......

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
Merhaba arkadaslar.ben dokuz yillik evliyim.evliligimde sorun yasadigim zamanlar oldu.esim baalarda cok aileciydi.ama zamanla oda artik evli oldugunun farkina vardi.sorunumuzda kvdemin bizi hep kendi istedigi gibi olmamizi istemesi.onceden daha sikti son birkac senedir haftada bire indirdik.bazen onlar bize gelirse bi sonraki hafta gidiyoruz.ben oraya gidince cok sikiliyorum.kvmin bana yaptigi haksizliklari kaldiramiyorum.herseyi kendine bekliyo.benim ailemi zaten hic sevmiyor bende yaninda hic onlardan bahsetmiyorum.gittim geldim desem bozuluyo.ama kendi kizini biran bile yanindan ayirmiyo.yaptigim seyleri eleestiriyo hep.surekli bana oglunu elinden alan gelin muamelesi yapiyo.vede smdiye kadar hic agzimi acipta cvp vermedim.cunku bisey desen kp de devreye giriyo.oraya gidince kendimi cok sikiyorum.kelimeleri tek tek secmeye calisiyorumki alinmasin sorun cikmasin.esim cok iyi sagolsun.benim aileme karsida saygili.onun hatiri icin ses cikarmiyorum.surekli beni kendi kizlariyla kiyaslamalar v.s. sonrada millete gorumcesini kiskaniyo diye anlatiyolarmis.benim ailemle biz evlendikten sonra sayilidir gorustkleri.kadin beni kendi begendi aldi ogluna ama sanki beni istemiyo gibi hissediyorum.akrabalardan biri beni sevse sanki hemen devreye giriyo beni uzaklastiriyor.ben evlenirken iyi gecinmek icin evlendim.sonucta onlarda artik benim ailem ama bole ben sindirilmis vaziyetteyim.esimede anlatamiyorum.ama bu seklildede kendimi dislanmis istenmeyen gelin gibi hissediyorum.hep susup onlarin istedigi gibi olursam hizmette tkusur tmezsem cok iyi.ama benimde bi birey oldugumu benimde bi ailem oldugunu artik anlamalarini istiyorum ama hep biz cok iyiyiz modundalar.kendi anneme yapmadigim hizmeti ona yapiyorum sirf duzelsin diye ama artik cok yoruldum hic biseyden memnun edemiyorum.bazen diyorum cek git kizim. Bazende diyorum kocam cok iyi allah razi olsun onun hatrina buda benim sinavim diyorum cok yorgunum cok

Acaba sizi oğlundan kıskanıyor olabilir mi? Yani bilemedim sonuçta kendi beğenmiş sizi. Sizi istemiyor değildir bence.
Ama bu kadar kasmayın kendiniz olun.

Ever oglundan kiskaniyo farkindayim ama artuk kac yil oldu alismasi lazim bu duruma.artik cok fazla kasiyorum.bana kendimi sikmak zarar vermeye basladi artik

Ever oglundan kiskaniyo farkindayim ama artuk kac yil oldu alismasi lazim bu duruma.artik cok fazla kasiyorum.bana kendimi sikmak zarar vermeye basladi artik

Eşiniz tek oğlan mı merak ettim? Aşırı düşkün demek ki. Bir de evleriniz yakın mı daha az görüşseniz bahaneler uydurup da.

Eevet tek.yakin ama zaten esim olmadan gitmiyorum.sorun cikmasindan korkuyorum.cunku oraya gidince normal muhabbet yapamiyorum.kelimeleri cimbizla seciyorum.yanlis bisey solerim diye korkuyorum.aliniyo cunku.insan bazen modunda olmuyo.her dkkda ayni ruh halinde olmuyosunki.oraya gidince kendimi yabanci. Istenmeyen biri gibi hissediyorum

Kim olursa olsun huzursuz olduğum yere gitmem. Eşime de durum böyle böyle sen istersen git derim. 9 yıl olmuş ne demek ezilmek yahu? Her hafta görüşmek de apayrı bir olay. En başta ağırlığını koyamama sürekli susma sorunsalı.

Kim olursa olsun huzursuz olduğum yere gitmem. Eşime de durum böyle böyle sen istersen git derim. 9 yıl olmuş ne demek ezilmek yahu? Her hafta görüşmek de apayrı bir olay. En başta ağırlığını koyamama sürekli susma sorunsalı.
Gitmek istemezsende mecbursun.sorun cikmasn diye hep susuyorum herseyi o bilir herseye o karar verir hep ole istiyo.cocuguna cok duskun olabilir ama benim ailem icinde ben degerliyim.bilmiyorum bole nereye kadar olur.bazen evliligimden soguyorum

oğlunu kıskanıyor olabilir, bi çok kv elinde olmayan bi durum.
kim geliniyle iyi anlaşmak istemezki,
kv nizin tutumu asla onaylanacak bi tarafı yok ama kendinize pay çıkarıyor musunuz bu durumlar karşısında?
bazen içten bi 'anne' demek bile bütün buzları eritebiliyor:KK66:

oğlunu kıskanıyor olabilir, bi çok kv elinde olmayan bi durum.
kim geliniyle iyi anlaşmak istemezki,
kv nizin tutumu asla onaylanacak bi tarafı yok ama kendinize pay çıkarıyor musunuz bu durumlar karşısında?
bazen içten bi 'anne' demek bile bütün buzları eritebiliyor:KK66:
Evet cikariyorum.ozellikle onlara daha iyi davranmaya calisiyorum.ama olmuyo her yolu denedim.annemi sevmedigi icin benide istemiyo gibi geliyor.annemle butun baglarimi koparmami istiyo.inanin yaninda diyemiyorum.anneme gittim geldim fln.gecenlerde bana gelmisti tesadufen ogunde annem vardi.annem hic nezaketini bozmadan buyrun dedi ama girmeden gitti.bende bole seylere cok uzuluyorum ve kiriliyorum.sadece azcik guler yuz cozebilir bu isi ama guleryuz gostermemekte israrli.tek tarafli pohpohlanmak istiyo ama malesef artik benimde gucum tukendi

sizi çok iyi anlıyorum,
eşinizin yanınızda duruşu ailenize saygısını takdir ettim,
belki kv ve annenizi çaya davet edip ,muhabbet sohbet ortamı yaratsanız bi ihtimal aradaki buzları eritmeye belki faydası olur...
biri hayat arkadaşınızın annesi bi kendi anneniz,aradaki soğukluk insanı nasıl yıpratıyor çok iyi bilirim
kolaylıklar diliyorum

sizi çok iyi anlıyorum,
belki kv ve annenizi çaya davet edip ,muhabbet sohbet ortamı yaratsanız bi ihtimal aradaki buzları eritmeye belki faydası olur...
biri hayat arkadaşınızın annesi bi kendi anneniz,aradaki soğukluk insanı nasıl yıpratıyor çok iyi bilirim
kolaylıklar diliyorum
Amin arkadasim.bu saatten sonra isinmazlar artik.cocugumu birakmistim gecenlerde. Ben senin anneanneni hic sevmiyorum asla gitmem demis..ki zaten gorustukleri yok.esim sagolsun tek basina telafi etmeye calisiyo.

sizi çok iyi anlıyorum,
kolaylıklar diliyorum
Cocuguma dogumgunu bile yaparken kac defa dusunuyorum.annem gelmesin istiyo.vede enson d.gununde herkes geldi ve annemle hic konusmadi bile.sonra bide kalkip benden etrafinda pervane olmami bekliyo.bende icimdeki kirginlikla ona yaklasamiyorum bile.bazen esimle konusup bole katlanamiyacagimi soyleyip ayrilayim vereyim oglunu diyorum

Cocuguma dogumgunu bile yaparken kac defa dusunuyorum.annem gelmesin istiyo.vede enson d.gununde herkes geldi ve annemle hic konusmadi bile.sonra bide kalkip benden etrafinda pervane olmami bekliyo.bende icimdeki kirginlikla ona yaklasamiyorum bile.bazen esimle konusup bole katlanamiyacagimi soyleyip ayrilayim vereyim oglunu diyorum

belli ki kv çocukluğundan nasibini alamamış hala çocuk gibi davranıyor,
eşiniz size ve ailenize böyle hassas davranırken ayrılmak bi tarafa ,eşinize daha sıkı sarılmalısınız bence:KK19:

belli ki kv çocukluğundan nasibini alamamış hala çocuk gibi davranıyor,
eşiniz size ve ailenize böyle hassas davranırken ayrılmak bi tarafa ,eşinize daha sıkı sarılmalısınız bence:KK19:
Kendimi buraya ait hissedemiyorum.esimlede konusamiyorum bu konulari.bende cok sikinti yaratiyo.esim ikinci cocugu istiyo ona bile yanasamiyorum.napsam nasil bi yol izlesem bilmiyorum.kp de ayni.sadece kendileri anne babaymis gibi

Oncelikle kendi iyiliginiz için, iki ailenin iyi olmasını istemeyi bırakın. Kimse birbirini sevmek zorunda değil maalesef.. görüşmek istemiyorlarsa kendileri bilir. Bunun için kimseye kirilmayin gucenmeyin..

İkincisi; esinizle tartışmadan alın karşınıza konuşun. Böyle böyle canım ve ben çok daralıyorum. Istersen sen de benim ailemle görüşme ama artık ailenin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Kaç yaşında kadınım artık tahammül edemiyorum. Bunun ilerisi de var. Bana muhtaç olsalar sence ben güler yüzle onlara bakabilir miyim? Gibilerinden konusmalisin bence.

Üçüncüsü; kayinvalideniz sizin bu kadar cekinip ezilip buzuldugunuzu bildiği için hala bu kadar rahat üstünüze geliyor. Nasıl olsa ben ne dersem yapıyor, benden çekiniyor korkuyor diye düşünüp rahatça at kosturuyor. Artık çekinmeyin. Kim için olursa olsun ister kocanız ister aileniz. O sizi kirmaktan korksun. Mesela söyleyin ailenize gittiğinizi , bir şey mi dedi. Onlar benim ailem bu nasıl bir zihniyet heralde goruscem siz kizinizdan ya da oglunuzdan vazgecebilir misiniz? Diye baslayabilirsiniz konuşmaya. Sonra da eşinize söylerseniz.

Karşınızda bir büyük olabilir fakat bu onun üstünüzde bu kadar hakkı olduğu anlamına gelmez. Sayginizi koruyarakta kendinizi ifade edebilirsiniz. Sınırlarınızı cizebilirsiniz. Kendinize güvenin.

Oncelikle kendi iyiliginiz için, iki ailenin iyi olmasını istemeyi bırakın. Kimse birbirini sevmek zorunda değil maalesef.. görüşmek istemiyorlarsa kendileri bilir. Bunun için kimseye kirilmayin gucenmeyin..

İkincisi; esinizle tartışmadan alın karşınıza konuşun. Böyle böyle canım ve ben çok daralıyorum. Istersen sen de benim ailemle görüşme ama artık ailenin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Kaç yaşında kadınım artık tahammül edemiyorum. Bunun ilerisi de var. Bana muhtaç olsalar sence ben güler yüzle onlara bakabilir miyim? Gibilerinden konusmalisin bence.

Üçüncüsü; kayinvalideniz sizin bu kadar cekinip ezilip buzuldugunuzu bildiği için hala bu kadar rahat üstünüze geliyor. Nasıl olsa ben ne dersem yapıyor, benden çekiniyor korkuyor diye düşünüp rahatça at kosturuyor. Artık çekinmeyin. Kim için olursa olsun ister kocanız ister aileniz. O sizi kirmaktan korksun. Mesela söyleyin ailenize gittiğinizi , bir şey mi dedi. Onlar benim ailem bu nasıl bir zihniyet heralde goruscem siz kizinizdan ya da oglunuzdan vazgecebilir misiniz? Diye baslayabilirsiniz konuşmaya. Sonra da eşinize söylerseniz.

Karşınızda bir büyük olabilir fakat bu onun üstünüzde bu kadar hakkı olduğu anlamına gelmez. Sayginizi koruyarakta kendinizi ifade edebilirsiniz. Sınırlarınızı cizebilirsiniz. Kendinize güvenin.
Zaten iki aile gorusmesin varsin ondam gectimde

sagimi bozmamaya calisirken kendime guvenimi kaybettim artik.hadi kavga cikmasin tartisma cikmasin.telefonda bile konusmaya korkuyorum kadinla.

Zaten iki aile gorusmesin varsin ondam gectimde
sagimi bozmamaya calisirken kendime guvenimi kaybettim artik.hadi kavga cikmasin tartisma cikmasin.telefonda bile konusmaya korkuyorum kadinla.

Anliyorum huzursuzlugu sevmiyorsunuz istemiyorsuniz daha sevgi dolu bir hayatınız olsun istiyorsunuz. Gerçekten ablayabiliyorum ama lütfen kendiniz için bundan vazgeçin. Onlar sizin kadar istiyor mu acaba sizinle iyi olmayı? Isteseler bu şekilde size kötü yaklasimlarda bulunurlar mi? Koskoca kadın sizin bir hatanizda ya da davranisinizda utanmadan kocasını devreye sokuyorsa, siz de onun oğlunu sokun devreye.. Ayrıca bugünden itibaren çekinme huyunuzdan vazgeçin. Bakın boşanmayı bile düşünüyorsunuz. Demek ki vazgecebiliyorsunuz bir şeylerden. O zaman bundan sonra altta kalmayarak korkmadiginizi gösterin ona.

bu şekilde kv iyice tepene çıkıyor
sen susuyorsun o iyice seni ezecek bastıracak
valla bende sustum seninkinin aynısı bendede var
eşim tek oglan kv beni buldu begendi sonra eşime göstermiş
evlenince işler degişti
kadın resmen beni kendine kuma görüyor
o konuştu sustum olmadı bide cevap vermeyi denedim he dedim ben cevap verince bu susuyor
o günden beri cevap verip onu susturuyorum vede hiç muhattap olmuyorum
aramam eşim olmadan gitmem
soru sorarsa cevap veririm o kadar başka muhabbetim yok

KV Anneni sevmek zorunda degil, ama bir zahmet saygu duyacak..Sen gökten zembille inmedin, kendisine bekledigi saygiyi karsisindakine veremiyor belliki.Senin bir ailen var, bu degismeyecek.kendisi nasil ailesi düskünse,sende o kadar düskünsün elbette.zaten kv cogu,gelini alalim ana babasi olmasin ,onlara ugramasin ister.gelinler de de var tabi ayni dert,mümkünse Kv gelmesin aramasin vs.
Orta yolu yokmu bunun ?
Ben sen olsam Kv karsima alir catir catir konusurum,saygili ol ama fikrini söylemekten cekinme

"Bak anne, gecenlerde cocuguma anneannesini kötülemissin,bunu lütfen bir daha yapma.Onlar da benim ailem,beni leylaklar getirmedi.Benden memnun degilsen,sorun yok gelmem gitmem.Oglun istedigi kadar gelebilir,bundan sonra selam sabah vermeyelim madem böyle istiyorsun.Bende artik kocaman kadin oldum,cocuk degilim, evlat büyütüyorum.Kendimi durmadan size aklamaktan yoruldumn.Artik düsün tasin ben senin kaprislerinden yoruldum" BITTi
bu konusmayi yaparken esin yaninda olsun,cünkü KV de illaki karsilik vericek.Esin bu olaya kesinlikle karismasin,isleri daha da zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz.

bu şekilde kv iyice tepene çıkıyor
sen susuyorsun o iyice seni ezecek bastıracak
valla bende sustum seninkinin aynısı bendede var
eşim tek oglan kv beni buldu begendi sonra eşime göstermiş
evlenince işler degişti
kadın resmen beni kendine kuma görüyor
o konuştu sustum olmadı bide cevap vermeyi denedim he dedim ben cevap verince bu susuyor
o günden beri cevap verip onu susturuyorum vede hiç muhattap olmuyorum
aramam eşim olmadan gitmem
soru sorarsa cevap veririm o kadar başka muhabbetim yok
KV Anneni sevmek zorunda degil, ama bir zahmet saygu duyacak..Sen gökten zembille inmedin, kendisine bekledigi saygiyi karsisindakine veremiyor belliki.Senin bir ailen var, bu degismeyecek.kendisi nasil ailesi düskünse,sende o kadar düskünsün elbette.zaten kv cogu,gelini alalim ana babasi olmasin ,onlara ugramasin ister.gelinler de de var tabi ayni dert,mümkünse Kv gelmesin aramasin vs.
Orta yolu yokmu bunun ?
Ben sen olsam Kv karsima alir catir catir konusurum,saygili ol ama fikrini söylemekten cekinme

"Bak anne, gecenlerde cocuguma anneannesini kötülemissin,bunu lütfen bir daha yapma.Onlar da benim ailem,beni leylaklar getirmedi.Benden memnun degilsen,sorun yok gelmem gitmem.Oglun istedigi kadar gelebilir,bundan sonra selam sabah vermeyelim madem böyle istiyorsun.Bende artik kocaman kadin oldum,cocuk degilim, evlat büyütüyorum.Kendimi durmadan size aklamaktan yoruldumn.Artik düsün tasin ben senin kaprislerinden yoruldum" BITTi
bu konusmayi yaparken esin yaninda olsun,cünkü KV de illaki karsilik vericek.Esin bu olaya kesinlikle karismasin,isleri daha da zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz.
Orta yolu yokmu bunun ?

X