Yani gebelik haberiniSiz de bir An önce gebelik ı ogrenirsiniz inşallah. .
Iste ilk doktorum yuzunden yumurtaliklarimda dengesizlesti bana 6 ay kntrol etmeden klomen tedavisi verdi sonra ozele git yumurtaligin tembel deyip basindan savdi ben klomen kullanana kasr yumurtladigimi bilirim her ay yumurtluyodumBenim de dört düşük var canım ikisi kürtaj. Bu gebeliğimde klomen kullandım. Benim düşüklerin sebebi polipmiş. Polikistik overli tüm tanıdıklarımın çocuğu oldu. Hatta bir arkadaşım 97 ile hamile kaldı. Doktorlar düşüklere sebep bulamayınca polikistik yüzünden diyordu. Ben inanmıyorum. Yine de size yürüyüş yapmayı tavsiye ederim kilo vermeseniz bile yumurtalıkların çalışmasını sağlıyor. Ümitsiz olmayın. Her imkansızı imkanlı hale getiren bir Rabbimiz var çok şükür.
Aynen cok zor bi diyet var ona baslicam bakalim insallh olurda veririm ama ilk once su evi tasima olayi var ev alicz rabbim kismet ederse ondan sonradiyete baslicam artik evde yarim saat bile olsa bi spor yapicsmBen de kilo vermeye çalışıyorum çok zor verenlerdenim. Akşam yemeğini bıraktım her gün 45 dk spor yapıyorum. Aslında gebelik de bekliyorum ama olsun en azından öğrenen é kadar devam edicem. 1-2 kilo bile versem kardır. .
Kontrolsüz klomen gerçekten kötü. Kist yapabiliyor yumurta çatlamazsa. Eğer maddi durumunuz varsa koşu bandı alın ben 12 kilo vermiştim 3-4 ayda. Ben tüp bebek bile düşündüm ve danışmak için gittim doktor tedavide en yüksek başarıyı polikistik overli hastalarda yakalıyoruz dedi. Aslında tedavi ile şansımız yüksek ama tabi doğru ellerde tedavi görürsek. Glifor kullanıyor musun peki?Iste ilk doktorum yuzunden yumurtaliklarimda dengesizlesti bana 6 ay kntrol etmeden klomen tedavisi verdi sonra ozele git yumurtaligin tembel deyip basindan savdi ben klomen kullanana kasr yumurtladigimi bilirim her ay yumurtluyodum
Sonra dengesizlesti yeni gittigim doktorda kisler var kucuk kucuk yumurtaliginda ama bu engel deil dedi sol yumurtaligimda var sag temiz durumda yuruyus yapamiyorum kucuk yerde yasiyorum
Suan ev alicagimiz icin extra bisi almak mumkun deil zaten araba bilezik vesaire seyler sattigimiz icin birde kredi cekicez oyuzden birde kosu bandini yukluyemem esime.ama kendim biriktrip almayi dusunuyorum cok istiyorum aslinda.Kontrolsüz klomen gerçekten kötü. Kist yapabiliyor yumurta çatlamazsa. Eğer maddi durumunuz varsa koşu bandı alın ben 12 kilo vermiştim 3-4 ayda. Ben tüp bebek bile düşündüm ve danışmak için gittim doktor tedavide en yüksek başarıyı polikistik overli hastalarda yakalıyoruz dedi. Aslında tedavi ile şansımız yüksek ama tabi doğru ellerde tedavi görürsek. Glifor kullanıyor musun peki?
Ayni kilolardayiz cnm benide doktorum mahfettiArkadaslar ben 76 kilodan son 2 ayda 83 kiloya ciktim yani asiri derecede kilo aldim. 80 kilodayken yumurtlama olmadigini ogrendim ve 1 aya yakin oldu adet bekliyorum. Tamamen umitsizlige kapilmistim askinda kilodan hamile kalamicam diye. Doktorum pko teshisi koymadi ama kendi kendime herhalde vardir diyordum.
Umit oldu burdaki bazi yazilar. Bir an once adetim gelsin istiyorum artik ki calismalara baslayalim
Ayni kilolardayiz cnm benide doktorum mahfetti
Simdide polistik over teshisi kondu yani yumurtakigimda kist var
Hayirlisi diyorum diyete basliycam ben sonra su glifor denen ilaci alicam
Cnm sekerine falan baktirdinmi?
Bende sker cikmadi trioidde sorun yok ama gizli sekerden supheleniyorum ben insalah bi ara onada baktircam
Ya bencede dengen deismis aslindaBende daha hicbirseye bakilmadi. Adetim gelip hormonlarima bakilcak adetimin 3-5, 10-12 birde 15-18 gun aralari. Birde bende soyle bisey oldu. Evlenmeden once 85 kiloydum ve bitkisel zayiflatan ilacla 72ye kadar dustum adetim duzensizlesti. Internette baktim cok kilo vermemden kaynakli oldugu kanaatine vardim. Simdi de o kilolari aldigim icin mi son ay boyle oldum acaba?
canım 76 ile girdim şu an 35. haftadayım 78 kiloyum. 2-4 saatte bir yedim ben... kesinlikle ayçiçek yağı vs tüketmedim. zeytinyağı ve tereyağı kullandım her yemekte.. zaten ilk 4 ay istifra etmekten bir hal olmuştum. sabah kahvaltısında bol bol ceviz-koyun peyniri-köy kaymağı-bal ve zeytin yedim. et-balıktan asla taviz vermedim haftanın 5 günü tükettim şükür ki 33 haftalıkken bebeğim tosun gibiydi 2 kilo 940 gr (normalde 2 kilo 100 gr falan olması gerekiyordu) senin anlayacağın tamamen beslenip ara atıştırmalıkta salata ve meyve yiyince hiç artmadı desem yeridir ki kilo almaya çok müsait bir bünyem var.Merhaba kızlar ben 30 yaşıma girdim 3,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi düşünüyorum bu aylarda ki yaza doğum yapmak istiyorum. Ama kilom konusunda biraz korkuyorum. 83 kiloyum çok uğraştım ama veremiyorum. Bu konu bebek yapmama bile engel oldu daha öncesinde. Ama artık kızıma kardes istiyorum arasını daha çok uzatmak istemiyorum. Bu kilolardan ya da üzerinde hamile kalan var mı ne kadar kilo aldınız hamilelik nasıl geçti doğumdan sonra kilo ne kadar gitti? Yalnız miyim bu konuda
Ya bencede dengen deismis aslinda
Nie biraktin ki zayiflamyi? Bence birakmiycaktin koruycaktin kilonu ve iste havuc incir kuru ile yumurtlardinda adetlerinide duzenlestirirdin
Bu ilac nasil bi ilactiki ne kdr surede verdin acaba? Ben evlenmeden once 73tum malesef kilo evlendikten sonra 1yil icinde 85e cikti hatta 87ye
Sonra 79a dustum uine aldim 85 oldum
Polikistik over olanların hemen hepsinde insülin direnci var. Bende de var. Insülin direnci yumurtlamaya bile engel oluyor. Doktora sorup kullanmaya başla bence. Ayrıca insülin direnci kilo vermeye engel bir durum. O ilaç sayesinde rahat kilo verebilirsin. Ben tüp bebek doktorunun önerisiyle hala glifor kullanıyorum gebelikte de.Suan ev alicagimiz icin extra bisi almak mumkun deil zaten araba bilezik vesaire seyler sattigimiz icin birde kredi cekicez oyuzden birde kosu bandini yukluyemem esime.ama kendim biriktrip almayi dusunuyorum cok istiyorum aslinda.
Dediginz ilaci kullanmadim ama duydum seker direnci icin kilo verdirmeyi kolaylastiriyormus
Tup bebek olayini bende dusunuyorum ama biraz daha dogal yoldan denemek istiyorum heleki ev alicakken dahada esime yuklenmek istemiyirum.
Süper Ya seni tebrik ediyorum valla. Tek dua o 3-5 kilo ile hamileliği tamamlamak. Belki ilk aylar bişey yiyecek zayıflarimcanım 76 ile girdim şu an 35. haftadayım 78 kiloyum. 2-4 saatte bir yedim ben... kesinlikle ayçiçek yağı vs tüketmedim. zeytinyağı ve tereyağı kullandım her yemekte.. zaten ilk 4 ay istifra etmekten bir hal olmuştum. sabah kahvaltısında bol bol ceviz-koyun peyniri-köy kaymağı-bal ve zeytin yedim. et-balıktan asla taviz vermedim haftanın 5 günü tükettim şükür ki 33 haftalıkken bebeğim tosun gibiydi 2 kilo 940 gr (normalde 2 kilo 100 gr falan olması gerekiyordu) senin anlayacağın tamamen beslenip ara atıştırmalıkta salata ve meyve yiyince hiç artmadı desem yeridir ki kilo almaya çok müsait bir bünyem var.
Baktirdim şeker troid hiçbirinde soRUN yok insülin direnci de yok. Anca böyle çok sıkı zor diyetler é girersem öyle kilo verebiliyorumAyni kilolardayiz cnm benide doktorum mahfetti
Simdide polistik over teshisi kondu yani yumurtakigimda kist var
Hayirlisi diyorum diyete basliycam ben sonra su glifor denen ilaci alicam
Cnm sekerine falan baktirdinmi?
Bende sker cikmadi trioidde sorun yok ama gizli sekerden supheleniyorum ben insalah bi ara onada baktircam
Bu ilaç nasıl bir şey. . Çok merak ettim. Şimdi gebelik de beklerken sıkıntı olmasin. Bir zarar ı var mı? 1 kutu na kadar süre kullanımlık?Iremnaturel diye. Aslinda verdigin kiloyu geri almiyorsun o ilacta biliyormusun. Yani ben birdaha olsa birdaha kullanirim cunku ben 2 ayda 8,10 kilo felan verdim sonra 3 ay kullanmadim dugunden 2 hafta once felan kullandim 3 kilo da ordan verdim ya da oyle biseydi. Evlendikten sonra 1 kilo aliyordum mesela ayda ama 7inci aydan beri 7 kilo felan almisimdir rahat. Belki daha fazla.
Ben daha evlenmeden kullandigim icin iste sorun yoktu. Su anda kullanmiyorum.Bu ilaç nasıl bir şey. . Çok merak ettim. Şimdi gebelik de beklerken sıkıntı olmasin. Bir zarar ı var mı? 1 kutu na kadar süre kullanımlık?
Insallah sorunsuz saglikli bir sekilde kucagina alirsin cnmmerhaba kızlar, bende kilolu hamile kalanlardanım.
88 ile hamile kaldım. Doktor ilk 3 ay kilo almayalım dikkat edelim dedi. Tahlillerimde vs. sorun yok. İnşallah güzel devam eder.
Anladim cnm bi yan etkisi falan varmi ne kadra almistin gercekten ise yariosa almak lazm ama iste arastirmak lazimIremnaturel diye. Aslinda verdigin kiloyu geri almiyorsun o ilacta biliyormusun. Yani ben birdaha olsa birdaha kullanirim cunku ben 2 ayda 8,10 kilo felan verdim sonra 3 ay kullanmadim dugunden 2 hafta once felan kullandim 3 kilo da ordan verdim ya da oyle biseydi. Evlendikten sonra 1 kilo aliyordum mesela ayda ama 7inci aydan beri 7 kilo felan almisimdir rahat. Belki daha fazla.
Gebelik de de sorun cikmio ise kullanayimPolikistik over olanların hemen hepsinde insülin direnci var. Bende de var. Insülin direnci yumurtlamaya bile engel oluyor. Doktora sorup kullanmaya başla bence. Ayrıca insülin direnci kilo vermeye engel bir durum. O ilaç sayesinde rahat kilo verebilirsin. Ben tüp bebek doktorunun önerisiyle hala glifor kullanıyorum gebelikte de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?