Merhaba arkadaslar.ben dokuz yillik evliyim.evliligimde sorun yasadigim zamanlar oldu.esim baalarda cok aileciydi.ama zamanla oda artik evli oldugunun farkina vardi.sorunumuzda kvdemin bizi hep kendi istedigi gibi olmamizi istemesi.onceden daha sikti son birkac senedir haftada bire indirdik.bazen onlar bize gelirse bi sonraki hafta gidiyoruz.ben oraya gidince cok sikiliyorum.kvmin bana yaptigi haksizliklari kaldiramiyorum.herseyi kendine bekliyo.benim ailemi zaten hic sevmiyor bende yaninda hic onlardan bahsetmiyorum.gittim geldim desem bozuluyo.ama kendi kizini biran bile yanindan ayirmiyo.yaptigim seyleri eleestiriyo hep.surekli bana oglunu elinden alan gelin muamelesi yapiyo.vede smdiye kadar hic agzimi acipta cvp vermedim.cunku bisey desen kp de devreye giriyo.oraya gidince kendimi cok sikiyorum.kelimeleri tek tek secmeye calisiyorumki alinmasin sorun cikmasin.esim cok iyi sagolsun.benim aileme karsida saygili.onun hatiri icin ses cikarmiyorum.surekli beni kendi kizlariyla kiyaslamalar v.s. sonrada millete gorumcesini kiskaniyo diye anlatiyolarmis.benim ailemle biz evlendikten sonra sayilidir gorustkleri.kadin beni kendi begendi aldi ogluna ama sanki beni istemiyo gibi hissediyorum.akrabalardan biri beni sevse sanki hemen devreye giriyo beni uzaklastiriyor.ben evlenirken iyi gecinmek icin evlendim.sonucta onlarda artik benim ailem ama bole ben sindirilmis vaziyetteyim.esimede anlatamiyorum.ama bu seklildede kendimi dislanmis istenmeyen gelin gibi hissediyorum.hep susup onlarin istedigi gibi olursam hizmette tkusur tmezsem cok iyi.ama benimde bi birey oldugumu benimde bi ailem oldugunu artik anlamalarini istiyorum ama hep biz cok iyiyiz modundalar.kendi anneme yapmadigim hizmeti ona yapiyorum sirf duzelsin diye ama artik cok yoruldum hic biseyden memnun edemiyorum.bazen diyorum cek git kizim. Bazende diyorum kocam cok iyi allah razi olsun onun hatrina buda benim sinavim diyorum cok yorgunum cok