800 tl maaş az mı yoksa işverenler ortalama bu rakamı mı veriyor

Valla arkadaşım benim felsefem azıcık aşım ağrısız başımdır. Yani çok para kazanıp sürekli iş düşüneceğime 900 tl alıp sadece çalştığım süre zarfında yoğun olmayı tercih ederim yani benim öyle iş bittikten sonra konu kapanıyor hesap kitap muhasebe hiçbişey düşünmüyorum. Ee daha ne isteyeyim. O sebeple sen de hangisi seni daha az zorlayacaksa onu seç valla rahatlık herşeyden daha kıymetli. Benden söylemesi.

Rabbim eşiniz gibi ağır işlerde çalışıp o alınterleriyle o kazandıkla paralarıı bereketlendirsin inşaallah. Maşşallah eşinize.

Hiçbir iş veren hafta sonu izinini 2 gün vermez canım haftanın bir günü olur eğer 2 gün izin istiyorsan memurluk sınavına hazırlan derim.

cnm okul işi ya okullar haftasonu kapalı. birde nadirende olsa haftasonu tatil yapan özel işletmeler kaldı

Canım bulunduğun şehre göre değişir maaşın yeterliliği ama genelde bu tarz veriyor bir çok yer bu paraya ev geçindiren, çocuk okutan aileler var yeterli değil ama küçümsenecek bir para da değil ayrıca yol,yemek ve ssk yı da yapması senin için bir artı ama en güzel yanı hafta sonu çift gün :)

Bir de diğer işin cıkış saati yedi, yedi olunca ha deyince cıkılmaz. o yedi yedibucuk olur :) Okulda saat beşte cantası koluna herkes yoluna

evet evet bencede ikinizide katılıyorum. bende kafa yorgunlugunu çok önemsiyorum çıkınca sunu yapmışmıydım falan diye hep düşünüyorum ama buarada o patron tam 800 de cıkmadı agzından 700-800 gibi bişey söledi

İlerisini düşünerek iş hayatında adım atmak iyidir, ne üzerine eğitim aldın ve kendi mesleğini mi yapmak istiyorsun, öncelikle kafanda bunları netleştirmen gerekiyor bence, bu meslek ilgili kendindeki eksikleri telafi edebileceğin kurslar vs var mı ? Ben senin yerinde olsaydım sekreterliği seçerdim en azından orada büro ekipmanları ve bilgisayarla daha çok haşır-neşir olacaksın, mesela benim meslekte bilgisayar programı bilmek artı bir puandır, karar vermeden önce o anı değil sonrasını da düşünerek hareket etmen de fayda var, hakkında hayırlısı

ben bu yönetici asistanlıgından cok korktum çok defa yağtım 1000 tl aldıgım oda oldu buarada üni mezunuyumda. ama çay çorba bulaşık tuvalet silme vb gibi iş beklentileri oldu cogunun ve bu artıkca arttı. haftaa 3 gün temizlige kdr çıktı. kendimi de ezdiriyorum durda diyemiyorum.

bizim hafta sonu 2 gün tatil ama

ah keşke herkes sizin kadar şanslı olabilse. çünkü iş aradığım dönemde bütün işyerleri cumartesi çalışıyordu. Ve bir cinnet anında yani işsizlikten evde olmaktan bıktığım bir durumda ilk gelen iş görüşmesine gitmiştim. Ve çok şükür alındım. Parası hariç çok şükür herşeyinden çok memnunum. Ama azıyla yetinmeyen çoğunu hiç bulamaz çok şükür kuş kadar maaşımla bir yılda neredeyse kredi dahil 15. 000 tl ödedik eşimle birlikte. Eşim de müdür olduğu halde 1200 tl maaş alıyor. Artık işsizlik de yok hiçbişey yok bana göre iş beğenmemek var. Işveren de çalışıyorsan çalış çalışmıyorsan çık diyor bugünümüzde.

Bizim hafta sonu 2 gün tatil ama
ozel sektordeyım bende :=) bıze bu hafta 3 gun ızın

nerde olacak sekreterlık onada baglı

Ben yerinizde olsam okulu seçerdim çalışma saati belli hafta sonu yok maaşınız belli olsunda bence deneyim tecrübe kazandıkça parasıda artacaktır yaşadığımız ülkemizin şartlarına göre normal bir rakam asgari ücret alacaksınız üzerine agi verilecektir yemek yol eklenecektir bir şekilde fazlalaşacaktır ücretiniz bence hayırlısı olsun

yapacak bişey yok piyasa şartları hep böyle. eğer terfi etme şansın varsa kaçırma derim. dua et sigortanı yapıyorlar

Allah bereketını gostersın ınsallah

maalesef özellikle de iş hayatına yeni başlanan dönemlerde küçük işletme patronları çalıştırdığı elemanın teşbihte hata olmaz, hem etinden hem sütünden yararlanmaya çalışıyor ama diğer taraftan da düşünülecek olursa servis personelliği görevinin de bir geleceği yok hani eskiler derler ya ne uzarsın ne kısalırsın işte o hesap, ben iş konusunda hangisine başlasam diye kararsız kalsaydım elime geçecek para da önemli ama ondan ziyade sonrasındaki getirisine bakardım, gerçi yönetici asistanı olarak alınan birine de haftada 3 gün temizlik yapacaksın diye talep de akıllara ziyan ama iş yerindeki maliyeti en aza indirmek istedikleri için böyle uyanık iş verenler de maalesef olmuyor değil fakat ileride daha kurumsal bir yerde çalışma şansın olursa bu tarz sıkıntıların olmayabilir.

üni mezunu çoğaldıkça ve nufüs iyice iyi yer bulmak zorlaşmaya başladı :26:

Artık lisans mezunu olmayı geçtik, yüksek lisans aramaya başladı çoğu yer.
Çalışma şartlarınıza göre başlangıç için iyi bir rakam bence eğer gerçekten yol-yemek dahilse. Genelde öyle diyorlar ama dahil olmuyor
Bir de haftasonu tatil, hafta içi 5'e kadar, ben olsam kabul ederdim.

Ben de öğretmenim bu arada, aslında yorucu bir meslek ama tek cazip yanı çalışma saatleri, yşamaya-nefes almaya zaman kalıyor.

Ben bu işe başladığımda cumartesi de çalışıyorduk. İlk ay 400 tl aldım, ikinci ay 600. Geçen ay 700 oldu, bu ay da 800 alcam inşallah. 2 aydır falan cumartesi günleri çalışmıyoruz. İşlerimizi rutine çevirdik yetiştirdiğimiz için de sağolsun tatile çevirdi cumartesiyi.

Eşim de asgari ücretle çalışıyor, bir yandan ev geçindirip bir yandan borç ödüyoruz. Bayağı bi borcu hallettik. Ben bu işi 400 lira diye geri çevirseydim ne olacaktı? Akşama kadar bilgisayar başındayım bir yanda çayım var bir yanda kahvem, işim olur çıkar giderim işimi hallederim falan öyle de rahat bir yer. Evde oturmaktansa üç beş birşeyler kazanmaya çalışmalı insan. Şimdi evde olsaydım çalışmasaydım eşim tek başına asla yetişemezdi. Benim aldığım 600 lira ile bile hem kirayı hem eşya taksitini kapatıyoruz. Evde oturana kimse para vermiyor.

Aynen dediğiniz gibi işsizlik diye birşey yok, iş beğenmemek var. Herkes bin lira iki bin lira maaş alacak diye birşey yok. Yeter ki çalışsın insan.

Haftanın 5 günü çalıcaksiniz memur gb ve asgarı ucrete yakın da bır ucret alıcaksınız hala gıtsem mı gıtmesem mı dıye dusunuyorsanız yerınıze ben gıdebılırım ..

Zira istifa ettiğim işte haftanın 6 günü sabah 9 akşam 7 ( hiç 7de cıkmak nasıb olmadı o ayrı ) çalısırdım 10 saat ayakta oturmak yasaktı !..

sizinle tamamen aynı fikirdeyim aza çoğa bakmadan çalışabiliyorsa çalışmalı mutlaka bir bayan hem eve katkısı oluyor hem kendine özgüveni hem de evde sözü daha fazla geçiyor ne bileyim ya da ben böyleyim. kv le altı üstlü oturduğumdan herhalde böyle asla evde kalamam üçe beşe bakmadan çalışırım. böyle kafam daha rahat hem para kazanıyorum hem de her gün sorun yaşamak zorunda kalmıyorum.emin olun arkadaşım çalışıp kazanınca her bir borç kapanıyor yeter ki çalışılsın. sağlık olsun da. ben bunu gördüm çalışınca daha mutlu ve pozitif oluyorum. herkes aynı olmak zorunda değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…