Ve bir kavanoz pudra şekerim oldu
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var
Evdeki bitmek bilmeyen elmaların bir kısmını daha tüketecek çok kolay bir tarif buldum ve en sonunda YouTube aşçısı oldum çıktım
Bir haftadır Tarık Akan filmindeki Necla Nazır gibi elma yiyorum. Halen bir torba daha elma var
Evet, ben bir halt yiyip, nar ekşisi yerine ayva ekşisi koymuşum
Marulun sarmasını ilk defa yediğim için farketmedim, biber ve patlıcandan yiyince anladım.
Onun haricinde karalahana sarması yiyormuşum gibi geldi Deynep’im. Sevdim yani, bundan sonra içim artınca marul sararım.
Merak ettim, ben de deneyeyim bir araİçim artınca patates, soğan, patlıcan, domates, elime ne geçerse dolduruyorum. Ya da buzluğa fazla artarsa. Tekrardan lahana haşlama ya falan uğraşmam ben.