• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Ama benim oturduğum semt böyle canım her yer böyle değil🤦Teyzemin evi 100 metre kare ancak var. 30 yıllık ev 800-900 e bile vermezler🤦
Benim oturduğum semtte bir buçuğa bile ev yok 🤦Hatta 3+1 ler bile o fiyat. Şehir çok pahalandı😏
2+1 toki var bizim semtte bir milyona yakın fiyatı😔
oralar daha cok zamlanmis demekki ilk araba piyasasi uctugunda esim cok soyledi arabayi satalim toki den iki ev ediyor diye ben istemedim.. araba luksum olmayacak diye esimin o zaman tanesi 145 diye almak istedigi evler suan 450 den basliyor araba hala ayni dolaylarda :olamaz:

pismanim ama ince eleyip sık dokursan illaki uygun fiyata ev var bence dubleksler 3+1lere gore daha uygun buralarda yeni evler ozellikle
.ama bizimkinin kafasi suan karavanda :D

oralar daha cok zamlanmis demekki ilk araba piyasasi uctugunda esim cok soyledi arabayi satalim toki den iki ev ediyor diye ben istemedim.. araba luksum olmayacak diye esimin o zaman tanesi 145 diye almak istedigi evler suan 450 den basliyor araba hala ayni dolaylarda :olamaz:

pismanim ama ince eleyip sık dokursan illaki uygun fiyata ev var bence dubleksler 3+1lere gore daha uygun buralarda yeni evler ozellikle
.ama bizimkinin kafasi suan karavanda :KK70:
Aman bir tane ev varsa ikinciye gerek yok. Sadece daha büyük olabilir.
Burada dubleksler pek ilgi çekmiyor. Kayınvalidemin dubleks ama ancan bir milyon eder🤷
Arabasız olmaz,yapamayız🤦

Aman bir tane ev varsa ikinciye gerek yok. Sadece daha büyük olabilir.
Burada dubleksler pek ilgi çekmiyor. Kayınvalidemin dubleks ama ancan bir milyon eder🤷
Arabasız olmaz,yapamayız🤦
bana da dubleks cok luks gekiyor temizligini dusununce hic istemiyorum 🙈

coluk cocuk cok yatirimjn onlara faydasi olacak ama bu sartlarda daha yatirim zor is 😅

bencede arabasiz olmaz elimiz ayagimiz 😌

bana da dubleks cok luks gekiyor temizligini dusununce hic istemiyorum 🙈

coluk cocuk cok yatirimjn onlara faydasi olacak ama bu sartlarda daha yatirim zor is 😅

bencede arabasiz olmaz elimiz ayagimiz 😌
Lüks değil ya kimse beğenmiyor😁
Boşver çocukları biz hayatımıza bakalım. Okutup, evlendirelim yeter😁

Back
X