen gruptan 1 sene duzenli spor yaptim bana misjn demedi.benim ki iradesizlik.simdi bana beslenme duzeni verdi bayram girdi duzene koyamadim ama okulla birlikte ins duxenli olucak.beslenme.uzmanjna gidin bence
Doktor bi de kan ilacıyla vitamin verdi karnımın iyice şiştiğini hissediyorum ama napıyım evladım sağlıklı olsun da kiloyu bi şekilde veririm.Maşallah inşallah sonuna kadar öyle olur
Eve haklisiniz en önemlisi oDoktor bi de kan ilacıyla vitamin verdi karnımın iyice şiştiğini hissediyorum ama napıyım evladım sağlıklı olsun da kiloyu bi şekilde veririm.
Benimki de belli olmaz göbüşten diyodum ama önceleri kilo olduğu belliydi artık bariz belli yürüyüşüm de değişti senin gibi.Ben karnim cikmaz diyordum ama erken belli oldu sziinde oyle mi yuruyusum bile degisti
Siz hangi yolla kaldiniz neler yaptiniz aetik bunalima giricem bi kurtajim birde dusugum varBir pkolu olarak 81.5 ile hamile kaldım. 4.5 aylık hamileyim 900 gr aldım 82.4 oldum. Karbonhidrata çok yüklenmezseniz fazla kilo almadan tamamlarsınız.
Benim de dört düşük var canım ikisi kürtaj. Bu gebeliğimde klomen kullandım. Benim düşüklerin sebebi polipmiş. Polikistik overli tüm tanıdıklarımın çocuğu oldu. Hatta bir arkadaşım 97 ile hamile kaldı. Doktorlar düşüklere sebep bulamayınca polikistik yüzünden diyordu. Ben inanmıyorum. Yine de size yürüyüş yapmayı tavsiye ederim kilo vermeseniz bile yumurtalıkların çalışmasını sağlıyor. Ümitsiz olmayın. Her imkansızı imkanlı hale getiren bir Rabbimiz var çok şükür.Siz hangi yolla kaldiniz neler yaptiniz aetik bunalima giricem bi kurtajim birde dusugum var
Pcoluyum herkes kilondan dolayi hamile kalamadigimi saniyo napicami sasirdim artik yardimci olurmusunuz kilo ztn veremiyorum verdigimide geri aliyorum
Ben de kilo vermeye çalışıyorum çok zor verenlerdenim. Akşam yemeğini bıraktım her gün 45 dk spor yapıyorum. Aslında gebelik de bekliyorum ama olsun en azından öğrenen é kadar devam edicem. 1-2 kilo bile versem kardır. .Bende 85im 79a kadr dusup hamile kaldim ama dusuk yasadim sonrasinda 85e ciktim bende yeni pcolu oldugumu ogrendim yumurtlamam okusuyo ama yumurtam atilmiodu adetlerim dengesizdi leke li lekeli herkes kilondan dolayi derken meger pco luymusum kilomu zor verenlerdenim
Acaba tekrar kalabilirmiyim bilmiyorum.....
Siz de bir An önce gebelik ı ogrenirsiniz inşallah. .Ben de kilo vermeye çalışıyorum çok zor verenlerdenim. Akşam yemeğini bıraktım her gün 45 dk spor yapıyorum. Aslında gebelik de bekliyorum ama olsun en azından öğrenen é kadar devam edicem. 1-2 kilo bile versem kardır. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?