• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
bende o yuzden sordum oralar ucuzdur diye :eek:lam

eltimin babasi orda calisti parayi kırdı geldi valla zamaninda :olamaz:

bizim burda evler cok kucuk sizin oralara gore gunes alan iyi konumda olan evler 700-800 civari 2+1 ler

ama 5+1 dubles yol ustleeindekiler trilyonun uzerinde mahalle aralarinda 900 e de dubleks var

ben artik saruhanli ev fiyatlarina bakiyorum oralar bizim buralara gore daha ucuz ..
Uygunmuş ev fiyatları canım 🤗

Uygunmuş ev fiyatları canım 🤗
ama cok kucuk iste bizim burda evler ..sen ev aldigin zaman konismustuk da sizin evler saray gibi burdaki evlerin uaninda suan benim ev 75 m kare satmaya kalksam rahat 700 e gider

cocuklarin okulun orda toki evleri var fiyatlari 400-500 civari bizim evden daha kucuk duruyor odalari ama banyo tuvaleti genis onlarinda :))

hani buyuk genis alacak olsaniz size burda dubleks gider 2+1 yada 3+1 genis ev çok nadir buralarda

dublekslerde 1 trilyonun uzerinde

saruhanlida 800 e dubleks buldum sifir aklim hala orda :deli: 5+1 cift mutfak

ama cok kucuk iste bizim burda evler ..sen ev aldigin zaman konismustuk da sizin evler saray gibi burdaki evlerin uaninda suan benim ev 75 m kare satmaya kalksam rahat 700 e gider

cocuklarin okulun orda toki evleri var fiyatlari 400-500 civari bizim evden daha kucuk duruyor odalari ama banyo tuvaleti genis onlarinda :))

hani buyuk genis alacak olsaniz size burda dubleks gider 2+1 yada 3+1 genis ev çok nadir buralarda

dublekslerde 1 trilyonun uzerinde

saruhanlida 800 e dubleks buldum sifir aklim hala orda :deli: 5+1 cift mutfak
Ama benim oturduğum semt böyle canım her yer böyle değil🤦Teyzemin evi 100 metre kare ancak var. 30 yıllık ev 800-900 e bile vermezler🤦
Benim oturduğum semtte bir buçuğa bile ev yok 🤦Hatta 3+1 ler bile o fiyat. Şehir çok pahalandı😏
2+1 toki var bizim semtte bir milyona yakın fiyatı😔

Back
X